rez0ow 0 ارسال شده در بهمن 97 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 سلام . من 2 روزی هست که سایتم مشکل پیدا کرده و خود به خود فایل های اصلی وردپرس ( مانند سورس ها پوشه های wp-admin,wp-includes و ... ) تبدیل به فایل های غیر قابل اجرا و دانلود میشن. و جالب تر اینکه حجم فایل ها 0 میشه . توی این 2 روز 2 بار بکاپ رو بازگردانی کردم ولی بعد از گذشت 1 روز دوباره به همون حالت برمیگرده ( تقریبا بین ساعت 12 تا 2 ظهر دقت کردم این مشکل دوباره ایجاد میشه . میخواستم بدونم دلیل این اتفاق چی هستش و چطور میتونم مشکلم رو حل کنم بدجور گیر کردم هرچی هم گشتم راه حلی توی گوگل ندیدم براش . ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
miladalizade 64 ارسال شده در بهمن 97 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 در 54 دقیقه قبل، rez0ow گفته است : سلام . من 2 روزی هست که سایتم مشکل پیدا کرده و خود به خود فایل های اصلی وردپرس ( مانند سورس ها پوشه های wp-admin,wp-includes و ... ) تبدیل به فایل های غیر قابل اجرا و دانلود میشن. و جالب تر اینکه حجم فایل ها 0 میشه . توی این 2 روز 2 بار بکاپ رو بازگردانی کردم ولی بعد از گذشت 1 روز دوباره به همون حالت برمیگرده ( تقریبا بین ساعت 12 تا 2 ظهر دقت کردم این مشکل دوباره ایجاد میشه . میخواستم بدونم دلیل این اتفاق چی هستش و چطور میتونم مشکلم رو حل کنم بدجور گیر کردم هرچی هم گشتم راه حلی توی گوگل ندیدم براش . ممنون میشم راهنمایی کنید وقتتون بخیر این مورد وقتی پیش میاد که وبسایت آلوده بشه خصوصی در ارتباط باشید تا واستون بررسی کنم موفق باشید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری