7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید

من وبسایتمو میخواستم در کنسول ثبت کنم، دو راه براش وجود داره ولی وقتی از دامین میری دیگه بهت اجازه استفاده از tools نمیده.

حالا باید چیکار کرد؟ هم دامین ثبت کرد هم url prefix؟

خود url هم چندین حالت داره مثل با www و بدون اون و https  و http که اطلاعاتشونم مثل کلیک و اینها متفاوته انگاری. مثلا از www همه چی صفره. همه رو باید اد کرد و هر تغییری میخوای بدی مثل disavow کردن تک تک برای همه انجام داد؟

1.JPG

3.JPG

4.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، irannutshell گفته است :

سلام خسته نباشید

من وبسایتمو میخواستم در کنسول ثبت کنم، دو راه براش وجود داره ولی وقتی از دامین میری دیگه بهت اجازه استفاده از tools نمیده.

حالا باید چیکار کرد؟ هم دامین ثبت کرد هم url prefix؟

خود url هم چندین حالت داره مثل با www و بدون اون و https  و http که اطلاعاتشونم مثل کلیک و اینها متفاوته انگاری. مثلا از www همه چی صفره. همه رو باید اد کرد و هر تغییری میخوای بدی مثل disavow کردن تک تک برای همه انجام داد؟

سلام، منظورتون از tools دقیقا چیه؟

ببینید شما سایتتون فقط باید در یکی از اون 4 حالت باز بشه و بقیه‌ی حالت‌ها رو ریدایرکت کنید به آدرس اصلی، توی سرچ‌کنسول هم موقع ثبت با روش url prefix برید و همون url اصلی رو بزنید کافیه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون از جوابتون متوجه شدم.

منظورم از tools یه سری ابزارهایی که گوگل در اختیار قرار میداد مثل disavow که نمیتونین با دامین ازینا استفاده کنین و باید حتما url ثبت کرده باشین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 8 ساعت قبل، irannutshell گفته است :

سلام ممنون از جوابتون متوجه شدم.

منظورم از tools یه سری ابزارهایی که گوگل در اختیار قرار میداد مثل disavow که نمیتونین با دامین ازینا استفاده کنین و باید حتما url ثبت کرده باشین

آهان، ابزار مستقیم دیساوو کلا از ورژن جدید سرچ‌کنسول حذف شد، یه عده میگن دیگه احتیاجی نیست که خودتون لینک‌های اسپم رو دستی بدید، الگوریتم گوگل تغییر کرده و خودش لینک‌های منفی رو بی‌اثر می‌کنه (ینی نه مثبت و نه منفی) چون تقریبا همه‌ی چیزایی که توی وبمستر تولز قدیمی بود منتقل شده به سرچ‌کنسول جدید و اونایی که نیستن هم توی قسمت Legacy Tools هنوز بهشون دسترسی وجود داره، ولی دیساوو رو کلا حذف کرد تا جایی که می‌دونم، که احتمالا دلیلش این بوده که از نظر گوگل دیگه احتیاجی به این ابزار نیست.

پ‌ن: من سایتم رو با URL ثبت کرده بودم، الان که رفتم چک کردم disavow برای من هم وجود نداشت و همونطوری که گفتم به نظر میاد کلا دیگه حذف شده از سرچ‌کنسول.

ویرایش شده در توسط فرشاد گوهری
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، irannutshell گفته است :

اها موضوعی که میفرمایید جالبه نخونده بودم راجبش. اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه

