رفتن به مطلب
Mrbugx

نحوه ذخیره post id در table sql

پست های پیشنهاد شده

سلام

دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟

ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 28 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

 

بله صد در صد داخل وردپرس هستم

اما چرا اشتباهه ؟

میشه شفاف بگید تا اشتباهم رو اصلاح کنم؟

ممنونم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 30 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

من آی دی اضافه کردم و مشکلی نیست 

می خوام post id رو سیو کنم نه آی دی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ببینید داخل محیط وردپرس شما باید از کلاس wpdb برای کار با دیتابیس استفاده نکنید. نه اینکه به صورت مستقیم بخواید وصل بشید و کوئری اجرا کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 1/22/2019 at 15:13، Mrbugx گفته است :

من آی دی اضافه کردم و مشکلی نیست 

می خوام post id رو سیو کنم نه آی دی

فرق نداره. اسمش رو id گذاشتیم. شما post_id رو ارسال کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط hamedgh1373
      اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید
      من میخوام تمام تصاویری که داخل پستهای سایت قرار میگیرند رو در یک صفحه جدا فراخوانی کنم به شکلی که بتونم آدرس اون پستی که تصویر داخلش هست رو هم فراخوانی کنم.
      لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم این کار رو انجام بدم
       
      **من تونستم تمام تصاویر رو فراخوانی کنم ولی نتونستم آدرس پست رو هم فراخوانی کنم.
    • توسط rezadvr
      با سلام و خسته نباشید به همه کدنویسان و طراحان وردپرس پارسی
      بنده در سایت فروشگاهی خودم با دو خطا مواجه شدم که هرچه قدر میگردم پیدا نمیکنم که دلیل این خطاها چیه که عکس رو براتون بارگذاری میکنم اگه کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره و میتونه کمکم کنه ممنون میشم از ایشون.
      هر سه مورد در قسمت های مختلف نمایش داده میشه.
      یکی در صفحه تایید پرداخت و انتقال به بانک
      یکه در قسمت پنل وردپرس بخش برگه ها
      یکی در قسمت نصب پلاگین ها
       
      هرکی اطلاعات یا تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم



    • توسط armin1387
      سلام
      برای برگزاری امتحانات آنلاین برای دانشجویان و همچنین تدریس به صورت ویدئو کنفرانس برای وردپرس
      افزونه ایی هست
    • توسط armin1387
      سلام. 
      افزونه ای موجود نیست که مانند ویدئو کنفرانس باشه که شرکت کننده ها تصویر ارائه دهنده رو بینن .
    • توسط سجاد نصر
      من اگه بخوام ویراشگر اصلی وردپرس رو که درقسمت نوشته ها وبرگه ها هست به قسمت چکیده مطالب هم انتقال بدم چیکار باید انجام بدم لطفا کمک کنید خیلی بهش نیاز دارم

×
×
  • اضافه کردن...