4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

کسی راه حلی داره تا تقویم افزونه acf رو از میلادی به شمسی تبدیل کنه؟

افزونه های پارسی دیت، جلالی تست شد ولی کار نکردن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، amirjahangiri گفته است :

سلام دوستان

کسی راه حلی داره تا تقویم افزونه acf رو از میلادی به شمسی تبدیل کنه؟

افزونه های پارسی دیت، جلالی تست شد ولی کار نکردن.

درود

اول از همه یه بکاپ بگیر بعدش

افزونهجلالی رو نصب کن :mellow:  بعد  

تمامی تگ های تاریخ رو به این تگ عوض کن the‪_‬time();‬

اگه نشد افزونه جلالی رو  تو هاست و خود پوشه این افزونه فایل wp‪-‬jalali‪.‬php  ویرایش کن بعدش این کدهارو پیدا کن

//add_filter("get_the_date","mps_the_jdate",10,4);
//add_filter("get_the_time","mps_the_jtime",10,4);

بعدش اون 2تا اسلش کدها رو پاک کن

درست شد نتیجه رو اعلام کن اگه نشد

این کد رو بگرد

if ($d == "") $d = get_option('time_format');

بعدش 2 تا کد شبیه به این پیدا میشه 2ومیش رو به این کد تغییر بده

if ($d == "") $d = get_option('date_format');

انشاالله که حل بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کنید حتما سایت و هسته وردپرس افزونه ها بروز باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 ساعت قبل، Mohammad Bazli گفته است :

درود

اول از همه یه بکاپ بگیر بعدش

افزونهجلالی رو نصب کن :mellow:  بعد  

تمامی تگ های تاریخ رو به این تگ عوض کن the‪_‬time();‬

اگه نشد افزونه جلالی رو  تو هاست و خود پوشه این افزونه فایل wp‪-‬jalali‪.‬php  ویرایش کن بعدش این کدهارو پیدا کن


//add_filter("get_the_date","mps_the_jdate",10,4);
//add_filter("get_the_time","mps_the_jtime",10,4);

بعدش اون 2تا اسلش کدها رو پاک کن

درست شد نتیجه رو اعلام کن اگه نشد

این کد رو بگرد


if ($d == "") $d = get_option('time_format');

بعدش 2 تا کد شبیه به این پیدا میشه 2ومیش رو به این کد تغییر بده


if ($d == "") $d = get_option('date_format');

انشاالله که حل بشه

سلام روز بخیر 

هیچ کدوم از کدهایی که گفتی داخل wp-jalali.php نبود 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط omidch
      <?php $locations = get_field('location');?> <?php if( $locations ): ?> <ul> <?php foreach( $locations as $location ): ?> <li> <a href="<?php echo get_permalink( $location->ID ); ?>"> <?php echo get_the_title( $location->ID ); ?> </a> </li> <?php endforeach; ?> </ul> <?php endif; ?> سلام دوستان
      من از دو پست تایپ مختلف یکی برای مکان ها و یکی برای پزشکان استفاده میکنم. میخوام با استفاده از Relationship افزونه ACF مکان هایی که پزشکان فعالیت میکنن نمایش بدم توسط کد بالا.
      ولی این کد به تعداد مکان هایی که اضافه شده داخل ویرایش پست تایپ پزشکان میاد لینک همون صفحه رو خروجی میگیره ینی به بیان دیگه شما داخل صفحه site.com/d/dr1 با عنوان پزشکی ۱ هستین این کد میاد به جای خروجی گرفتن لینک صفحات مکان ها در پست تایپ دیگه ، چند بار لینک همین صفحه ینی site.com/d/dr1  خروجی میگیره.
      کسی میتونه راهنمایی کنه چطور این مشکل رو حل کنم؟
      این صفحه راهنمایی خود افزونه هست که بهتر توضیح داده کار رو: راهنما
    • توسط saranekonam
      سلام
      من از افزونه advanced-custom-fields برای زمینه های دلخواه استفاده میکنم

      ولی یه سوال داشتم اینکه میشه تو این افزونه از این روش استفاده کرد


      فرض کنید من تو سایتم میخوام به فایلی برای دانلود قرار بدم که 2 گیگه و این فایل رو به چهار قسمت 500 مگابایتی تقسیم میکنم
      باید 4 تا لینک لینک دانلود قرار بدم

      بعد فرض کنید یه پست دیگه میخوام بزارم که حجمش 4 گیگه و 8تا فایل 500 مگابایتی تقسیم کنم و 8 تا لینک دانلوذ بزارم


      سوال من اینه چجور باید این زمینه دلخواه رو ایجاد کنم که متغیر باشه و بسته به تعدادی که لینک قرار میدم همونقدر لینک نمایش بده تو پست ها؟
    • توسط maraljoon
      سلام. وقت همگی بخیر
      آیا میشه متاباکسی ساخت که بصورت یک جدول باشه.که سطر و ستونش رو بشه هر زمانی ویرایش کرد و در فرانت اند نمایش داده بشه؟؟
      تونستم متاباکس بصورت یک فیلد تکست معمولی بسازم ولی ساخت جدول قابل ویرایش با محاسباتم جور در نمیاد.
      کدهایی که استفاده میکم:
      <?php add_action("add_meta_boxes", "add_custom_meta_box"); function add_custom_meta_box() { add_meta_box("custom-meta-box", "Custom Meta Box", "custom_meta_box_callback", "product", "advanced", "high", null); } function custom_meta_box_callback($object) { ?> <div> <label for="my_meta_box_text">Text Label</label> <input type="text" name="extra-info" rows="4" style="width:100%;" valeu="<?php echo get_post_meta($object->ID, "extra-info", true); ?>"/> </div> <?php } add_action( "save_post", "save_custom_meta_box" ); function save_custom_meta_box($post_id) { $meta_box_extra_info = ""; if (isset($_POST["extra-info"])) { $meta_box_extra_info = $_POST["extra-info"]; } update_post_meta($post_id, "extra-info", $meta_box_extra_info); } ?>  
    • توسط poutav
      سلام دوستان من سایت دانلود فیلم و سریال دارم و این قالبی که الان دارم ازش استفاده میکنم طراحش از آذرماه سال 97 تا الان دیگه جوابم رو نمیده و قالب لایسنس داره و الان لایسنسش منقضی شده و بعضی از بخش های سایت غیر فعال شده و گوگل خیلی بهم پیام میده که ایراد داره سایتت و برطرفش کن و سایتم خیلی بازدیدش اومده پایین. اگر کسی میتونه زمینه های دلخواه single post ها و باکس دانلود رو به قالب جدید انتقال بده لطفا قیمت رو پیشنهاد بدین.

      آدرس سایتم
    • توسط muhmdzarei
      سلام،
      در حال ساخت یک قالب آموزشی هستم. در صفحات دوره، لیست دوره ها رو قرار دادیم که کاربر ( بعد از شرایطی ) بر روی محتوا و درس مورد نظرش کلیک کنه و صفحه به قسمت ویدیوپلیر اسکرول بشه ولینک این درس با لینک قبلی جایگزین بشه ( با js ).
      مشکلمون در حقیقت اینه که اون  "بعد از شرایطی"  رو دقیقا نتونستیم اجرا کنیم. مشکل اینجاست که بعضی از درس های دوره رایگان هستند و همه کاربران ( چه خریدار و چه بازدیدکننده) میتوانند این ویدیو را ببینند. خریدار دوره نیز میتواند همه درس ها را ببیند. برای قرار دادن اطلاعات دروس در صفحه قالب ، از افزونه Advanced Custom Fields و قابلیت Nested Repeaters استفاده شده است. شرط هایی که قرار میدیم همش غلطه
      <ul class="course-accordion"> <?php if( have_rows('chapters') ): ?> <?php while( have_rows('chapters') ): the_row(); ?> <li class="accordion-option opened"> <div class="option-title"><?php the_sub_field('chapter'); ?></div> <div class="option-wrapper"> <ul class="option-items"> <?php if( have_rows('lessons') ): ?> <?php while( have_rows('lessons') ): the_row(); ?> <?php if( have_rows('lesson') ): ?> <?php while( have_rows('lesson') ): the_row(); ?> <li class="option-item"><a><?php if (the_sub_field('Lfree') == "True") { echo '1'; } else { echo '2'; } ?></a> <div class="pull-right"><span class="duration"></span><a href="#"><i class="zmdi zmdi-hc-2x"></i></a> </div> <a href="#"><?php echo the_sub_field('Lname'); ?></a></li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> </div> </li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> Lfree برای هر درس تعیین شده که برای این قرار گرفته که اگه این درس رایگان بود لینکش قابل دسترسی باشه. مشکل اینجاست وقتی مقدار Lfree برای هر درس رو چاپ می کنیم یه عبارت مشخصه. بعد شرط if میزاریم که اگر مساوی با اون عبارت بود... اما همیشه شرط غلط اجرا میشه. بنظرم باید مربوط به حلقه while و اینجور چیزا باشه
      ممنون از پاسختون