16 پست در این موضوع قرار دارد


سلام. من یه تم با متریال دیزاین بوتسترپ طراحی کردم که توی حالت موبایل میره یکی از پلاگین هام  به مشکل بر میخوره و دلیلش رو نمیدونم! ولی توی تم پیشفرض وردپرس مشکلی نداره و البته حالت دسکتاپ تمی که خودم طراحی کردم هم مشکلی نداره!

Uncaught TypeError: Cannot read property 'mouse' of undefined
    at tutor-front.js?ver=1.4.5:28
    at HTMLDocument.<anonymous> (tutor-front.js?ver=1.4.5:28)
    at i (jquery.js?ver=1.12.4-wp:2)
    at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js?ver=1.12.4-wp:2)
    at Function.ready (jquery.js?ver=1.12.4-wp:2)
    at HTMLDocument.J (jquery.js?ver=1.12.4-wp:2)

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بنظر میرسه مشکل در فایل tutor-front.js پوسته‌تون باشه که پروپرتی mouse رو نمیتونه بخونه، خط 28 اون فایل رو اینجا کپی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، Morteza گفته است :

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بنظر میرسه مشکل در فایل tutor-front.js پوسته‌تون باشه که پروپرتی mouse رو نمیتونه بخونه، خط 28 اون فایل رو اینجا کپی کنید.

سلام.

مسیر دهی فایل های js رو تغییر دادم درستش کردم فقط اینکه توی لوکالهاست همه چیز سایت کار میکنه و مشکلی نداره اما توی سرور اصلی که بارگذاریش کردم آپلود تصویر کاربری کار نمیکنه و اررور مشکلات فنی رو میده!

وقتی هم توی دوره آموزشی درس جدید رو انتخاب میکنم ادرس توی ادرس بار مرور گر تغییر میکنه اما محتویات صفحه تغییر نمیکنه! وقتی دستی رفرش میکنم محتویات تغییر میکنه! انگار توی لوکالهاست فاسیل های js اجرا میشن اما روی سرور اجرا نمیشن!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مورد اول خطایی که ایجاد میشه در اینجا برای ایمیل مدیر سایت ارسال میشه.

برای مورد دوم هم احتمال داره کَش باشه، یا روی مرورگر یا روی سرور یا خود سایت.

اگر خطایی باشه توی کنسول نمایش داده میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، Morteza گفته است :

برای مورد اول خطایی که ایجاد میشه در اینجا برای ایمیل مدیر سایت ارسال میشه.

برای مورد دوم هم احتمال داره کَش باشه، یا روی مرورگر یا روی سرور یا خود سایت.

اگر خطایی باشه توی کنسول نمایش داده میشه.

سلام صبح بخیر.

خیر متاسفانه ایمیلی ارسال نشده برام ! 

توی کش مرورگر که نیست خالیه ! خود وردپرس و دیتابیس رو حذف کردم دوباره ساختم! مگر اینکه توی قسمت دیگه ای از هاست باشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

موردتون یکم عجیبه :)

ذخیره لاگ خطا در پوشه wp-content رو فعال کنید ببینید چی ذخیره میشه.

https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/#wp_debug_log

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، Morteza گفته است :

موردتون یکم عجیبه :)

ذخیره لاگ خطا در پوشه wp-content رو فعال کنید ببینید چی ذخیره میشه.

https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/#wp_debug_log

باشه حالت دیباگ رو فعال میکنم!

فقط یه سوال اینکه به ورژن php که ربطی نداره خطاها؟

چون وقتی خواستم وردپرس نصب کنم خواست که ورژن رو تغییر بدم منم روی ورژن جدید گذاشتم و حل شد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 ساعت قبل، Morteza گفته است :

موردتون یکم عجیبه :)

ذخیره لاگ خطا در پوشه wp-content رو فعال کنید ببینید چی ذخیره میشه.

https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/#wp_debug_log

سلام خسته نباشید.

اینم محتویات فایل error log

[26-Oct-2019 17:48:43 UTC] PHP Fatal error:  Uncaught Error: Call to undefined function TUTOR\mime_content_type() in /-----/wp-content/plugins/tutor/classes/User.php:53
Stack trace:
#0 /-----/wp-includes/class-wp-hook.php(288): TUTOR\User->profile_update(1)
#1 /-----/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array)
#2 /-----/wp-includes/plugin.php(465): WP_Hook->do_action(Array)
#3 /-----/wp-includes/user.php(1845): do_action('profile_update', 1, Object(WP_User))
#4 /-----/wp-includes/user.php(1943): wp_insert_user(Array)
#5 /-----/wp-content/plugins/tutor/classes/Student.php(132): wp_update_user(Array)
#6 /-----/wp-includes/class-wp-hook.php(286): TUTOR\Student->update_profile('')
#7 /-----/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array)
#8 /-----/wp-includes/plugin.php(465): WP_Hook->do_action(Array)
#9 /home/a in /-----/wp-content/plugins/tutor/classes/User.php on line 53

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 18 ساعت قبل، mr.nosrati گفته است :

فقط یه سوال اینکه به ورژن php که ربطی نداره خطاها؟

به نسخه PHP هم مرتبط هست ولی از نسخه 5.6 تا 7.3 مشکلی نیست.

در 14 ساعت قبل، mr.nosrati گفته است :

اینم محتویات فایل error log

خب شما افزونه‌ای دارید به نام tutor، که تابع mime_content_type رو در کلاس TUTOR نمیتونه پیدا کنه یا بشناسه برای همین داره اون خطا رو میده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/27/2019 at 12:06، Morteza گفته است :

به نسخه PHP هم مرتبط هست ولی از نسخه 5.6 تا 7.3 مشکلی نیست.

خب شما افزونه‌ای دارید به نام tutor، که تابع mime_content_type رو در کلاس TUTOR نمیتونه پیدا کنه یا بشناسه برای همین داره اون خطا رو میده.

سلام. خب پس نسخه php مشکلی نداره توی رنجی هست که شما گفتید.

این پلاگین روی لوکالهاست درست کار میکنه فقط توی هاست اصلی مشکل داره! و اینکه این پلاگین رو تغییری درش ایجاد نکردم همه چیز پیش فرض هست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط برای تست، اگر میتونید نسخه PHP رو تغییر بدید مثلا از 5.6 ببرید روی 7.2 و یا برعکس.

روی لوکال نسخه PHP چنده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورژن php زمپ 7.2 بود برای سرور هم 7.2 ! یه مشکلی هست من توی هاست رایگان تست کردم تصویر  کاربر بدونه مشکل آپلود میشه اما توی هاست خودم اون ارور که واستون فرستادم رو میده! احتمالا مشکل به خاطر هاست باشه ! ولی هاست رو درخواست دادم ریست کردن  بازم همینه!

ولی توی هر دوتا هاست رایگان و هاست سرور خودم قسمتی که روی درس کلیک میکنم توی تایتل مرورگر و نوار ادرس تغییر میکنه اما محتوا تغییری نمی کنه! فقط توی لوکالهاستم درست کار میکنه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mr.nosrati گفته است :

ورژن php زمپ 7.2 بود برای سرور هم 7.2 ! یه مشکلی هست من توی هاست رایگان تست کردم تصویر  کاربر بدونه مشکل آپلود میشه اما توی هاست خودم اون ارور که واستون فرستادم رو میده! احتمالا مشکل به خاطر هاست باشه ! ولی هاست رو درخواست دادم ریست کردن  بازم همینه!

ولی توی هر دوتا هاست رایگان و هاست سرور خودم قسمتی که روی درس کلیک میکنم توی تایتل مرورگر و نوار ادرس تغییر میکنه اما محتوا تغییری نمی کنه! فقط توی لوکالهاستم درست کار میکنه!

اگه مشکل از طراحی من باشه توی لوکال هاست هم باید ارور بده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن موقعی که ارور میده توی کنسول ارور 500 رو نمایش میده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال اینکه پیکربندی هاست مشکل داشته باشه هست. بهوشن اطلاع دادید که بررسی کنن؟

در 18 ساعت قبل، mr.nosrati گفته است :

اگه مشکل از طراحی من باشه توی لوکال هاست هم باید ارور بده!

بله همه جا باید خطا بده

 

در 15 ساعت قبل، mr.nosrati گفته است :

در ضمن موقعی که ارور میده توی کنسول ارور 500 رو نمایش میده!

اگر یک درخواست یا ایجاکس فرستاده بشه یا آدرسی رو صفحه از سرور بخواد بگیره بله در کنسول هم خطا میاد.
 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه ایمیل بهم بده واست بفرستم قالب رو تست کن !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MrMohammad
      سلام بچه ها خسته نباشید. 
      داشتم روی قالب جدیدم کار میکردم چنان که سهراب سپهری روی شعرش. 
      یه جا به مشکل برخوردم توضیح میدم اگه کسی تونست راهنمایی کنه مـاچ به سر و کَلَش ! 
      همونطور که میگفتم در یک روز گرم تابستانی وقتی به page templates رسیدم شدید دچار دست انداز شدم. 
      توجه : آقا بلدم page templates بسازم :/ همشونو تو روت قالب امتحان کردم خداروشکر کار میکنه. 
      اما متاسفانه چون بیشتر از 30 تا شده میخوام ببرمشون تو یه ساب دایرکتوری (پوشه جدا تو پوشه قالب). 
      جان خودم کل اینترنتو (سرچ انگلیسی) با رمز یا امام سیزدهم شخم زدم ولی خب به نتیجه ای نرسیدم :/  
      اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره یه راهنمایی ریزی به ما بده جای دوری نمیره.  تَن کی یو
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، لطفا دوره آموزشی جامعی برای طراحی قالب وردپرس چه رایگان و چه غیر رایگان که خیلی خوب توضیح داده باشه و کامل باشه سراغ دارید معرفی کنید.
      با تشکر و سپاس
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه اعضای وردپرس فارسی
      یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده در طراحی قالب وردپرس وقتی main سایت رو ارتفاعش رو auto قرار میدم دیگه از header سایتم جلوتر نمیره و content رو در بر نمیگیره.
      هرچی چک میکنم دایو رو جای درستی بستم ولی بازم نمیدونم مشکل کجاس عکس مشکلمم این زیر میذارم
      میبینید تو عکس که main از قسمت باکسی که مطلب درباره داره پایین تر نیومده با اینکه من بهش گفتم auto و پست های من رو در بر نگرفته

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی میخواستم یک قالب برای خودم طراحی کنم که در رتبه A تا B جی تی متریکس باشه. لطفا راهنمایی کنید چه فاکتورهایی رو باید در طراحی این قالب رعایت کنم. ممنون.
      با تشکر و سپاس
    • توسط msh2011
      سلام دوستان.
      آیا میشه با ویژوال کامپوزر هدر طراحی کرد؟
      اگر میشه به چه صورت باید اینکار رو کرد؟
      صفحه ها رو خیلی راحت با Visual Composer طراحی می کنم ولی برای هدر نمیدونم چطور باید به فایل Header.php قالبم ربطش بدم.
      ممنون از شما.