hosseyn 0 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره نقل قول لینک به ارسال
soma 63 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 (ویرایش شده) 1- فایل robot.txt رو چک کنید و از مسدود نبودن صفحات سایتتون برای ربات های گوگل مطمئن بشید ) و یا از موجود بودن فایل robot.txt در روت هاست مطمئن بشین 2- از وجود کد یا فایل شناسایی گوگل سرچ کنسول در روت سایتتون مطمئن بشید 3- نقشه سایتتون رو چک کنید ( اگر از افزونه استفاده میکنید تنظیمات افزونه ها رو هم چک کنید ) ویرایش شده شهریور 98 توسط soma نقل قول لینک به ارسال
mehran-b 2,385 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 @hosseyn فایل ربات سایت رو به شکل زیر کنید. User-Agent: * Disallow: /wp-admin/ Allow: /wp-admin/admin-ajax.php Sitemap: https://zar-negar.com/sitemap_index.xml نقل قول لینک به ارسال
hosseyn 0 ارسال شده در شهریور 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 ممنون از دوستان بابت جواب دادن به سوال فایل ربات سایت رو تغییر دادم و نتیجه رو هم به دوستان اطلاع میدم نقل قول لینک به ارسال
mehran-b 2,385 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 در 46 دقیقه قبل، hosseyn گفته است : ممنون از دوستان بابت جواب دادن به سوال فایل ربات سایت رو تغییر دادم و نتیجه رو هم به دوستان اطلاع میدم مشکل فایل ربات نبود. صفحه اصلی سایت شما به جای اینکه با استاتوس کد 200 لود شه با استاتوس کد 403 لود میشه و علت خطای ربات گوگل همینه. علت اینکه این اتفاق رخ داده مشخص نیست و باید بررسی بشه. نقل قول لینک به ارسال
hosseyn 0 ارسال شده در شهریور 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 امکان داره راهنمایی کنید که چطور باید مشکل رو رفع کنم و یا اگر کسی میتونه این کار رو انجام بده معرفی کنید ببینم چه قدر هزینه داره نقل قول لینک به ارسال
mehran-b 2,385 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 در 10 ساعت قبل، hosseyn گفته است : امکان داره راهنمایی کنید که چطور باید مشکل رو رفع کنم و یا اگر کسی میتونه این کار رو انجام بده معرفی کنید ببینم چه قدر هزینه داره از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشید. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .