رفتن به مطلب
صدرا

آپلود نشدن عکس و خطای "گم شدن یک پوشهٔ موقت" یا "Missing a temporary folder"

پست های پیشنهاد شده

سلام

فکر میکنم من هیچ تغییری در کدها و افزونه‌ها و تنظیمات انجام ندادم. ولی حالا بعد از یک ماه از آخرین فعالیتم در وب‌سایت، موقع آپلود عکس، خطای "گم شدن یک پوشهٔ موقت" یا "Missing a temporary folder" میدهد.

لطفا راهنمایی کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط masoud123
      سلام خدمت دوستان
      ببخشید من یک پلاگین ساده را دارم مینویسم که در بخش مدیریت یک منو اضافه کردم و یک فرم که اطلاعات فرم را داخل دیتابیس ذخیره می کنم و نمایش میدم. همه چیز هم درست کار میکنه.
      اما مشکلی که دارم میخوام به فرم یک فیلد برای آپلود عکس اضافه کنم که با سرچ زیاد توی stackoverflow تونستم روشی را پیدا کنم که به طور مستقیم از روی سیستم آپلود میکنه اما میخوام از آپلودر خود وردپرس استفاده کنم برای آپلود عکس.
      کد پلاگین بصورت کامل داخل این لینک هست.(یک پلاگین ساده هست که من دارم از روی این الگو برداری می کنم.)
      این هم تابع مربوط به فرم:
      function custom_table_example_persons_form_meta_box_handler($item) { ?> <table cellspacing="2" cellpadding="5" style="width: 100%;" class="form-table"> <tbody> <tr class="form-field"> <th valign="top" scope="row"> <label for="name"><?php _e('Name', 'custom_table_example')?></label> </th> <td> <input id="name" name="name" type="text" style="width: 95%" value="<?php echo esc_attr($item['name'])?>" size="50" class="code" placeholder="<?php _e('Your name', 'custom_table_example')?>" required> </td> </tr> <tr class="form-field"> <th valign="top" scope="row"> <label for="email"><?php _e('E-Mail', 'custom_table_example')?></label> </th> <td> <input id="email" name="email" type="email" style="width: 95%" value="<?php echo esc_attr($item['email'])?>" size="50" class="code" placeholder="<?php _e('Your E-Mail', 'custom_table_example')?>" required> </td> </tr> <tr class="form-field"> <th valign="top" scope="row"> <label for="age"><?php _e('Age', 'custom_table_example')?></label> </th> <td> <input id="age" name="age" type="number" style="width: 95%" value="<?php echo esc_attr($item['age'])?>" size="50" class="code" placeholder="<?php _e('Your age', 'custom_table_example')?>" required> </td> </tr> </tbody> </table> <?php } ممنون می شم راهنمایی کنید چطور فیلد آپلود عکس (media uploader wordpress منظورم هست) را به این فرم اضافه کنم و مقدار آدرس عکس آپلود شده را بدست بیارم. چون میخوام بعدش داخل دیتابیس ذخیره کنم.
      با تشکر
    • توسط kingblog
      سلام
      من برای آپلود تصویر توی سایتم از یک فانکشن استفاده می کنم:
      function uploadImage() { . . move_uploaded_file($_FILES['image_file']['tmp_name'], $sTempFileName); . . } مشکلی نداره ولی وقتی میخوام در دیتابایس چیزی ذخیره بشه مشکل داره:
      function uploadImage() { . . move_uploaded_file($_FILES['image_file']['tmp_name'], $sTempFileName); $db2->query('INSERT INTO gallery SET user_id="'.$this->id.'",user_img="'.$sTempFileName.'"'); . } این ارور رو میده:
      Call to a member function query() on null  
    • توسط abolfazl20000
      سلام
      بنده یه سایتی دارم که میخوام در بعضی قسمتاش فایل بفروشم. در بعضی قسمتاشم یه سری کاتالوگ میخوام واسه دانلود عموم بزارم. مشکلی که هست اینه که اگه بخوام اینو داخل هاست خودم مستقیم واسه دانلود بزارم زیاد میشه حجمش. آیا روشی هست که بشه جایی فضایی اختصاص داد که وقتی کسی دانلود رو میزنه به سایت دیگه ای مثل 4share و اینا نره و مستقیما دانلود شه.
    • توسط meysam011
      سلام به همه دوستان
      من یک قالب رایگان برای سایتم خریداری کردم. مشکلی که دارم اینه که وقتی متن رو از طریق وردپرس اضافه میکنم، متن و پاراگراف ها داخل سایت به صورت پشت سر هم نشون داده میشه و به اصطلاح بریک نمیشه. فکر میکنم مشکل از قالب باشه. در ضمن عکسی رو که در وردپرس آپلود میکنم، در سایت نمایش داده نمیشه.
    • توسط mahdiar
      سلام
      من می خوام یک فیلد آپلود به کامنت ها اضافه کنم بدون استفاده از افزونه . سرچ کردم ولی مطلب خوبی پیدا نکردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
×
×
  • اضافه کردن...