Mrbugx

postid
نحوه ذخیره post id در table sql

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟

ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 28 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

 

بله صد در صد داخل وردپرس هستم

اما چرا اشتباهه ؟

میشه شفاف بگید تا اشتباهم رو اصلاح کنم؟

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 30 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

من آی دی اضافه کردم و مشکلی نیست 

می خوام post id رو سیو کنم نه آی دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید داخل محیط وردپرس شما باید از کلاس wpdb برای کار با دیتابیس استفاده نکنید. نه اینکه به صورت مستقیم بخواید وصل بشید و کوئری اجرا کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/22/2019 at 15:13، Mrbugx گفته است :

من آی دی اضافه کردم و مشکلی نیست 

می خوام post id رو سیو کنم نه آی دی

فرق نداره. اسمش رو id گذاشتیم. شما post_id رو ارسال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل رو حل شد.

دیر پاسخ دادین منم مجور شدم جور دیگه ای حل کنم

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pese
      سلام
      با افزونه کیوفرم quform در سایتم فرم زدم اطلاعات توسط کارفرمایان و کارجویان در سایتم توسط فرم ثبت می شود.
      حالا من پایگاه داده ام رکوردهاش خیلی زیاد شده برای پیدا کردن کارفرما باید فرمی درست کنم تا از طریق کد ملی و یا نام و یا تلفن بتوانم به مشخصات کامل آن کارفرما سریع دسترسی داشته باشم.
      افزونه کیو فرم آیا فقط اطلاعات را فقط ارسال می کنه به دیتابیس من ؟؟؟؟ آیا نمی شه فرمی را با همان نوشت که بتوانم اطلاعاتی را از پایگاه داده استخراج کنم اگر می شه لطفا راهنمایی کنید .
      عکس و توضیحات کامل باشه
    • توسط Sajad_IRANI
      سلام. من داخل صفحه اصلی سایتم بخش فوتر رو شخصی سازی کردم ولی در صفحه تماس با ما و درباره ما فوتر تغییر نکردن. سوالم اینه که چطور میشه فوتر صفحه اصلی رو به صفحات دیگه اعمال یا کپی کنم؟
      سایت: gymarket.ir
      ممنون
    • توسط alireza.commander
      سلام دوستای خوبم
      میخواستم دکمه اپلود عکس پروفایل و نمایش عکس در همان صفحه، ایجاد کنم اما به مشکل خوردم. کسی میتونه بهم کمک کنه؟ 
    • توسط saranekonam
      سلام
      من از افزونه advanced-custom-fields برای زمینه های دلخواه استفاده میکنم

      ولی یه سوال داشتم اینکه میشه تو این افزونه از این روش استفاده کرد


      فرض کنید من تو سایتم میخوام به فایلی برای دانلود قرار بدم که 2 گیگه و این فایل رو به چهار قسمت 500 مگابایتی تقسیم میکنم
      باید 4 تا لینک لینک دانلود قرار بدم

      بعد فرض کنید یه پست دیگه میخوام بزارم که حجمش 4 گیگه و 8تا فایل 500 مگابایتی تقسیم کنم و 8 تا لینک دانلوذ بزارم


      سوال من اینه چجور باید این زمینه دلخواه رو ایجاد کنم که متغیر باشه و بسته به تعدادی که لینک قرار میدم همونقدر لینک نمایش بده تو پست ها؟
    • توسط aminsoltani1398
      سلام دوستان
      من بعد از آپدیت وردپرس به ورژن 5.3، چون افزونه جلالی آپدیت نداد، مجبور شدم خودم دستی  wp-content/plugins/wp-jalali/inc/wp-jalali-filters.php ادیت کنم و date_i18n  رو به wp_date تغییر بدم. حالا توی بخش سلامت ورپرس این ارور رو میگیرم. دوستان کسی راه حلی به ذهنش میرسه تا بشه این خطا رو رفع کرد ؟
       
      منطقه زمانی پیشفرض PHP پس از بارگذاری وردپرس با فراخوانی date_default_timezone_set() تابع تغییر یافته است. این عملکرد با محاسبات صحیح تاریخ و زمان تداخل دارد.