bartarinfun 10 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 سلام پست های اولم آندیکس شده ولی پست هایی که جدیدا قرار میدم رو آندیکس نمی کنه با گزینه site:yoursite تست کردم نبودن در سایت مپ مشکلی نبود در robot هم مشکلی نبود و آندیکس بود مطالب که نوشتم در سورس هم دیدم مطلب رو نوشته بود اندیکس حتی در گوگل وب مستر هم ارور ندارم ولی نمی دونم چرا آندیکس نمیشه این عکس یکی از پست ها هستش که در گوگل وب مستر چک کردم لینک به ارسال
m.Mosibat 158 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 سلام عزیز توی یکی دو هفته گذشته خیلی از همکاران بنده هم همین مشکل رو داشتن و ظاهراً یه خطا از سمت گوگل هستش. 1 لینک به ارسال
bartarinfun 10 ارسال شده در خرداد 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، m.Mosibat گفته است : سلام عزیز توی یکی دو هفته گذشته خیلی از همکاران بنده هم همین مشکل رو داشتن و ظاهراً یه خطا از سمت گوگل هستش. دو تا سایت دارم اون یکی رو امتحان نکرده بودم امروز نگاه کردم دیدم اون هم آندیکس نمی کنه مطالب رو ولی فکر کنم درست میگید در یک سایتم آخرین آندیکس برای 11 اردیبهشت هستش دوستان کسی دیگه ای هم هست که این مشکل رو داشته باشه؟؟ ویرایش شده خرداد 99 توسط bartarinfun لینک به ارسال
mostafa1322 0 ارسال شده در تیر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 99 سلام من هم با یک سایت دقیقا همین مشکل رو دارم . مطالب با کیفیت رو منتشر می کنم . حتی دستی هم تو کنسول گوگل ثبت می کنم . اما الان نزدیک به ده روزه که هیچ کدوم ایندکس نشده . سایت قدیمیه . و اتوریتی 38 هست . الان روز بروز داره در نتایج جستجو عقبت تر میره لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری