Mrbugx

postid
نحوه ذخیره post id در table sql

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟

ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 28 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

 

بله صد در صد داخل وردپرس هستم

اما چرا اشتباهه ؟

میشه شفاف بگید تا اشتباهم رو اصلاح کنم؟

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 30 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

من آی دی اضافه کردم و مشکلی نیست 

می خوام post id رو سیو کنم نه آی دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید داخل محیط وردپرس شما باید از کلاس wpdb برای کار با دیتابیس استفاده نکنید. نه اینکه به صورت مستقیم بخواید وصل بشید و کوئری اجرا کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/22/2019 at 15:13، Mrbugx گفته است :

من آی دی اضافه کردم و مشکلی نیست 

می خوام post id رو سیو کنم نه آی دی

فرق نداره. اسمش رو id گذاشتیم. شما post_id رو ارسال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل رو حل شد.

دیر پاسخ دادین منم مجور شدم جور دیگه ای حل کنم

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط msprogrammer
      سلام دوستان، من یه منو دیدم توی سایت که با asp.net نوشته شده. امکانش هست کسی کمک کنه که چطور باید این منو رو برای وردپرس پیاده سازی کنم؟
      تا جایی که میدونم باید برای این منو از walker استفاده کرد اگر اشتباه نکنم.
      منبعی برای آموزش walker برای وردپرس دارین؟
      نمیدونم میتونم آدرس سایت رو لینک کنم یا نه بنابراین اسمش رو مینویسم: سایت didital
      ( didital . net )منو که در حالت ویندوز داره رو میخوام. ممنونم
    • توسط noorian
      سلام دوستان
      من درحال طراحی یک افزونه هستم ، و افزونه با فایل استایل با پسوند css سازگار نیست (style.css) پس مجبور شدم فایل استایل رو با پسوند php ایجاد کرده و در فایل اصلی افزونه فراخوانی کنم (include style.php)
       
      اما وقتی افزونه رو نصب میکنم ارور زیر رو میده :
      این افزونه 2405 حرف از خروجی غیرمنتظره در طول فعال‌سازی تولید کرد. اگر پیام اخطار “headers already sent” ، مشکلات مربوط به خوراک‌های پیوند یا مسائل دیگر را دریافت کردید، این افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.
      چطوری این مشکل رو رفع کنم؟

    • توسط robeka
      سلام دوستان.بیشتر وقتا وردپرس ایمیل میزنه وردپرس سایت شما مشکل داره مال چی میتونه باشه؟ کسی به این موضوع برخورده یا نه؟
    • توسط htrwd
      سلام کاری که من می خوام انجام بدم هاست سی پنل دارم که وردپرس روش هاست دانلود دایرکت ادمین دارم که هم ساب دامین ساختم روش هم اکانت اف تی پی ساب دامین که رو هاست دانلود از طریق A recorde وصل کردم به هاست وردپرسم     حالا می خوام وقتی فایلی رو پیوست اتچ یا کلا آپلود می کنم مستقیم بره تو پوشه مشخص شده در هاست دانلودم   یعنی نمی خوام دیگه فایلهایی آپلودی که از سایت انجام می دم داخل هاست وردپرسم باشند در ضمن خیلی جستجو کردم ولی فعلا موفقیت آمیز نبوده ممنون  
    • توسط pasha
      سلام و وقت همگی به خیر
      من جدیدا با ی مشکلی مواجه شدم که وقتی یک صفحه رو آپدیت می کنم به جای بروز رسانی به صفحه ای که اتچ می کنم ریدایرکت میشه .
      ممنون میشم منو راهنمایی بکنید.