رفتن به مطلب

برنامه نویسی برای ui

پست های پیشنهاد شده

سلام . ما درحال طراحی یوآی (ui و ux)  متناسب با نیازمون برای راه اندازی یک وبسایت هستیم. بخش های مختلفی داره که نیاز به برنامه نویسی خواهد داشت. حالا در اینباره هم از دوستان نظرشون رو میخوایم و هم اینکه هزینه ای رو برای انجام برنامه نویسی این پروژه برآورد کنن. 

سوال اول : تصمیم ما این هست که با وردپرس کار کنیم . وردپرس قالب های متنوع زیبایی داره که اگر شما پیشنهاد میکنید ، ما قالب رو از منبع اصلی میخریم و قسمت هایی که باید مشخصا برای ما برنامه نویسی بشه رو به اون قالب اضافه میکنیم. آیا این امکان وجود داره که بخش های موردنیازمون رو به قالب اضافه کنیم ؟ یا اینکه پشنهاد میکنید ، تمام برنامه نویسی از پایه و برای یوآی اختصاصی خود ما انجام بشه؟

سوال دوم : اگر برنامه نویسی از پایه رو پیشنهاد میکنید ، لطفا هزینه ی تقریبی تکمیل پروژه برنامه نویسی روهم برآورد کنید ؟ (در ادامه توضیح مختصری در مورد کلیات کاری که قصد شروعش رو درایم خدمت شما شرح میدم)

توضیحات تکمیلی : بخش هایی که سایت ما قراره داشته باشه ، شامل :

1- بخش ثبت نام و پروفایل حرفه ای اختصاصی برای هر کاربر (کارفرما یا پیمانکار)

2- امکان اضافه کردن ، حذف و ویرایش نمونه کارها در پروفایل شخصی

3- امکان ثبت نام به عنوان کارفرما یا پیمانکار (کارفرما و پیمانکار هر کدام دارای صفحه ای با منوهای اختصاصی هستند)

4- امکان ثبت پروژه توسط کارفرما و انتخاب پیمانکار برای انجام پروژه

5- امکان جمع سپاری پروژه توسط کارفرما برای انتخاب پیمانکار از بین پیمانکاران واجد شرایط یا پیمانکارانی که اعلام آمادگی کردند

6- صفحات اختصاصی (درباره ما ، تماس با ما ، پرسش و پاسخ ، ثبت نام و....) 

7- لندینگ پیج اختصاصی با دسترسی های ویژه برای کاربران عضو و مهمان

8- امکان ارسال نظر و رتبه توسط پیمانکار برای کارفرما و بالعکس

9- سیستم پرداخت امن برای پیمانکار توسط کافرما (یک سیستم اختصاصی که کارفرما به واسطه ی این سیستم میتونه پرداخت در چند مرحله رو تا تکمیل پروژه ایجاد کنه)

10- و....

در واقع قصد طراحی یک سیستم داریم که بتونه به عنوان واسطه بین کارفرما و پیمانکار عمل کنه... دوستان منتظر پاسختون هستیم . ممنونم

لینک به ارسال

کسی از دوستان پاسخ نداد متاسفانه . لطفا اگر میشه فقط بگید آیا امکان داره شخصی سازی هایی که مدنظرمون هست رو به یک قالب آماده که از پیش طراحی شده اضافه کرد یا خیر و آیا برای آپدیت های بعدی قالب مشکلی بوجود میاد یا خیر

لینک به ارسال

سلام

1- بله، قابلیتی هست به اسم "پوسته فرزند" که بدون نگرانی می‌تونید یک پوسته الحاقی به پوسته اصلی طراحی کنید و پوسته اصلی همیشه به‌روزرسانی بشه

2- خیلی بستگی به طرحتون و نیازهاتون داره

• امتیاز 1
لینک به ارسال
  • 2 هفته بعد...
در در 3/7/2019 at 00:21، Morteza گفته است :

سلام

1- بله، قابلیتی هست به اسم "پوسته فرزند" که بدون نگرانی می‌تونید یک پوسته الحاقی به پوسته اصلی طراحی کنید و پوسته اصلی همیشه به‌روزرسانی بشه

2- خیلی بستگی به طرحتون و نیازهاتون داره

از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم. اگر براتون مقدوره ، حداقل و حداکثر بودجه ای که برای اضافه کردن این امکانات لازم هست رو تخمین بزنید. یه کدنویسی بهینه و خوب مدنظر ماست (یک سایت واسط بین کارفرما و پیمانکار به صورت حرفه ای و منحصر)

ویرایش شده توسط irani91
لینک به ارسال

بنظر من هزینه بصورت یکجا نمی شه مشخص کرد ... شما باید هر بخش رو جداگانه شروع کنید و براش هزینه کنید تا چیزی که میخواهید بدست بیاد بعد برید سراغ بخش بعدی

چون در هر بخش جزئیاتی هست که تا وارد اجراش نشید مشخص نمیشه

• امتیاز 1
لینک به ارسال
در 10 ساعت قبل، AlborzComp.ir گفته است :

بنظر من هزینه بصورت یکجا نمی شه مشخص کرد ... شما باید هر بخش رو جداگانه شروع کنید و براش هزینه کنید تا چیزی که میخواهید بدست بیاد بعد برید سراغ بخش بعدی

چون در هر بخش جزئیاتی هست که تا وارد اجراش نشید مشخص نمیشه

ممنونم . من متوجه این موضوع هستم و میدونم که در حین کار ممکنه ، مواردی وجود داشته باشه که قبل از اون پیشبینی نشده . برای همین من خواستم یک حداقل و حداکثر هزینه تخمین زده بشه. فرض بر این باشه که یک سایت کامل و بدون نقص با مضمون "واسط بین کارفرما و پیمانکار" قرار هست طراحی بشه. جزییاتی رو هم در بالا ذکر کردم. و نکته ی مهم این هستش که ما یک قالب نزدیک به مضمون کارمون خریداری میکنیم و جزییات درخواستی رو به اون قالب اضافه میکنیم. بنابراین قالب نباید از پایه برنامه نویسی بشه. ممنون میشم هزینه ی حدودی رو براورد کنید . سپاس

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...