من تو اینک disavow رو دیدم:

https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main?pli=1

آهان خیلی هم عالی، پس مثل اینکه هنوز از این آدرس در دسترسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید بزرگ. چند وقتی بود به دنبال غیر فعال کردن قرار گرفتن کدهای HTML در داخل سایتم بودم ولی از اونجایی که تمام وب سایتهای ایرانی همشون از روی هم کپی میکنن و اصلا نمیخونن چی به چیه نمیتونستم این مشکل رو برطرف کنم. 
      یه سری کد قرار میدادن که باید داخل فایل function.php قرار میدادم ولی همش با ارور که این دستور درست نیست مواجع میشدم و وقتی سیو میکردم سایت کاملا از دسترس خارج میشد. چندتا منبع خارجی رو بررسی کردم و متوجه شدم که باید یه سری تغییرات در داخل کد ها قرار بدیم. منم تقریبا چند روزی بود درگیرش بود تا تونستم مشکل رو برطرف کنم خواستم این کد رو قرار بدم تا شما عزیزان هم ازش استفاده کنید و شاید مشکل شما هم باشه.
      // remove HTML for commnet function wpb_comment_post( $incoming_comment ) { $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']); $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( "'", ''', $incoming_comment['comment_content'] ); return( $incoming_comment ); } function wpb_comment_display( $comment_to_display ) { $comment_to_display = str_replace( ''', "'", $comment_to_display ); return $comment_to_display; } add_filter( 'preprocess_comment', 'wpb_comment_post', '', 1); add_filter( 'comment_text', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_text_rss', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_excerpt', 'wpb_comment_display', '', 1); remove_filter( 'comment_text', 'make_clickable', 9 );  
      کد های بالا دقیقا از سایت هایی ایرانی برداشته شده بجز بخش str_replace که باید یه سری تغییر بدیم تا درست کار کنه. تصویر زیر هم نمونه کاریه که روی سایت خودم انجام دادم.
      اول از هم حالتی که قبل از قرار دادن کد ها بالا هست رو بهتون نشون میدم :

      خب حالا باید به بخش پوسته های سایتتون برید و قبل از هرکاری یک فایل پشتیبان از function.php بگیرید. فایل function.php را باز کنید و کدهایی که در بالا قرار گرفته شدن رو در انتهای این فاقل قرار بدید. حالا نمونه کار رو مشاهده کنید که با توجه به قرار گرفتن یک لینک در کامنت ، لینک اصلا کار نکرده و به شکل زیر دراومده.

       برای تست این موضوع هم میتونی سایت بنده رو بررسی کنید و اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
      موفق باشید
       
       
    • توسط mah_h_tab
      سلام. 
      من در سایتم وقتی که با گوشی وارد میشم، اندازه ی مطالب سایت، طرف چپ فضای خالی هست. و همه ی صفحات هم این مشکل رو دارن حتی صفحات پیش فرض ووکامرس. چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
      آدرس سایت هم هست:
      chocoraz.ir
    • توسط nabardi
      سلام راهی وجود داره که ثب سفارش به صورت گروهی انجام بشه مثلا بتونی برای یک محصول برای 10 کاربر هم زمان ثبت سفارش انجام بدی ؟
    • توسط kamalwp
      سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
       
      یه مشکل خیلی عجیبی برای من پیش اومده اونم اینکه تصاویر کراپ یا بریده شده سایتم که ابعاد خیلی کوچکتری دارن از تصاویر اصلی حجمشون دوبرابر بیشتر میشه به همین دلیلم حجم صفحه اصلیم خیلی زیاد میشه
      یعنی مثلا تصویر اصلیم که ابعاد 700 در 400 داره حجمش تقریبا 40 کیلوبایت هست توی تصویر کوچکتر با ابعاد 400 در 200 میشه 80 کیلو بایت
       
      ممنون میشم اگر این مورد براتون پیش اومده راهنمایی کنید تا بتونم رفعش کنم
    • توسط omid1374
      سلام دوستان یک سوال دارم . ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه
      میخوام داخل یک افزونه اماده یک  کد بذارم که سبب بشه داخل فانکشن قالب من یک کد درج بشه . داخل نت سرچ زدم تا به هوک ها رسیدم اما هوکی که این کارو برام انجام بده پیدا نکردم .
      ممنون میشم اگر کسی این طور هوکی رو میشناسه بهم بگه . هوکی روی فانکش قالب اثر میذاره