parsasecurity 1 ارسال شده در دی 97 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 97 سلام خدمت دوستان عزیز من در صفحه اصلی سایتم و بالای فوترم یه فرم گراویتی گذاشتم . میخام دکمه ارسال بیاد بالا و سمت چپ فیلد تلفن همراه قرار بگیره. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید آدرس سایتم : https://parsasecurity.com لینک به ارسال
parsasecurity 1 ارسال شده در دی 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 97 دوستان عزیز کسی نمی دونست چطور مشکلم رو حل کنم ؟ میخام بدون استفاده از افزونه اینکارو انجام بدم اما موفق نشدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
mohammad2317 2 ارسال شده در دی 97 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 97 سلام چون فرمتون یک فیلد بیشتر نداره خیلی راحته... تو قسمت کلاس CSS سفارشی بنویس gf_simple_horizontal درست میشه ان شا الله 1 لینک به ارسال
parsasecurity 1 ارسال شده در بهمن 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 (ویرایش شده) در در 1/20/2019 at 11:01، mohammad2317 گفته است : سلام چون فرمتون یک فیلد بیشتر نداره خیلی راحته... تو قسمت کلاس CSS سفارشی بنویس gf_simple_horizontal درست میشه ان شا الله بله دقیقا همین کلاس رو نوشته بودم قبلا اما اعمال نمیشد . با این حال مجدد نوشتم اما باز هم بی نتیجه بود ویرایش شده بهمن 97 توسط parsasecurity لینک به ارسال
mohammad2317 2 ارسال شده در بهمن 97 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 از gf_inline استفاده کن ببین چی میشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری