4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام!

من پوسته hestia رو نصب کردم، تصویر ها را روی موبایل خیلیاشو نشون نمیده.یعنی load نمیشه! ,ولی رو لپ تاپ اوکیه!

ممنونم میشم کمکم کنین!

لینک سایت: www.mehrejavdan.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@abtahi16

سلام 

سایت شما تو نسخه لپ تاپ هم مشکل داره و عکس هاش لود نمیشه. تو موبایل هم به همین صورت هست. عکس رو ببینید:

5c05418b73f62_ScreenShot2018-12-03at18_13_15.thumb.png.424ed093802d2ae2ddae0c90dd73a95c.png

 

مشکل اینجاست که سایت شما داره با http لود میشه. ولی آدرس دهی عکس ها با https انجام شده!

آدرس عکس ها رو اصلاح کنید. مشکل برطرف میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/2/2018 at 17:24، abtahi16 گفته است :

با سلام!

من پوسته hestia رو نصب کردم، تصویر ها را روی موبایل خیلیاشو نشون نمیده.یعنی load نمیشه! ,ولی رو لپ تاپ اوکیه!

ممنونم میشم کمکم کنین!

لینک سایت: www.mehrejavdan.com

مشکل از سرتیفیکیشن SSL شماست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nses
      سلام
      پوسته Viper رو روی یک وردپرس لوکال نصب و ران کردم. این پوسته یک نوع پست سفارشی به نام product و تعدادی دسته مخصوص این نوع داره که میشه محصولات رو درش ثبت کرد.
      برای نمایش اطلاعات هر محصول هم یک صفحه تک پست اختصاصی داره که از صفحه single سایر پست ها مجزاست.
      مشکل اینه که این صفحه در حالت عادی لود نمیشه و خطای اتصال مرورگر میگیرم، و نه حتی 404.
      کمی که با کدش ور رفتم متوجه شدم اگر تابع
      the_content() رو کامنت کنم، صفحه لود میشه و تایتل و بقیه جزییات هم بدون مشکل نمایش داده میشن. ولی برای نمایش متن پست وقتی تابع رو فعال میکنم صفحه لود نمیشه دیگه!
      فقط هم اینجا این مشکل هست و بقیه پست ها درست نمایش داده میشن...
      کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟
      قبلا متشکرم