irmacfa 4 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 دوستان قالب بنده یه افزونه روش نصب شده به اسم Scheduled Actions ، و لینک نه تو دیتابیس نه تو افزونه ها و نه در داخل پوشه فایل منجیر / پلاگین ها وجود دارد خواستم بپرسم چطوری پاکش کنم در بخش پنل پیشخوان / ابزار ها همچنین چند افزونه دیگر هم هستند همین مشکل رو دارم افزونه سلامت سایت ، افزونه حذف اطلاعات شخصی لینک به ارسال
cherry 390 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در 4 ساعت قبل، irmacfa گفته است : دوستان قالب بنده یه افزونه روش نصب شده به اسم Scheduled Actions ، و لینک نه تو دیتابیس نه تو افزونه ها و نه در داخل پوشه فایل منجیر / پلاگین ها وجود دارد خواستم بپرسم چطوری پاکش کنم در بخش پنل پیشخوان / ابزار ها همچنین چند افزونه دیگر هم هستند همین مشکل رو دارم افزونه سلامت سایت ، افزونه حذف اطلاعات شخصی سلام دوست عزیز این منو در بخش ابزارها قرار گرفته و بخشی از هسته وردپرسه ، که برای ثبت رویدادهای زمانبندی شده است 1 لینک به ارسال
irmacfa 4 ارسال شده در اردیبهشت 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در 4 دقیقه قبل، cherry گفته است : سلام دوست عزیز این منو در بخش ابزارها قرار گرفته و بخشی از هسته وردپرسه ، که برای ثبت رویدادهای زمانبندی شده است پس عملا چیزی نیست که طراح قالب اضافه کرده باشه دیگ درسته ؟ لینک به ارسال
cherry 390 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در هم اکنون، irmacfa گفته است : پس عملا چیزی نیست که طراح قالب اضافه کرده باشه دیگ درسته ؟ بله 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری