webdeveloper98 2 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 سلام خسته نباشید من با صفحه ساز ویژوال کامپوزرصفحه خودمو ساختم، اما یه وقتا ردیف یا یه المانی که اضافه می کنم و ثبت می کنم هیچ محتوایی نشون نمی ده قسمتی که با رنگ قرمز دوش کشیدم محتوا هست اما هیچی نشون نمی ده راه حل چیه ؟ لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 در 6 ساعت قبل، webdeveloper98 گفته است : سلام خسته نباشید من با صفحه ساز ویژوال کامپوزرصفحه خودمو ساختم، اما یه وقتا ردیف یا یه المانی که اضافه می کنم و ثبت می کنم هیچ محتوایی نشون نمی ده قسمتی که با رنگ قرمز دوش کشیدم محتوا هست اما هیچی نشون نمی ده راه حل چیه ؟ سلام ممکنه سایت شما با ویژال کامپوزر سازگار نباشه یا افزونه مشکل داره لینک به ارسال
webdeveloper98 2 ارسال شده در بهمن 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 در 3 ساعت قبل، poshenama گفته است : سلام ممکنه سایت شما با ویژال کامپوزر سازگار نباشه یا افزونه مشکل داره سلام مسلماً اگر سازگاری نداشت که سایتو نمی تونستم بالا بیارم بررسی کردم، مشکل از افزونه وردپرس پارسی بود، اختلال داشت غیرفعال و تست کردم حل شد لینک به ارسال
Afs 0 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 باسلام ویرایش ردیف در ویژوال کامپوسر برای من غیرفعال است باید چکارکنم؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سلام، به انجمن خوش آمدید از نسخه های بروز استفاده می کنید؟ با سایر افزونه هاتون تداخل نداره ؟ برای تست، غیر فعال کردید بقیه افزونه هاتون رو؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری