رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان . من میخوام ووکامرس رو ب ایمالز وصل کنم . ب پشتیبانی ایمالز پیام که دادم گفتن باید کدی بنویسید ک خروجیش بصورت زیر باشه . لطفا اگر اشنایی دارید . حتی جزئی کمک کنید . ممنون   

https://youpin.ir/site/api/v1/plugins/emalls/products?page=1&size=25

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

خب درسته دیگه. این لینک restfull api پیشفرض وردپرس هست. می تونید سرچ کنید و نمونه دستوراتش رو ببینید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط Mohammad Bazli
      سلام خسته نباشید
      دوستان نصب ووکامرس بر روی سایت انجام نمیشه و با خطای این سایت مشکلات فنی دارد نشون میده...
      خطاها:
      #0 /home/ttbir/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/packages/action-scheduler/classes/data-stores/ActionScheduler_HybridStore.php(242): ActionScheduler_DBStoreMigrator->save_action(Object(ActionScheduler_Action), NULL) #1 /home/ttbir/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/packages/action-scheduler/classes/ActionScheduler_ActionFactory.php(177): ActionScheduler_HybridStore->save_action(Object(ActionScheduler_Action)) #2 /home/ttbir/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/packages/action-scheduler/classes/ActionScheduler_ActionFactory.php(84): ActionScheduler_ActionFactory->store(Object(ActionScheduler_Action)) #3 /home/ttbir/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/packag in /home/ttbir/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/packages/action-scheduler/classes/migration/ActionScheduler_DBStoreMigrator.php on line 44
    • توسط hamedgh1373
      اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید
      من میخوام تمام تصاویری که داخل پستهای سایت قرار میگیرند رو در یک صفحه جدا فراخوانی کنم به شکلی که بتونم آدرس اون پستی که تصویر داخلش هست رو هم فراخوانی کنم.
      لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم این کار رو انجام بدم
       
      **من تونستم تمام تصاویر رو فراخوانی کنم ولی نتونستم آدرس پست رو هم فراخوانی کنم.
    • توسط aminkhaleghi
      سلام دوستان
      من یه فروشگاه دارم راه میندازم که میخوام تو صفحه اول دسته بندی ها رو نشون بدم اما مشکل اونجاست که دسته بندی ها قراره خیلی زیاده شه(۱۰۰۰۰ تا) و من میخوام مثل محصولات دکمه مشاهده بیشتر براشون بزارم.
      کسی میتونه کمکم کنه؟ خیلی گیر کردم روی همین یه موضوع :(
      ممنون
    • توسط mohsentorki
      سلام من به یک برنامه نویس نیاز دارم یا تغییرات زیر رو در صورتحساب ووکامرس انجام بده:

      1-وقتی محصولات دسته بندی سوپرمارکت داخل  سبدخرید بود و شهری به جز شهر مورد نظر انتخاب شد اجازه نده که به صفحه پرداخت بره
      2-پیک رایگان فقط برای شهر مورد نظر باشه و برای بقیه شهرها نباشه

      کسانی که میتونند این کار را انجام بدن پ.خ بدن (همراه با پیشنهاد قیمت)
    • توسط mohsentorki
      با سلام 

      احتراما اگر بخوام در روش های ارسال مثلا وقتی پست پیشتاز بود دیگ پیک رایگان نمایش داده نشه باید چیکار کنم ؟
      ایا افزونه ای هست یا باید کدنویسی بشه ؟؟
×
×
  • اضافه کردن...