محــــــمدرضا 344 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 سلام قصد دارم فروشگاهی راه اندازی کنم که تمامی محصولات اون به صورت مجازی و با قیمت دلاری خرید میشه _ حالا سوالم این هست که آیا راهی هست که قیمت یک محصول توی ووکامرس و یا حالا با هر افزونه ای به صورت پویا قیمت گذاری بشه . مثلا من 10 تا محصول دارم که با نوسانات دلار قیمت ها ممکنه کم یا زیاد بشه آیا راهی هست که بشه به صورت اتوماتیک به همراه سود محصول خودش به صورت اتوماتیک بروز بشه مثلا قیمت یک محصول 10 دلار هست* قیمت تومان بشه+ سود مشخصی و قیمت نهایی بروز بشه امیدوارم تونسته باشم منظورمو بفهمونم تشکر لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 در 3 ساعت قبل، محــــــمدرضا گفته است : سلام قصد دارم فروشگاهی راه اندازی کنم که تمامی محصولات اون به صورت مجازی و با قیمت دلاری خرید میشه _ حالا سوالم این هست که آیا راهی هست که قیمت یک محصول توی ووکامرس و یا حالا با هر افزونه ای به صورت پویا قیمت گذاری بشه . مثلا من 10 تا محصول دارم که با نوسانات دلار قیمت ها ممکنه کم یا زیاد بشه آیا راهی هست که بشه به صورت اتوماتیک به همراه سود محصول خودش به صورت اتوماتیک بروز بشه مثلا قیمت یک محصول 10 دلار هست* قیمت تومان بشه+ سود مشخصی و قیمت نهایی بروز بشه امیدوارم تونسته باشم منظورمو بفهمونم تشکر سلام افزونه WooCommerce Rate Based Products برای اینکار هست که با تغییر نرخ دلار نرخ محصول هم تغییر میکنه به تومان لینک به ارسال
محــــــمدرضا 344 ارسال شده در دی 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 در در 1/6/2020 at 14:28، poshenama گفته است : سلام افزونه WooCommerce Rate Based Products برای اینکار هست که با تغییر نرخ دلار نرخ محصول هم تغییر میکنه به تومان بعد امکانش هست سود محصول هم اضافه کنه به نرخی که به تومان تبدیل شده لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 (ویرایش شده) در 35 دقیقه قبل، محــــــمدرضا گفته است : بعد امکانش هست سود محصول هم اضافه کنه به نرخی که به تومان تبدیل شده سلام سود رو هم نمایش میدهد در گوگل هم سرچ کنید این افزونه رو دربارش تحقیق کنید . ویرایش شده دی 98 توسط poshenama 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری