رفتن به مطلب

سوال در مورد api

saeedghadery

پست های پیشنهاد شده

سلام وقت بخیر . من نرم افزار اندروید برای ووکامرس ساختم . تو برنامه میخوام به جای رفتن به صفحه پرداخت سایت مستقیم از اندروید از طریق درگاه هزینه پرداخت بشه و اگر موفقیت آمیز بود سفارش رو در دیتابیس سایت از طریق api ووکامرس ثبت کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

لینک به ارسال

سلام

به انجمن خوش اومدین

اگه با php و توابع ووکامرس آشنا هستید به راحتی می تونید وب سرویس بنویسید برای این موضوع. اگه اوکی هستید اطلاع بدید جزئیاتش رو بگم.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

روش های زیادی برای این کار هست.

شما اول باید متد درخواست پرداخت رو بزنید. یعنی یه تابع که پارامتر مبلغ و اطلاعات سفارش رو براش بفرستی و شماره هدایت کنه به صفحه بانک.

متد دوم متد برکشت از بانک هست که بعد از پرداخت کاربر و بازگشت به صفحه سایت رخ میده.

بسته به نوع درگاه کدنویسی این 2 تابع می تونه با هم متفاوت باشه.

حالا شما برای اینکه بتونید از دیتابیس ووکامرس استفاده کنید هم 2 راه دارید. یا به صورت دستی و با کلاس wpdb وردپرس بیاید و با دیتابیس کار کنید و سفارشات رو ثبت کنید یا از طریق متدهایی خود ووکامرس. که من مورد اول رو پیشنهاد میدم.

فقط نیازه بررسی کنید سفارشات ووکامرس به چه صورت داخل دیتابیس ذخیره میشن و هر کدوم فیلدهاشون چیه. بقیه ش کدنویسی معمولیه

• امتیاز 1
لینک به ارسال
در 23 ساعت قبل، SM-Mahdavi گفته است :

روش های زیادی برای این کار هست.

شما اول باید متد درخواست پرداخت رو بزنید. یعنی یه تابع که پارامتر مبلغ و اطلاعات سفارش رو براش بفرستی و شماره هدایت کنه به صفحه بانک.

متد دوم متد برکشت از بانک هست که بعد از پرداخت کاربر و بازگشت به صفحه سایت رخ میده.

بسته به نوع درگاه کدنویسی این 2 تابع می تونه با هم متفاوت باشه.

حالا شما برای اینکه بتونید از دیتابیس ووکامرس استفاده کنید هم 2 راه دارید. یا به صورت دستی و با کلاس wpdb وردپرس بیاید و با دیتابیس کار کنید و سفارشات رو ثبت کنید یا از طریق متدهایی خود ووکامرس. که من مورد اول رو پیشنهاد میدم.

فقط نیازه بررسی کنید سفارشات ووکامرس به چه صورت داخل دیتابیس ذخیره میشن و هر کدوم فیلدهاشون چیه. بقیه ش کدنویسی معمولیه

تو رفتن به صفحه درگاه و برگشت مشکلی نیست . این روش هم که میگید روش دستی هستی به نوعی یکم کد نویسیش دردسره باید جداول رو پیدا کنم و ببینم وکامرس برای یک سفارش چیا ثبت میکنه تا خودم به صورت دستی ثبت کنم... (اینو میذارم برای آخرین راه که اگه جوابی پیدا نکردم )

خود ووکامرس یک سری API داره که مثلا میشه باهاشون سفارش ثبت کرد و غیره... با این روش دیگه درگیر جداول نیستی... میخواستم ببینم کسی با این API ها کار کرده راهنمایی کنه.

آدرس داکیومنتش هم :

http://woocommerce.github.io/woocommerce-rest-api-docs/?php#create-an-order

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...