رفتن به مطلب
masoud123

فیلد آپلود عکس وردپرس در پلاگین نویسی

پست های پیشنهاد شده

سلام خدمت دوستان

ببخشید من یک پلاگین ساده را دارم مینویسم که در بخش مدیریت یک منو اضافه کردم و یک فرم که اطلاعات فرم را داخل دیتابیس ذخیره می کنم و نمایش میدم. همه چیز هم درست کار میکنه.

اما مشکلی که دارم میخوام به فرم یک فیلد برای آپلود عکس اضافه کنم که با سرچ زیاد توی stackoverflow تونستم روشی را پیدا کنم که به طور مستقیم از روی سیستم آپلود میکنه اما میخوام از آپلودر خود وردپرس استفاده کنم برای آپلود عکس.

کد پلاگین بصورت کامل داخل این لینک هست.(یک پلاگین ساده هست که من دارم از روی این الگو برداری می کنم.)

این هم تابع مربوط به فرم:

function custom_table_example_persons_form_meta_box_handler($item)
{
    ?>

<table cellspacing="2" cellpadding="5" style="width: 100%;" class="form-table">
    <tbody>
    <tr class="form-field">
        <th valign="top" scope="row">
            <label for="name"><?php _e('Name', 'custom_table_example')?></label>
        </th>
        <td>
            <input id="name" name="name" type="text" style="width: 95%" value="<?php echo esc_attr($item['name'])?>"
                    size="50" class="code" placeholder="<?php _e('Your name', 'custom_table_example')?>" required>
        </td>
    </tr>
    <tr class="form-field">
        <th valign="top" scope="row">
            <label for="email"><?php _e('E-Mail', 'custom_table_example')?></label>
        </th>
        <td>
            <input id="email" name="email" type="email" style="width: 95%" value="<?php echo esc_attr($item['email'])?>"
                    size="50" class="code" placeholder="<?php _e('Your E-Mail', 'custom_table_example')?>" required>
        </td>
    </tr>
    <tr class="form-field">
        <th valign="top" scope="row">
            <label for="age"><?php _e('Age', 'custom_table_example')?></label>
        </th>
        <td>
            <input id="age" name="age" type="number" style="width: 95%" value="<?php echo esc_attr($item['age'])?>"
                    size="50" class="code" placeholder="<?php _e('Your age', 'custom_table_example')?>" required>
        </td>
    </tr>
    </tbody>
</table>
<?php
}

ممنون می شم راهنمایی کنید چطور فیلد آپلود عکس (media uploader wordpress منظورم هست) را به این فرم اضافه کنم و مقدار آدرس عکس آپلود شده را بدست بیارم. چون میخوام بعدش داخل دیتابیس ذخیره کنم.

