aliasadniya 1 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 با سلام من با افزونه contact form 7 یک فرم تماس با ما طراحی کردم ولی وقتی کد فرم رو تو هر صفحه ای میزارم اعم از نوشته یا برگه؛ زمان نمایش فقط کد رو نمایش میده و خبری از فرم نیست... ممنون میشم راهنماییم کنین لینک به ارسال
damoon_zero 172 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 6 ساعت قبل، aliasadniya گفته است : با سلام من با افزونه contact form 7 یک فرم تماس با ما طراحی کردم ولی وقتی کد فرم رو تو هر صفحه ای میزارم اعم از نوشته یا برگه؛ زمان نمایش فقط کد رو نمایش میده و خبری از فرم نیست... ممنون میشم راهنماییم کنین چطوری کد ميزاريد ؟ لینک به ارسال
aliasadniya 1 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 3 ساعت قبل، damoon_zero گفته است : چطوری کد ميزاريد ؟ بعد از اینکه فرم رو میسازم اون کد فرم رو کپی میکنم و در برگه تماس با ما پیست میکنم ولی در نمایش همون کد رو نمایش میده ... لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در در 5/8/2020 at 11:34، aliasadniya گفته است : بعد از اینکه فرم رو میسازم اون کد فرم رو کپی میکنم و در برگه تماس با ما پیست میکنم ولی در نمایش همون کد رو نمایش میده ... لینک سایت و بفرستید چک کنم. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری