SadraHkm

مشکل در نوشتن کتابخانه

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من داشتم تمرین میکردم که یه کتابخونه ساده بسازم. بعد به یه مشکلی برخوردم. من دو تا متد نوشتم. تو یکی از اونها، اون یکی رو صدا زدم. ولی کار نمیکنه و مقداری که برمیگردونه undefined هست.

میشه لطفا راهنمایی کنید که مشکلش چی هست. با تشکر فراوان

(function (window) {
    function mathLibrary() {
        this.plusNums = function (x, y) {
            return Number(x) + Number(y);
        };
        this.subNums = function(x , y) {
            this.plusNums(x,-y);
        }
    }
    if(typeof sadra_ml === 'undefined'){
        window.sadra_ml = new mathLibrary();
    }else {
        console.log("There is name conflict");
    }
})(window);

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تست کردم بدون خطا اجرا شد
 

<script type="text/javascript">
(function (window) {
    function mathLibrary() {
        this.plusNums = function (x, y) {
            return Number(x) + Number(y);
        };
        this.subNums = function(x , y) {
            this.plusNums(x,-y);
        }
    }
    if(typeof sadra_ml === 'undefined'){
        window.sadra_ml = new mathLibrary();
    }else {
        console.log("There is name conflict");
    }
})(window);
console.log(window.sadra_ml.plusNums(10,10));
</script>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 9/8/2019 at 11:31، Mobin گفته است :

من تست کردم بدون خطا اجرا شد
 


<script type="text/javascript">
(function (window) {
    function mathLibrary() {
        this.plusNums = function (x, y) {
            return Number(x) + Number(y);
        };
        this.subNums = function(x , y) {
            this.plusNums(x,-y);
        }
    }
    if(typeof sadra_ml === 'undefined'){
        window.sadra_ml = new mathLibrary();
    }else {
        console.log("There is name conflict");
    }
})(window);
console.log(window.sadra_ml.plusNums(10,10));
</script>

 

با احترام

من دوباره که نگاهی به کد انداختم فهمیدم که در متد subNums یادم رفته return رو بنویسم و این باعث خطا ( undefined ) شده بود. معذرت میخوام

خیلی ممنون لطف کردید :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Reka
      چطور با استفاده از  افزونه پارسی دیت میتونم خروجی جاوا اسکریپت رو تغییر بدم؟
      تابعی در افزونه پارسی دیت هست که بتونه روی جاوا اسکریپت تغییر ایجاد کنه؟
      میخوام روی خروجی این کد جاوا اسکریپت، شمسی سازی رو اعمال کنم.
      var d = new Date
      خروجی الان به این صورته
      Sun Mar 15 2020 07:36:16 GMT+0330 (Iran Standard Time)
    • توسط freeworld
      سلام . وقت بخیر
      من برای پخش یک سری موسیقی از ابزار اولیه خود وردپرس استفاده کردم و به اصطلاح playlist ساختم اما مشکلم اینجاست که میخوام بجای نمایش عنوان mp3 توی لیست , اسم خود فایل نشون داده بشه.
      چطور میتونم از پخش کننده صوت بخوام که از نمایش جزییات صرفنظر کنه. چون توی گزینه ها فقط نمایش یا عدم نمایش عنوان و اسم هنرمند و عکس آلبوم هست نه نمایش اسم فایل بجای اونها
      ممنونم
    • توسط Neon_63
      سلام همگی. من در سایتم وقتی محصولی رو وارد سبد خرید میکنم و میرم به صفحه پرداخت، بهم ارور زیر رو میده:
      کتابخانه جی کوئری قبل از شهر های ایران لود نشده است!
      و بعد هم که یه استان رو انتخاب میکنم، در قسمت شهر ها میزنه "یافت نشد!"
      قالبش رو هم خودم نوشتم، اسم سایت هم رصد بوک هست. از آخرین نسخه وردپرس و ووکامرس هم استفاده میکنم
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      برای لود کردن فایل های جاوااسکریپت میتونیم اسکریپت رو در تگ head یا قبل از تگ /body بذاریم. وقتی که در تگ head میذاریم، قبل از اینکه محتوای صفحه خونده بشن، این فایل لود میشه. ولی ایا وقتی در اخر صفحه ( قبل از /body ) هم گذاشته میشه، قبل از خونده شدن محتوای صفحه این فایل لود میشه یا بعدش یا همزمان باهاش ؟!
      بعد سوال دیگه اینکه اگه ما فایل رو در اخر سندمون لود کنیم، چه فرقی میکنه با اینکه از attribute defer استفاده کنیم ؟ این attribute که دقیقا همون کار رو انجام میده !
      ممنون میشم کمی توضیح بدید
      باتشکر
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، میخوام با فشردن هر کدوم از کلیدهای کیبورد ، width یک تگ div خاص رو هربار 5 پیکسل افزایش بدم. کد زیر رو خودم نوشتم ولی کار نمیکنه.
      var barWidth = $("#run-bar").width(); var barwidthplus = barWidth++; $("form#home-search-form input[type='text']").keypress(function() { barwidthplus++; alert(barwidthplus); $("#run-bar").css('width', 'barwidthplus + %'); }); با تشکر و سپاس