unid_user 63 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام و درود دوستان گرامی، من نمیدونم چه مشکلیه که هر قالبی که میزنم ابزارک فیلتر قیمت کار نمیکنه. الان 10 روزه که هرکاری مکنم نوار لغزارن ظاهر نمیشه و نمیتونم محصولات و بر اساس قیمت فیلتر کنم. البته در این 10 روز یک بار موفق شدم و درست هم کار کرد. ولی به اشتباه قالب اصلی رو پاک کردم و الان هر کاری میکنم دیگه درست نمیشه. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر و سپاس. منظورم این قسمته. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 15 دقیقه قبل، unid_user گفته است : چیزی که الان دیده میشه : البته گاهی همین هم نمیاد.! لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 12 ساعت قبل، unid_user گفته است : چیزی که الان دیده میشه : البته گاهی همین هم نمیاد.! سلام احتمالا در نسخه نصبی قالب این قسمت تنظیم شده و هماهنگ سازی شده با افزونه ای هست و اگر کلا بسته نصبی را دوباره نصب کنید درست میشه لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 3 ساعت قبل، poshenama گفته است : سلام احتمالا در نسخه نصبی قالب این قسمت تنظیم شده و هماهنگ سازی شده با افزونه ای هست و اگر کلا بسته نصبی را دوباره نصب کنید درست میشه قالب و خودم از صفر کدنویسی کردم. مشکل از جای دیگست. شاید از فانکشن ها ووکامرس باشه شایدم نه. راستش نمیدونم. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 21 ساعت قبل، unid_user گفته است : قالب و خودم از صفر کدنویسی کردم. مشکل از جای دیگست. شاید از فانکشن ها ووکامرس باشه شایدم نه. راستش نمیدونم. جواب: باید قبل از کلاسهای دلخواه از widget %2$s در زمان ساخت ابزارک بصورت زیر استفاده کنیم. register_sidebar( array( 'name' => esc_html__( 'Sidebar', 'theme-slug' ), 'id' => 'sidebar-1', 'description' => esc_html__( 'Add widgets here.', 'theme-slug' ), 'before_widget' => '<aside class="widget %2$s کلاس دلخواه">', 'after_widget' => '</aside>', 'before_title' => '<h3 class="کلاس دلخواه">', 'after_title' => '</h3>', ) ); لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری