mobinhr 3 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 من توی هاست فایل وردپرس رو ریختم و اکسترکت کردم و کپی کردم تو public html اما وقتی ادرس سایت رو برای نصب سرچ می زنم صفحه index of بالا میاد 1 لینک به ارسال
cherry 390 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 8 دقیقه قبل، mobinhr گفته است : من توی هاست فایل وردپرس رو ریختم و اکسترکت کردم و کپی کردم تو public html اما وقتی ادرس سایت رو برای نصب سرچ می زنم صفحه index of بالا میاد سلام حتما فایلای اصلی رو بصورت مستقیم داخل روت نریختی ی تصویر از public html بفرست 1 لینک به ارسال
mobinhr 3 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 5 دقیقه قبل، cherry گفته است : سلام حتما فایلای اصلی رو بصورت مستقیم داخل روت نریختی ی تصویر از public html بفرست 1 لینک به ارسال
cherry 390 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 36 دقیقه قبل، mobinhr گفته است : خصوصی پیام بده 1 لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در ۱ ساعت قبل، mobinhr گفته است : من توی هاست فایل وردپرس رو ریختم و اکسترکت کردم و کپی کردم تو public html اما وقتی ادرس سایت رو برای نصب سرچ می زنم صفحه index of بالا میاد سلام نوع هاستتون چیه؟ 1 لینک به ارسال
mobinhr 3 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 4 دقیقه قبل، poshenama گفته است : سلام نوع هاستتون چیه؟ دایرکت ادمین 1 لینک به ارسال
cherry 390 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 13 دقیقه قبل، mobinhr گفته است : دایرکت ادمین در صورت امکان دسترسی بدین براتون بررسی کنم 1 لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 17 ساعت قبل، mobinhr گفته است : دایرکت ادمین به نظرم آموزش زیر به کارتون بیاد http://snur.ir/internet/37-آموزش-نصب-وردپرس-در-هاست-دایرکت-ادمین.html اگر مشکل دیگه ای داشتید بپرسید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری