رفتن به مطلب

بلاک شدن سایت با Norton DNS

پست های پیشنهاد شده

دوستان شما هم تا حالا با این صفحه مواجه شدید ؟

Norton DNS میگه :

Norton DNS

Warning! Accessing this Web site is NOT allowed.

You attempted to access: HTTP://*********.COM

This is a known "File Sharing" web site which is blocked as specified by your web content filtering policy.

یکبار هم که CTRL+F5 بزنی میره .

لینک به ارسال

آره منم دیدم البته فقط موقعی که با اینترنت مخابرات وصل می شوم با ایرانسل مشکلی نداره فقط مخابرات گیر می ده

• امتیاز 1
لینک به ارسال

برای انجمن این مشکل هست؟

من مخابرات و وایمکس مبین نت دارم مشکلی نبوده.

لینک به ارسال

نه مرتضی جان . واسه انجمن این مشکل پیش نمیاد . بعضی سایت ها گاهی اوقات اینطوری میشه . با ctrl + f5 هم سریع مشکل حل میشه . فقط نمیدونم مشکل از کجاست و نورتون این وسط حرف حسابش چیه :ی

لینک به ارسال

با سلام :)

به علت تنظیمات نادرست از شرکت مخابرات هست. شما زنگ بزنید به پشتیبانی و ازشون بخواید که IP بدن تا در بخش Connection تون در قسمت DNS ست کنید ( Altarnative یادتون نره بگیرید ) . علاوه بر اینکه مشکلتون بر طرف می شه سرعت تون هم کمی بهتر می شه.

• امتیاز 5
لینک به ارسال

سلام آقای نامنی - اگر اشتباه نکنم شما باید ادمین پشتیبانی فارسی IPB باشید . به انجمن خوش اومدید .

به پشتیبانی مخابرات زنگ بزنم یا پشتیبانی وب سایت ؟

آی پی رو در کدوم قسمت دی ان اس ها وارد کنم ؟ همچین جایی رو پیدا نکردم . فقط 2 قسمت برای دی ان اس هست و دو قسمت برای آی پی که آی پی متصل به دی ان اس رو میخواد که لازم هم نیست پر بشه .

لینک به ارسال
  • 2 ماه بعد...

مرسی دوست عزیز

بله نامنی هستم .

اگر که هنوز مشکلتون بر طرف نشده شما به پشتیبانی خود مخابرات زنگ بزنید. موضوع رو شرح بدید کمک تون می کنند :)

ویرایش شده توسط VAHID216
  • امتیاز 4
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...