msorena 0 ارسال شده در آبان 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 با عرض سلام خدمت تمامی اساتید و کاربران انجمن من یه مشکلی دارم که نمی دونم چطوری برطرفش کنم توی وردپرس اگه بخوام توی پست دسته بندی به صورت "دسته بندی والد » دسته بندی فرزند" نمایش داده بشه از کد زیر استفاده می کنم <?php the_category( $separator = ' » ', $parents = 'multiple', $post_id= false ); ?> ولی این کد برای نمایش دسته برای افزونه edd کارایی نداره و باید از کد زیر استفاده کنم ?php echo get_the_term_list( $post->ID, 'download_category', '', ', ', '' ); ?> ولی مشکل این کد اینه که فقط دسته بندی رو نشون میده و دسته بندی والد رو نشون نمیده، آیا راهی واسه حل این مشکل وجود داره؟ لینک به ارسال
bahmanmaleki 0 ارسال شده در بهمن 97 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 شاید قدیمی باشه ولی تو سرچ گوگل خیلی ها می یان می بنین چیزی نیست با این کد می توانید نمایش بدید // show cat in wordpress loop - products page <?php echo get_the_term_list( $post->ID, 'download_category' , ' ' , ' , ' , '' ); ?> // all edd category show in theme <ul> <?php wp_list_cats('sort_column=NAME&optioncount=0&hierarchical=1&taxonomy=download_category'); ?> </ul> لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری