emamin 0 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 (ویرایش شده) سلام به همه، من دو سه روز پیش دامین سایتم رو از .ir به .com تغییر دادم، اما، سایت بالا اومد ولی هیچ کدوم از پلاگین هام کار نکردن. تو داشبرد رو که چک کردم، کلا پلاگینی وجود نداشت، از توی سی پنل ولی چک کردم، دیدم اونجا تمام پلاگین ها هستن. از طرفی نمیتونم دوباره پلاگین هایی که داشتم رو نصب کنم. میشه لطفا کمک کنین؟ ویرایش شده خرداد 99 توسط emamin لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 سلام تمام بخشهای سایت کار میکنن و بدون مشکل و فقط پلاگین ها مشکل دارن ؟ از داخل cPanel نام پوشه پلاگین رو تغییر بدید ببینید تغییری ایجاد میشه یا نه 1 لینک به ارسال
emamin 0 ارسال شده در خرداد 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 سلام خیلی ممنون بله درست شده. لینک به ارسال
emamin 0 ارسال شده در خرداد 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 در در ۱۳۹۹/۳/۲۴ در 22:41، asadiy4n گفته است : سلام تمام بخشهای سایت کار میکنن و بدون مشکل و فقط پلاگین ها مشکل دارن ؟ از داخل cPanel نام پوشه پلاگین رو تغییر بدید ببینید تغییری ایجاد میشه یا نه سلام خیلی ممنون بله درست شده. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری