6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود

دوستان گرامی ، کسی میدنه چطور باید از datepicker فارسی استفاده کنم؟ من طبق این مقاله آموزشی انجام دادم اما هیچی نشون نمیده؟!

با تشکر و سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 

یک توضیح کلی بهتون بدم :

تمام تاریخ ها باید به صورت میلادی در دیتابیس ذخیره بشند و تمام کتابخانه های شمسی ساز JS صرفا جهت نمایش تاریخ به صورت شمسی هستند.

یه نمونه کد PHP هم که میتونین داخل یک کلاس خودتون بزارین :‌

         /**
	     * Convert date jalali to Gregorian
	     */
	    public static function jalaliToGregorian($jy,$jm,$jd,$mod=''){
		    if($jy > 979){
			    $gy=1600;
			    $jy-=979;
		    }else{
			    $gy=621;
		    }
		    $days=(365*$jy) +(((int)($jy/33))*8) +((int)((($jy%33)+3)/4)) +78 +$jd +(($jm<7)?($jm-1)*31:(($jm-7)*30)+186);
		    $gy+=400*((int)($days/146097));
		    $days%=146097;
		    if($days > 36524){
			    $gy+=100*((int)(--$days/36524));
			    $days%=36524;
			    if($days >= 365)$days++;
		    }
		    $gy+=4*((int)(($days)/1461));
		    $days%=1461;
		    $gy+=(int)(($days-1)/365);
		    if($days > 365)$days=($days-1)%365;
		    $gd=$days+1;
		    foreach(array(0,31,((($gy%4==0) and ($gy%100!=0)) or ($gy%400==0))?29:28 ,31,30,31,30,31,31,30,31,30,31) as $gm=>$v){
			    if($gd <= $v)break;
			    $gd-=$v;
		    }
		    return($mod==='')?array($gy,$gm,$gd):$gy .$mod .$gm .$mod .$gd;
	    }

	    /**
	     * Convert date Gregorian to jalali
	     */
	    public static function gregorianToJalali($gy,$gm,$gd,$mod=''){
		    $g_d_m=array(0,31,59,90,120,151,181,212,243,273,304,334);
		    if($gy>1600){
			    $jy=979;
			    $gy-=1600;
		    }else{
			    $jy=0;
			    $gy-=621;
		    }
		    $gy2=($gm>2)?($gy+1):$gy;
		    $days=(365*$gy) +((int)(($gy2+3)/4)) -((int)(($gy2+99)/100)) +((int)(($gy2+399)/400)) -80 +$gd +$g_d_m[$gm-1];
		    $jy+=33*((int)($days/12053));
		    $days%=12053;
		    $jy+=4*((int)($days/1461));
		    $days%=1461;
		    if($days > 365){
			    $jy+=(int)(($days-1)/365);
			    $days=($days-1)%365;
		    }
		    $jm=($days < 186)?1+(int)($days/31):7+(int)(($days-186)/30);
		    $jd=1+(($days < 186)?($days%31):(($days-186)%30));
		    return($mod=='')?array($jy,$jm,$jd):$jy.$mod.$jm.$mod.$jd;
	    }

شمسی سازی پلاگین ها و استفاده از شمسی ساز رو شاید طی یک مقاله آموزشی با مثال عملی داخل سایتمون گذاشتیم . 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 23 دقیقه قبل، دنیای وردپرس گفته است :

شمسی سازی پلاگین ها و استفاده از شمسی ساز رو شاید طی یک مقاله آموزشی با مثال عملی داخل سایتمون گذاشتیم .

سلام. ممنون. اما منظور من پلاگین جی کوئری در حالت طراحی استاتیکه. و الان php یا وردپرس مورد نظرم نیست. لطفا وب سایت زیر رو مشاهده کنید شاید بتونید بهتر راهنمایی کنید.

من میخوام رزرو بلیط رو طراحی کنم.

مشاهده وب سایت نمونه

ویرایش شده در توسط unid_user
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نمیکنه وردپرس باشه یا php کاستوم.

شما میخواید یک تاریخی رو در دیتابیس ثبت کنید و یک تاریخی رو دریافت کنید . 

همه مراحل رو به صورت میلادی ببرید جلو و فقط در زمان نمایش برای کاربر از datepicker شمسی استفاده کنین . 

مثال :

شما یک input با پلاگین شمسی datepicker دارید که میخواید از کاربر تاریخ دریافت کنین و در دیتابیس ثبتش کنین . 

بعد اینکه این input رو به کاربر دادین زمانی که اون فرمتون ارسال میشه شما باید با یک تابع php اون تاریخ شمسی رو به میلادی ذخیره کنین در دیتابیس. و برعکس زمانی هم که خواستید جایی از دیتابیس تاریخ رو بگیرید و نشونش بدین باید تاریخ میلادی رو که ازدیتابیس میگیرید به وسیله یک تابع میلادی به شمسی تبدیل و نمایش بدید . 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در نهایت شما به ۳ چیز احتیاج دارین : 

- پلاگین جی کوئری datepicker شمسی 

- تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

- تابع تبدیل تاریخ شمسی به میلادی

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون که وقت میزارید دوست عزیز : @دنیای وردپرس

البته منظور من فعلا همون حالت استاتیک هست که خوشبختانه پیدا کردم.

ابتدا باید فایل استایل زیر رو به هدر سایت اضافه کنیم:

<link rel="stylesheet" href="css/persian-datepicker.css">

دوم باید فایل های اسکریپت رو هم به هدر اضافه کنیم :

<script src="js/jquery.min.js"></script>
<script src="js/persian-datepicker.js"></script>

حالا هر کجا که بخواهیم تقویم رو نمایش بدیم از تگ input به صورت زیر استفاده می کنیم:

<input type="text" id="datepicker0" />

تمام فایلها رو پیوست میکنم. فقط اینکه باید فولدر images درون فولدر css کپی بشه.

persiandatepicker.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ramy1908
      درود، وقت دوستان بخیر
      یه سوال خیلی خیلی تخصصی داشتم، من برای سایتم اسلایدر jQuery استفاده می کنم.
      چطور میتونم بخشی ایجاد کنم ادمین فقط بعضی از مطالب رو وارد اسلایدر کنه، نمیخوام که یه دسته جداگانه واسه اسلایدر ایجاد کنم.
      راهی وجود داره برای این کار؟
    • توسط Neon_63
      سلام همگی. من در سایتم وقتی محصولی رو وارد سبد خرید میکنم و میرم به صفحه پرداخت، بهم ارور زیر رو میده:
      کتابخانه جی کوئری قبل از شهر های ایران لود نشده است!
      و بعد هم که یه استان رو انتخاب میکنم، در قسمت شهر ها میزنه "یافت نشد!"
      قالبش رو هم خودم نوشتم، اسم سایت هم رصد بوک هست. از آخرین نسخه وردپرس و ووکامرس هم استفاده میکنم
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
    • توسط arash0039
      سلام خسته نباشید دوستان
      افزونه ای دارم برای وردپرس به نام  job search که قسمت دیت پیکر اون یا همون انتخاب تاریخ بصورت میلادی نشون میده داخل فایل js اون تاریخ تمامی کشورها از جمله ایران هم بصورت فارسی نوشته شده ولی باز در اجرا تاریخ میلادی رو نشون میده میخواستم در صورت امکان منو راهنمایی کنید.فایل مربوطه رو ضمیمه کردم.باتشکر
      jquery.datetimepicker.full.min.zip