Negar7

مشکل در نقشه سایت وردپرس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یه مشکلی با نقشه سایتم پیدا کردم هر سایتی رو گشتم راهکار درست نبود

اسکرین شات error سایت مپ رو بارگذاری کردم لطفا ببینید و دوستانی که راهکار رو میدونن ممنون میشم کمکم کنن

 

پی نوشت: من از افزونه yoast پرمیوم دارم استفاده میکنم. 

پی نوشت 2: فایل فانکشن رو هم چک کردم فاصله ای نبود که بر دارم.

Untitled2.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 55 دقیقه قبل، Negar7 گفته است :

سلام یه مشکلی با نقشه سایتم پیدا کردم هر سایتی رو گشتم راهکار درست نبود

اسکرین شات error سایت مپ رو بارگذاری کردم لطفا ببینید و دوستانی که راهکار رو میدونن ممنون میشم کمکم کنن

 

پی نوشت: من از افزونه yoast پرمیوم دارم استفاده میکنم. 

پی نوشت 2: فایل فانکشن رو هم چک کردم فاصله ای نبود که بر دارم.

Untitled2.png

سلام

فایل php پیوست شده رو دانلود کن و بزار داخل پوشه قالب فعال وبسایت و بعدش کد زیر رو بزار داخل فایل functions.php دقیقا بعد از <?php

include_once(get_template_directory() . "/spacefix.php");

 

spacefix.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، cherry گفته است :

سلام

فایل php پیوست شده رو دانلود کن و بزار داخل پوشه قالب فعال وبسایت و بعدش کد زیر رو بزار داخل فایل functions.php دقیقا بعد از <?php


include_once(get_template_directory() . "/spacefix.php");

 

spacefix.zip

ببخشید فقط یه توضیحی در مورد فایل میدین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، Negar7 گفته است :

ببخشید فقط یه توضیحی در مورد فایل میدین؟

هرگونه فضای اضافی که در اجرای نقشه سایت اختلال ایجاد کنه رو پاکسازی میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 47 دقیقه قبل، cherry گفته است :

هرگونه فضای اضافی که در اجرای نقشه سایت اختلال ایجاد کنه رو پاکسازی میکنه

مرسی که وقت گذاشتید اما باز هم درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 5 دقیقه قبل، Negar7 گفته است :

مرسی که وقت گذاشتید اما باز هم درست نشد

خواهش میکنم

از خصوصی در ارتباط باشید

پس از رفع مشکل راه حل رو اینجا میزارم

ویرایش شده در توسط cherry
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید بزرگ. چند وقتی بود به دنبال غیر فعال کردن قرار گرفتن کدهای HTML در داخل سایتم بودم ولی از اونجایی که تمام وب سایتهای ایرانی همشون از روی هم کپی میکنن و اصلا نمیخونن چی به چیه نمیتونستم این مشکل رو برطرف کنم. 
      یه سری کد قرار میدادن که باید داخل فایل function.php قرار میدادم ولی همش با ارور که این دستور درست نیست مواجع میشدم و وقتی سیو میکردم سایت کاملا از دسترس خارج میشد. چندتا منبع خارجی رو بررسی کردم و متوجه شدم که باید یه سری تغییرات در داخل کد ها قرار بدیم. منم تقریبا چند روزی بود درگیرش بود تا تونستم مشکل رو برطرف کنم خواستم این کد رو قرار بدم تا شما عزیزان هم ازش استفاده کنید و شاید مشکل شما هم باشه.
      // remove HTML for commnet
      function wpb_comment_post( $incoming_comment ) {
          $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']);
          $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( "'", '&apos;', $incoming_comment['comment_content'] );
          return( $incoming_comment );
          }
          function wpb_comment_display( $comment_to_display ) {
           $comment_to_display = str_replace( '&apos;', "'", $comment_to_display );
           return $comment_to_display;
      }
      add_filter( 'preprocess_comment', 'wpb_comment_post', '', 1);
      add_filter( 'comment_text', 'wpb_comment_display', '', 1);
      add_filter( 'comment_text_rss', 'wpb_comment_display', '', 1);
      add_filter( 'comment_excerpt', 'wpb_comment_display', '', 1);
      remove_filter( 'comment_text', 'make_clickable', 9 );
       
      کد های بالا دقیقا از سایت هایی ایرانی برداشته شده بجز بخش str_replace که باید یه سری تغییر بدیم تا درست کار کنه. تصویر زیر هم نمونه کاریه که روی سایت خودم انجام دادم.
      اول از هم حالتی که قبل از قرار دادن کد ها بالا هست رو بهتون نشون میدم :

      خب حالا باید به بخش پوسته های سایتتون برید و قبل از هرکاری یک فایل پشتیبان از function.php بگیرید. فایل function.php را باز کنید و کدهایی که در بالا قرار گرفته شدن رو در انتهای این فاقل قرار بدید. حالا نمونه کار رو مشاهده کنید که با توجه به قرار گرفتن یک لینک در کامنت ، لینک اصلا کار نکرده و به شکل زیر دراومده.

       برای تست این موضوع هم میتونی سایت بنده رو بررسی کنید و اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
      موفق باشید
       
       
    • توسط mah_h_tab
      سلام. 
      من در سایتم وقتی که با گوشی وارد میشم، اندازه ی مطالب سایت، طرف چپ فضای خالی هست. و همه ی صفحات هم این مشکل رو دارن حتی صفحات پیش فرض ووکامرس. چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
      آدرس سایت هم هست:
      chocoraz.ir
    • توسط nabardi
      سلام راهی وجود داره که ثب سفارش به صورت گروهی انجام بشه مثلا بتونی برای یک محصول برای 10 کاربر هم زمان ثبت سفارش انجام بدی ؟
    • توسط kamalwp
      سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
       
      یه مشکل خیلی عجیبی برای من پیش اومده اونم اینکه تصاویر کراپ یا بریده شده سایتم که ابعاد خیلی کوچکتری دارن از تصاویر اصلی حجمشون دوبرابر بیشتر میشه به همین دلیلم حجم صفحه اصلیم خیلی زیاد میشه
      یعنی مثلا تصویر اصلیم که ابعاد 700 در 400 داره حجمش تقریبا 40 کیلوبایت هست توی تصویر کوچکتر با ابعاد 400 در 200 میشه 80 کیلو بایت
       
      ممنون میشم اگر این مورد براتون پیش اومده راهنمایی کنید تا بتونم رفعش کنم
    • توسط omid1374
      سلام دوستان یک سوال دارم . ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه
      میخوام داخل یک افزونه اماده یک  کد بذارم که سبب بشه داخل فانکشن قالب من یک کد درج بشه . داخل نت سرچ زدم تا به هوک ها رسیدم اما هوکی که این کارو برام انجام بده پیدا نکردم .
      ممنون میشم اگر کسی این طور هوکی رو میشناسه بهم بگه . هوکی روی فانکش قالب اثر میذاره