zahrakzm76 0 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 سلام دوستان من یه مدتیه برای یه سایت تولید محتوا انجام میدم اما مشکلی که دارم انتخاب کلمه کلیدیاس نمیدونم چه کلماتیو پیدا کنم که خوب باشن و سرچ داشته باشن و یه چیز دیگه با اینکه از کلمه کلیدیا توی مقاله به اندازه کافی استفاده میکنم از نظر yoast هم سئوی مقاله خوبه ولی چون تعداد رقیبا زیاده اصلا بالا نمیاد مقاله من چیکار کنم به نظرتون تا مقاله ها بیاد بالا نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34189 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 سلام به انجمن خوش اومدین انتخاب کلمه کلیدی باید براساس متن و محتوای شما باشه. و اینکه چه کلماتی باشه دقیقا برمیگرده به استراتژی محتوای شما. بابت اینکه نوشته هاتون بالا نمیان، اگر رقبای قدری دارید، باید به فکر لینک سازی و بک لینک و تبلیغات باشید تا به سرعت رشد شما کمک کنن. نقل قول لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 12 ساعت قبل، zahrakzm76 گفته است : سلام دوستان من یه مدتیه برای یه سایت تولید محتوا انجام میدم اما مشکلی که دارم انتخاب کلمه کلیدیاس نمیدونم چه کلماتیو پیدا کنم که خوب باشن و سرچ داشته باشن و یه چیز دیگه با اینکه از کلمه کلیدیا توی مقاله به اندازه کافی استفاده میکنم از نظر yoast هم سئوی مقاله خوبه ولی چون تعداد رقیبا زیاده اصلا بالا نمیاد مقاله من چیکار کنم به نظرتون تا مقاله ها بیاد بالا سلام به نظرم این افزونه به کارتون بیاد : افزونه پیشنهاد کلمات کلیدی http://snur.ir/internet/35-افزونه-WP-Keyword-Suggest.html نقل قول لینک به ارسال
zahrakzm76 0 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 11 ساعت قبل، Morteza گفته است : سلام به انجمن خوش اومدین انتخاب کلمه کلیدی باید براساس متن و محتوای شما باشه. و اینکه چه کلماتی باشه دقیقا برمیگرده به استراتژی محتوای شما. بابت اینکه نوشته هاتون بالا نمیان، اگر رقبای قدری دارید، باید به فکر لینک سازی و بک لینک و تبلیغات باشید تا به سرعت رشد شما کمک کنن. سلام ممنون از شما راستش من کلا توی انتخاب موضوع مقاله مشکل دارم (چون خیلی توی حوزه ای که محتوا اماده میکنم مسلط نیستم) واسه همین اول میگردم دنبال کلمه کلیدی بعد حول اون کلمه یه مطلب آماده میکنم. آهان ممنون توی این مباحث سئو من خیلی لنگ میزنم .شما سایت آموزش سئوی فارسی (معتبر باشه) میشناسید که به من معرفی کنید؟ نقل قول لینک به ارسال
zahrakzm76 0 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 8 ساعت قبل، poshenama گفته است : سلام به نظرم این افزونه به کارتون بیاد : افزونه پیشنهاد کلمات کلیدی http://snur.ir/internet/35-افزونه-WP-Keyword-Suggest.html خیلی ممنون از شما. استفاده میکنم ازش انشالله که به کارم بیاد نقل قول لینک به ارسال
soma 63 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، zahrakzm76 گفته است : توی این مباحث سئو من خیلی لنگ میزنم .شما سایت آموزش سئوی فارسی (معتبر باشه) میشناسید که به من معرفی کنید؟ سلام دوست عزیز سئو یک کار کاملا تجربی هست ، پیشنهاد میدم سایتهایی مثل seomoz رو دنبال کنید برای سرعت بیشتر هم دوره های آموزش خوب به زبان فارسی هم زیاده ولی باید هزینه کنید سرچ کنید توی گوگل سایتهای معتبر خوبی رو میتونید مشاهده کنید و بررسی کنید و سئو رو یاد بگیرید ویرایش شده تیر 98 توسط soma نقل قول لینک به ارسال
zahrakzm76 0 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 9 ساعت قبل، soma گفته است : سلام دوست عزیز سئو یک کار کاملا تجربی هست ، پیشنهاد میدم سایتهایی مثل seomoz رو دنبال کنید برای سرعت بیشتر هم دوره های آموزش خوب به زبان فارسی هم زیاده ولی باید هزینه کنید سرچ کنید توی گوگل سایتهای معتبر خوبی رو میتونید مشاهده کنید و بررسی کنید و سئو رو یاد بگیرید ممنون از راهنماییتون نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .