Mrbugx

postid
نحوه ذخیره post id در table sql

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟

ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 28 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

 

بله صد در صد داخل وردپرس هستم

اما چرا اشتباهه ؟

میشه شفاف بگید تا اشتباهم رو اصلاح کنم؟

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 30 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

من آی دی اضافه کردم و مشکلی نیست 

می خوام post id رو سیو کنم نه آی دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید داخل محیط وردپرس شما باید از کلاس wpdb برای کار با دیتابیس استفاده نکنید. نه اینکه به صورت مستقیم بخواید وصل بشید و کوئری اجرا کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/22/2019 at 15:13، Mrbugx گفته است :

من آی دی اضافه کردم و مشکلی نیست 

می خوام post id رو سیو کنم نه آی دی

فرق نداره. اسمش رو id گذاشتیم. شما post_id رو ارسال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل رو حل شد.

دیر پاسخ دادین منم مجور شدم جور دیگه ای حل کنم

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yamonil
      سلام به همگی 
      یه شرکت از قبل crm خریده و الان میخوام سایت وردپرسی براشون راه اندازی کنم که وصل بشه به اون crm و خرید محصولات  و بقیه روالش با اون crm انجام بشه. به انبار وصل بشه و محصولات در سایت نمایش داده بشه اما روال خریدش به اون crm وصل بشه .
      ممنون می شم راهنماییم کنید
    • توسط armin19901369
       با سلام و احترام
      یک وبسایت بر مبنای وردپرس دارم. پروژه در رابطه با ارتقا افزونه های وردپرسی هست و شامل دو قسمت زیر هست:
      ۱-در وبسایت از سیستم امتیازدهی با افزونه mycred رو دارم. هوک های پیش فرض افزونه شامل گراویتی فرم هست و بر مبنای پر کردن هر فرم به کاربر امتیاز میده.
      بعد از پر کردن فرم ها با استفاده از افزونه گراویتی فلو روندهایی برای فرم ها انجام میشه. می خوام یه هوک توی mycred تعریف بشه که در صورتی که یک روند برای فرم انجام شد به کاربر امتیاز بده. یعنی یه هوک برای گراویتی فلو تو mycred تعریف بشه.
      ۲-. افزونه mycred برای referal هایی که منجر به ثبت نام کاربر بشه به کاربر ارجاع دهنده امتیاز میده. این در صورتی کار می کنه که از ثبت نام پیش فرض وردپرس استفاده بشه.ثبت نام در حال حاضر از طریق افزونه digits و با استفاده از شماره موبایل انجام میشه
      می خوام با ثبت نام کاربر از طریق digits هم امتیاز ارجاع داده بشه.
      ممنون میشم هزینه و زمان رو برای انجام هر قسمت پروژه بفرمایید.
    • توسط soshiant
      درود دوستان
       
      من زمانی که پست ها رو زمان بندی میکنم، گاهی بعضی از پست ها در زمان تعیین شده ارسال نمیشه و وقتی به «نوشته» رجوع میکنم جلوی پست نوشته «زمان از دست رفته».
      ضمنا در بخش سلامت سایت هم یه همچین اروری وجود داره که احتمالا مرتبط با همین اشکال هست:
      «The scheduled event, daily_clean_database, is late to run. Your site still works, but this may indicate that scheduling posts or automated updates may not work as intended.»
       
      میدونید مشکل چیه و چطور باید رفعش کنم؟
      سپاس
    • توسط soshiant
      سلام
      در سایت من یه سری آیکون وجود داره که کد فراخوانی کنم
      مثلا وقتی این کد در جایی از سایت گذاشته میشه:
      <div class="box"><i class="icon-menu"></div> آیکنی که اسم icon-menu هست فراخوانی میشه و نمایش داده میشه
       
      من میخوام بدونم این آیکون icon-menu و آیکون های در چه پوشه ای ذخیره شدن؟ چون میخوام یکی دو تا آیکون دیگه به سایتم اضافه کنم. اگه میشه آدرس بدید این ایکون ها در کجای وردپرس و دقیقا در کدوم پوشه ها ذخیره شدن؟
       
      سپاس