با تشکر

ویرایش شده توسط masoud123

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط ali.kashanikhah
      سلام و وقت بخیر. یک پروژه دارم که توضیحات به پیوست ارائه شده. ممنون میشم چنانچه تمایل به همکاری دارید پیام دهید
      برای درک بهتر 1 فایل صوتی در لینک زیر آپلود کردم که ممنون میشم گوش کنید.
      نمونه برای دیزاین و عملکرد تقریبی در فرانت:
      https://www.zhaket.com/web/digikala-slider-plugin
      لینک ویس:
      http://uupload.ir/view/z7dx_ali.rar/
      کلیات همینه فقط ممکنه تو کار ریزه کاری ظاهریو ازتون بخوام تغییر بدین تازه اونم تو داشبودر وگرنه سمت فرانت که نمونه دیجیکالایشو که میخواهیم خدمتتون ارسال کردم و روز و درصد مشخص میشه (روز که دستی مشخص میشه و درصد سیستمی که البته درصد نمایشی است و قابل تغییر نیست) کالا هایی هم که که شامل این قضیه میشه پکیج هایی هستند که تو سایت درست میشه فقط این پکیج ها ممکنه در سایت برای فروش نمایش داده نشوند و فقط بخواهیم در این پلاگین نمایش داده شود مورد پایان روز تخفیف رو هم که خدمتتون اعلام کردم.
      چند نکته:
      - پکیج هایی که از داخل پلاگین انتخاب می شوند فقط در آن کروسل قابل نمایش هستند چرا که ممکن است محصولاتی به صورت پکیج برای فروش گذاشته شود که نخواهیم شامل این کروسل باشند (عمومی باشند)
      - این فرآیند شامل محصولات غیرپکیجی هم خواهد بود
      - تعداد محصولاتی که در این کروسل نمایش داده می شوند باید قابل تنظیم باشند
      - محصولات از نظر تعدادی هم باید تفکیک شوند به این شکل که مثلا موجودی کل 10 عدد است ولی ما 3 عدد آن را در این پلاگین قرار می دهیم (رزرو می کنیم) وچنانچه به صورت عادی فروخته شد از موجودی اصلی کثر می شود ولی اگر به صورت سوری فروخته شد (بعد از مدت معین فردی آن را نخرد و سیستم خودش آن را فروخته شد در نظر بگیر) بعد از مدت معین که در بند بعدی توضیح دادم به موجودی اصلی باز می گردد.
      - نمایش محصول به تعداد روز بعد از فروش با لیبل " با x درصد تخفیف فروخته شد " (درصدری که اعمال می شود) باید قابل تنظیم باشد (البته بهتر است لیبل هم قابل تغییر باشد)
      باز هم اگر سوال هست بفرمایید در خدمتم
    • توسط amirhosein-wp
      با سلام خدمت اساتید محترم و دوستان گرامی.
      بنده در حال برنامه نویسی یک پلاگین هستم، سوالم اینه که چجوری میتونم یک دکمه بزارم که با کلیک بر روی اون، مودال گالری تصاویر باز بشه، کاربر عکس رو انتخاب کنه و در ادیتور قرار بده درست مشابه انتخاب تصویر شاخص،
      برای مثال من الان دارم یه قسمت به اسم گالری تصاویر در متا باکس پلاگینم اضافه میکنم، میخوام یه دکمه باشه به عنوان افزودن به گالری، دقیقا مشابه گالری تصاویر محصول ووکامرس.
      این برای قسمت ادمین سایت هست.
      ممنون میشم اگر راهنمایی کنید، سپاس فراوان
    • توسط صدرا
      سلام
      فکر میکنم من هیچ تغییری در کدها و افزونه‌ها و تنظیمات انجام ندادم. ولی حالا بعد از یک ماه از آخرین فعالیتم در وب‌سایت، موقع آپلود عکس، خطای "گم شدن یک پوشهٔ موقت" یا "Missing a temporary folder" میدهد.
      لطفا راهنمایی کنید.
    • توسط kingblog
      سلام
      من برای آپلود تصویر توی سایتم از یک فانکشن استفاده می کنم:
      function uploadImage() { . . move_uploaded_file($_FILES['image_file']['tmp_name'], $sTempFileName); . . } مشکلی نداره ولی وقتی میخوام در دیتابایس چیزی ذخیره بشه مشکل داره:
      function uploadImage() { . . move_uploaded_file($_FILES['image_file']['tmp_name'], $sTempFileName); $db2->query('INSERT INTO gallery SET user_id="'.$this->id.'",user_img="'.$sTempFileName.'"'); . } این ارور رو میده:
      Call to a member function query() on null  
    • توسط mahdikabook
      من در وردپرس در قسمت دسته بندی پست ها یکسری دسته بندی ساخته ام
      و دقیقا مثل همان را در دسته بندی محصولات ساخته ام
      افزونه یا کدی وجود ندارد که به صورت خودکار محصولات مرتبط با دسته را در نوشته نمایش دهد؟
×
×
  • اضافه کردن...