armin1387

حل خطای این صفحه کار نمیکند در هنگام نصب وردپرس روی هاست

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من وردپرسم رو روی هاست گیفگا ریختم. ولی وقتی می خوام وارد پوشه وردپرس بشم همچین خطای میده. 

آدرس سایت : http://arnam.gigfa.com/wordpress/

عکس خطا : Untitled.png

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامبه انجمن خوش آمدید، مطمئن هستید که وردپرس رو درست نصب کردید ؟ اینجا چک کنید آموزش قدم به قدم بصورت تصویری موجود هست

https://hamyarwp.com/wordpress-install-on-cpanel-host/

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله من به همون روشی که گفتید روی هاست  نصب کردم ولی وقتی آدرس سایت و میزنی همچین خطای میده ☝☝☝

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطای 500 یک خطای سرور عمومی است. چندین گزینه است که می‌تواند به یک سرور با وضعیت مشخصی پاسخ دهد. برخلاف تصور عموم به وجود آمدن خطای 500 در وردپرس یک اتفاق خوب است زیرا به شما نشان می‌دهد که سرور دچار محدودیت است. حال در این مقاله به شما می‌گوییم که این خطا از جانب کدام بخش‌ها است و چگونه حل می‌شود.

1- وجود خطا در فایل htaccess.
اولین موردی که می‌توانیم در بروز این خطا به آن شک کنیم همین فایل htaccess. است. پس به شما هم پیشنهاد می‌کنیم در همین ابتدا اول به سراغ این فایل بروید. اضافه شدن یک کارکتر اضافی به فایل htaccess. می‌تواند باعث بروز خطای 500 در وردپرس شود. در این مواقع باید سعی کنید فایل htaccess. جدیدی را بسازید. برای ساخت آن کافیست فایل فعلی را حذف کرده، سپس به قسمت پیوندهای یکتا بروید و بر روی ذخیره تغییرات کلیک کنید تا مجدد ساخته شود.

2- وجود خطا در فایل wp-config.php
زمانی که دستور یا کدی در این فایل ایجاد شود، ممکن است با خطای 500 در وردپرس مواجه شوید. با مشاهده error logs می‌توانید خطای موجود در این فایل را یافته و به حال آن بپردازید. چنانچه از بخش error logs نمی‌توانید کاری کنید، به راحتی با مراجعه به فایل wp-config.php می‌توانید کدهای ناشناخته را حذف کنید. (البته اگر به این فایل و کدها مسلط هستید).

3- مجوزهای ناقص پرونده
اگر یک اسکریپت php باید در یک فولدر قرار گیرد اما امکان اجرای php را ندارد، شما را با خطای 500 در وردپرس رو به رو می‌کند. این مشکل به راحتی با تغییر سطح دسترسی و مجوز آن پوشه حل می‌شود. این مورد در هاست و با تغییر سطح دسترسی امکان‌پذیر است.

4- وقفه در کار سرور یا اسکریپت
وقفه یا از کار افتادن سرور یا اسکریپتی در سایت مهم‌ترین دلیل به وجود آمدن خطای 500 در وردپرس است. معمولا این اتفاق وسط انجام یک فعالیت پیش می‌آید. زمانی که با این مشکل مواجه می‌شوید پیشنهاد می‌شود که بصورت دستی حافظه php را افزایش دهید. این کار در
php.ini ، wp-config.php و htaccess. انجام می‌شود. چنانچه خودتان نتوانستید این کار را انجام دهید به پشتیبانی سرور اطلاع داده تا این مشکل را برایتان برطرف کند.

5- خطای php
گاهی اوقات خطای 500 فقط و فقط در هنگام ورود به پیشخوان وردپرس مشاهده می‌شود. در اینجا ممکن است شوکه شوید که چگونه سایت باز می‌شود اما پیشخوان وردپرس با چنین خطایی مواجه است؟! اینجا یعنی مشکل در حافظه php است. تکلیف چیست؟ باید این حافظه را افزایش دهید و این‌کار با کمک فایل php.ini امکان‌پذیر است. قبلا آموزش افزایش حافظه با php.ini را خدمت شما گفتیم به همین دلیل از توضیحات اضافه پرهیز می‌کنیم و از شما دعوت می‌کنیم به آموزش مربوطه مراجعه کنید تا اگر مشکل شما در این زمینه است، به راحتی آن را در عرض چند ثانیه رفع نمایید.

