رفتن به مطلب
farhaadh

چند سوال پایه راجع به افزونه Yoast Seo

پست های پیشنهاد شده

با سلام،

من راجع به تنظیمات این افزونه در قسمت نوشته سوالی داشتم. آیا هر پست یا صفحه ی وبسایت ما باید فقط یک کلمه کلیدی و یک عبارت کلیدی داشته باشه؟ مثلا فرض کنید مطلبی در خصوص مکان های دیدنی استانبول نوشته شده. در این نوشته نام برخی از مکان های بسیار معروف استانبول ذکر شده. الان طبق تصویری که میبینید کلمه کلیدی استانبول ست شده، عبارت کلیدی هم معروف ترین مکان توریستی استانبول که در متن آمده. آیا این تنظیم درست هستش؟ چرا نمیشه مثلا 10 15 عبارت 2 3 4 کلمه ای رو به عنوان کلمات کلیدی تعریف کرد؟ مثلا:

استانبول

سفر به استانبول

ترکیه

سفر به ترکیه

دیدنی های ترکیه

دیدنی های استابول

مسجد سلطان احمد

سلطان احمد

و ...

لطف میکنید راهنمایی کنید اصول تنظیم این افزونه رو. و اینکه وقتی با کامای اینگلیسی 2 کلمه رو از هم جدا میکنم باز هم کل کلمات رو به عنوان یک کلمه در نظر میگیره. 

1-1.JPG

1-2.JPG

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله شما درست میفرمایید. قطعا نگارش صحیح تاثیر گذارترین بخش سئو هستش. فقط یه مطلبی. من نسخه پرو و خریداری شده این افزونه رو از یک سایت مطرح ایرانی خریدم. و اسکیرینی که گرفتم از نسخه پرو هستش. اما نمیدونم چطور میشه کلمات مختلفی رو وارد کرد. فقط کردم با کامای انگلیسی جدا شن که اینطور نیست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 14 دقیقه قبل، farhaadh گفته است :

بله شما درست میفرمایید. قطعا نگارش صحیح تاثیر گذارترین بخش سئو هستش. فقط یه مطلبی. من نسخه پرو و خریداری شده این افزونه رو از یک سایت مطرح ایرانی خریدم. و اسکیرینی که گرفتم از نسخه پرو هستش. اما نمیدونم چطور میشه کلمات مختلفی رو وارد کرد. فقط کردم با کامای انگلیسی جدا شن که اینطور نیست

15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.

بایگانی شد...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

  • مطالب مشابه

    • توسط saeedator
      سلام

      چند روز پیش دیدم روی بعضی از پست ها این خطا ظاهر میشه:

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 659

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 662

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-includes/theme-compat/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 665
          سعی کردم رفعش کنم ولی نتونستم
      یکی از دوستان گفت پیوند یکتا رو بذار روی حالت ساده
      دوباره بذار رو نام نوشته
      گذاشتم
      حالا وقتی میذارم رو نام نوشته پست رو که کلیک میکنی میره رو صفحه اول
      دیتا بیس رو بررسی کردم
      وقتی یه جدول پست دیگه از سایت دیگه ای رو دیتا بیس آپ میکنم درست نمایش میده و پست رو با نامک درست تو نوار آدرس باز میکنه و به صفحه اصلی ارجاع نمیده
      اما جدول خود سایت رو که میذارم باز همهون میشه
      سطر نام نوشته تو دیتابیس رو هم بررسی میکنم همه چیش درسته
      از پلاگین های ریدایرکت هم استفاده کردم
      ولی مشکل حل نشد و پست هایی که ایندکس شده الان وقتی رو لینک گوگلش کلیک میکنی این ارور میاد
      Not Found
      The requested document was not found on this server
      اگر از دوستان کسی میدونه راه حل مشکل رو راهنمایی کنه ممنون میشم
      سپاس فراوان
    • توسط mehdiadmin
      سلام خدمت همه seo کاران وب سایت 
      ببخشید 2 تا سوال داشتم 
      1 ) سرچ کنسول Legacy reports and tools are not available for domain properties ارور رو به من میده  و اجازه دسترسی نمیده نمیدونم چرا 
      2) در گوگل انالیتیک میخوام به سرچ کنسول وصل کنم در قسمت ادمین و سپس property setting در قسمت اد کردن سرچ کنسول سایت منو نمیاره و وصل میکنه به سرچ کنسول 
      من وریفای اکانت خودمو تو سرچ کنسول انجام دادم  تقریبا 4 روز پیش 
      نمیدونم الان باید چیکار کنم ممنون 
    • توسط فرهاد
      سلام
       
      قبل از اینکه افزونه amp رو برای سایتم نصب کنم سئو سایت خوب بود لیننک های اول گوگل زیاد داشتم و بازدید مناسبی داشتم
       
      بعد از اینکه نسخه amp برای سایت ایجاد کردم  کم کم میزان بازدید نسخه موبایل افزایش پیدا کرد همه چی خوب داشت پیش میرفت تا اینکه گوگل در آپدیت اخیرش که یک ماه قبل انجام داد
      خیلی از صفحاتم از نتایج گوگل حذف شدن و من متوجه این داستان نبودم تا اینکه افت ناگهانی بازدید برام پیش اومد
      کنسول گوگل رو بررسی کردم و دیدم میزان بازدید از دسکتاپ کاهش و بازدید موبایل افزایش پیدا کرده و  میزان بازدید صفحات مهم که رتبه اول بود تقریبا صفر شده
      با بررسی دیدم که مشکل کنونیکال برام پیش اومده و ربات گوگل صفحات amp رو صفحه اصلی تعیین کرده و صفحات معمولی رو کپی در نظر گرفته و از نتایج گوگل حذف کرده
      الان با گوشی سرچ میکنم صفحاتی که قبلارتبه اول بودن رو میاره اما وقتی با دسکتاپ سرچ میکنم صفحات دیگری رو میاره که اصلا رتبه نداره 
       
      شما سرچ کنید گیربکس میکسر 
       
      این صفحه زیر در گوگل رتبه 1 رو داره اما در نسخه دسکتاپ نمیادش
      https://gozargah.biz/%da%af%db%8c%d8%b1%d8%a8%da%a9%d8%b3-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b3%d8%b1.html  
      این صفحه نسخه موبایل است که در گوگل موبایل رتبه 1 داره
      https://gozargah.biz/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%B1.html/amp  
      چیکار کنم این مشکل رفع بشه ؟
    • توسط alinoroozi98
      با سلام دوستان من برای نوشته هام متا دیسکریپشن تنظیم می کنم ولی در گوگل هیچ کدوم رو نمایش نمی ده به نظرتون ایرادش چیه و همه رو با توضیحات متا کلی سایت نشون می ده.

    • توسط erfan98_
      سلام دوستان
      میدونیم که فایل robots باید بسته به نوع سایت و نیازهاش ساخته بشه.
      کسی میدونه چه معیارهایی رو باید ملاک قرار بدیم برای ساخت فایل ربات برای یه سایت خاص؟
       
      مثلا بستن feed
      خطاهای وبمستر و ...                         
       
      سپاس
×
×
  • اضافه کردن...