منبع

https://hamyarwp.com/wordpress-internal-server-error/
https://kitwp.com/internal-server-error-500/

 

ویرایش شده در توسط asadiy4n
منابع بیشتر
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خیلی ممنون ولی من وقتی آدرس رو وارد می کنم قبل از این که وارد مراحل نصب بشه همچین خطایی میده :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amzzm75
      با سلام
      یکی از مشتریای من میخواد کل محصولات وب سایت دیجیکالا رو داخل سایت خودش کپی کنه (در واقع میخواد با سیستم همکاری در فروش دیجیکالا کار کنه)
      من داخل سایتش به یه مشکل خوردم
      یه افزونه دارم که محصولات کپی میکنه اولش هاست داشت و فضای هاستش پر شد گفتم بره سرور مجازی بگیره و ولی الان پردازشگر سرور مجازی توان نداره کپی کنه و با مشکل روبرو شده از طرفی نمیخواد اول کار خیلی هزینه کنه
      البته افزونه یه تنظیم داره که اگه عکس محصولات از خود دیجیکالا لود بشه دیگه راحت کپی میشه و مشکل پیش نمیاد
      ولی فکر میکنم به لحاظ سئو ضعف حساب میشه (برای همینم گفتم سرور بگیره که عکسا هم روی سایت خودش باشه)
      من بهش پیشنهاد دادم از سرور مجازی بیاد بیرون و با همون هاست اولیه و هاست دانلود کار کنه به طوریکه هاست دانلود بشه ساب دومین دامنه اصلی که برای سئو هم مشکلی ایجاد نشه ولی فکر نکنم شدنی باشه و فکر کنم هاست دانلود به یه دامنه جدا باید وصل بشه (من با هاست دانلود کار نکردم)
      میخواستم بدونم پیشنهاد شما چیه
      باتشکر
    • توسط miladmoqaddam823
      دوستان سلام. 
      چطوری میتونم به انتهای صفحات کتگوری و برچسب ها، متن و توضیحات اضافه کنم؟
      به خیلی از فروشنده های قالب های وردپرس پیام دادم، هیچ کدوم این قابلیت رو ندارن
      حالا الان میخوام با وودمارت کار کنم، اما نتونستم راه حلی پیدا کنم برای این موضوع.
      بعضی قالب ها این امکان رو دارن، اما بالای صفحه نمایش میده، در حالیکه من میخوام انتهای صفحه و زیر محصولات باشه این توضیحات.
    • توسط vahidmontazeri
      دوستان سلام وقتتون بخیر.
      قصد دارم یه سایت وردپرسی بصورت VIP راه اندازی کنم بصورت فروشگاهی.
      به این صورته که کاربرا بعد از خرید اشتراک میتونن لینک دانلود رو مشاهده کنند. لینک دانلود فقط باید به کاربرای وی ای پی که لاگین شدن نمایش داده بشه.
      مسئله مهمتر اینه که اگر لینک دانلود بصورت یکتا بود و کاربرا خواستن لینک دانلود رو به دیگران بدن یا پخش کنن، کاربرای دیگه اجازه دانلود فایل رو نداشته باشن. خیلی دنبال همچین پلاگینی گشتم نبود. یعنی فقط محتوا رو مخفی میکرد اما چیزی برای محدود کردن لینک دانلود پیدا نکردم.
      از دوستانی که راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
    • توسط saeidmz
      من نسخه فارسی زیان ووکامرس رو نصب کردم. وقتی میخوام فعالش کنم ارور میده که" شما اجازهٔ دسترسی به این برگه را ندارید."
      سطح دسترسی خودم هم چک کردم....php هم آپدیته... چیکار کنم؟ خیلی ضروریه://///  
    • توسط alam7o
      سلام خدمت دوستان عزیز ،
      بنده قصد شماره گذاری پست های یک دسته رو داشتم و با استفاده از کد زیر اونو انجام دادم
      function Get_Post_Number($postID){ $temp_query = $wp_query; $args = array ( 'orderby' => 'date', 'order'=> 'DESC', 'post_type' => 'post', 'posts_per_page' => '-1' ); $counter = 1; $postCount = 0; $AVRank = null; $AVRank = new WP_Query($args); if($AVRank->have_posts()) { while ($AVRank->have_posts()) : $AVRank->the_post(); if ($postID == get_the_ID()){ $postCount = $counter; } else { $counter++; } endwhile; } wp_reset_query(); $wp_query = $temp_query; return $postCount; } حالا مشکل اینجاس که من باید اینو داخل یه حلقه فراخونی کنم حالا چه تو single.php چه قسمتای دیگه در سایت و وقتی کدش رو قرار میدم شماره گذاری رو درست انجام میده ولی بعد کد بر میگرده به پست اصلی یا حلقه اول یه مثال میزنم که منظورمو بهتر برسونم
      حلقه اول : عنوان Title 1
      حلقه دوم که شامل 20 تا پست هست داخل حلقه اول
      حالا این کد داخل حلقه دوم گذاشته میشه ولی بعد از کد برای مثال wp_title() میشه همون عنوان حلقه اول یعنی title 1 و برای همه ی پست ها هم تکرار میشه wp_reset_query هم گذاشتم واقعا دیگه نمیدونم مشکل از کجاس
       
      از اساتید عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید.