sydvza

مشکل در سایت مپ

30 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام من 9 خطا دارم در سایت مپم و ایندکسم رو 400 قفل کرده وبسایتم جهت مشاهده

https://dackeh.com

لطفا کمکم کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @sydvza

 

دقیقا گوگل چه ارورهایی داده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @sydvza

 

دقیقا گوگل چه ارورهایی داده؟

 

1.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

 

1.png

فقط ایندکس سایت مپ بالا میاد نقشه های داخلی صفحه سفیده.

توی روت وردپرس اونجایی که فایل wp-config.php هست فایلی به اسم error_log وجود داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در هم اکنون، mehran-b گفته است :

فقط ایندکس سایت مپ بالا میاد نقشه های داخلی صفحه سفیده.

توی روت وردپرس اونجایی که فایل wp-config.php هست فایلی به اسم error_log وجود داره؟

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

بله

حجمش زیاده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

حجمش زیاده؟

1.71 مگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

1.71 مگ

بذارش توی یه فایل txt بعد بفرستش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

بذارش توی یه فایل txt بعد بفرستش.

 

error_log

error.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

نه اینا مربوط به نقشه نیست.

داخل فایل wp-config.php خط زیر رو:

define('WP_DEBUG', false);

به

define('WP_DEBUG', true);

تغییر بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

نه اینا مربوط به نقشه نیست.

داخل فایل wp-config.php خط زیر رو:


define('WP_DEBUG', false);

به


define('WP_DEBUG', true);

تغییر بدید.

تغییر دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

تغییر دادم

نه هیچ دیباگی نداره.

برگردونید حالت قبل.

نتونستم علت مشکل شما رو پیدا کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

نه هیچ دیباگی نداره.

برگردونید حالت قبل.

نتونستم علت مشکل شما رو پیدا کنم.

لطفا دوباره چک کنید کد خراب جایگزین کرده بودم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

لطفا دوباره چک کنید کد خراب جایگزین کرده بودم

افزونه سوپر کش رو غیرفعال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در هم اکنون، mehran-b گفته است :

افزونه سوپر کش رو غیرفعال کنید.

پاک کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

پاک کردم

خوب دیباگ رو به حالت قبل برگردونید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب دیباگ رو به حالت قبل برگردونید.

انجام شد

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

انجام شد

الان فعاله دیباگ.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

الان فعاله دیباگ.

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

بله

خوب من گفتم غیرفعال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب من گفتم غیرفعال کنید.

غیرفعال کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

غیرفعال کردم

خوب این 9 تا فروشگاهی که توی دکان ساخته شده رو تک تک برید داخلشون یه دور بروزرسانی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاکشون کنم مشکلی نداره؟ چون زیاد مهم نیستن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب این 9 تا فروشگاهی که توی دکان ساخته شده رو تک تک برید داخلشون یه دور بروزرسانی کنید.

پاکشون کنم مشکلی نداره؟ چون زیاد مهم نیستن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosseiny.mahdi
      از افرادی که به صورت تمام وقت تمایل به همکاری دارند دعوت میشود رزومه کاری خود را به شماره انتهای آگهی واتساپ نمایند تا پس از بررسی و مصاحبه با شرایط مناسب دعوت به همکاری شوند.
      ⁦⚙️⁩ موارد تخصصی مورد نیاز:
      ⚫طراح حرفه ای سایت
      ⚫متخصص وردپرس
      ⚫تسلط به پلاگین های وردپرس
      ⚫مسلط به امنیت وردپرس
      ⚫تسلط به css , html5,php , jQuery , JavaScript
      ⚫تسلط به سئو تکنیکال و محتوا
      ⚫تسلط به سفارشی سازی قالب ها و افزونه ها
      ⚫تسلط به اختصاصی سازی قالب وردپرس بصورت بهینه و استاندارد
      ⚫تسلط به AdWords , webmaster tools , analytics
      ⚫توانایی پیاده سازی سایت از روی طرح های psd
      ⚫تسلط به کنترل پنل های هاستینگ
      ⚫تسلط به طراحی ریسپانسیو
      ⚫تسلط به UI ,UX
      ⚫تسلط به عیب یابی و رفع مشکلات وردپرسی
      ⚫ مسلط به لینک سازی صحیح داخلی و خارجی
       
      ⁦⚙️⁩ موارد شخصیتی مورد نیاز :
      ⚫ تعهد کاری بالا و منظم
      ⚫ متخصص حرفه ای در کار خود
      ⚫ سابقه کار حداقل ۲ سال
      ⚫ نمونه کار قوی و متعدد
      ⚫توانایی تجزیه و تحلیل و حل مسئله
      ⚫ مستعد و خلاق
      ⚫ صفر تا صد مسلط به طراحی سایت
      ⚫ متعهد به زمان‌بندی
      ⚫ انجام وظایف محوله با نهایت دقت و ظرافت
      ⚫پایبند به اصول اخلاقی در تعاملات بین فردی و سازمانی
      ⚫ توانمندی کار تیمی
      ⚫ تمایل به ارتقاء و پیشرفت
      ⁦⚙️⁩ برخی ویژگی‌های مشمول:
      ⚫ حقوق ثابت عالی
      ⚫ ایاب و ذهاب
      ⚫ بیمه تامین اجتماعی
      ⚫ عیدی
      ⚫ پاداش
      ⚫ کارمزد مجزا برای هر پروژه
      ⚫ قابلیت ارتقاء جایگاه
      ⚫ نزدیک مترو
      ⚫از ۹ صبح تا ۱۸ و پنجشنبه ها تا ۱۴
      ⚫استخدام کارآموزان قوی(پس از یک ماه کارآموزی و رضایت)
       
    • توسط Sajad_IRANI
      سلام. من یک سایت دارم که تمام موارد سئو رو توش رعایت کردن. استفاده از تگ های h1 h2 h3، برچسب ها. استفاده از برچسب ها در متن. کوتاه کردن پاراگراف ها و تعیین alt عکسها ولی سایت من در موارد مرتبط نشون داده نمیشن. چکار کنم؟ مشکل کجاست؟
      اسم سایت : gymarket.ir
      ممنون.
    • توسط nokte
      بنده سایتم را به سرور جدید منتقل کردم و از طریق درون ریزی خود ورد پرس پست هایم را به سایت جدید انتقال دادم و همه پست ها بدون مشکل منتقل شد ولی متاسفانه تصاویر آن منتقل نشد. برای حل این مشکل تصاویر را که در فولدر public_html/wp-content/uploads روی هاست قبلی بود را به هاست جدید درهمین مسیر منتقل کردم ولی متاسفانه تصاویر مطالبم لود نمی شود. نه تصاویر کچک نه بزرگ. همچنین در قسمت رسانه ها در پنل مدیریت هم تصاویر را مشاهده نمیکنم . انگار ورد پرس هنوز متوجه نشده تصاویری در قسمت رسانه روی هاست در فولدر آپلود وجود دارد.
      حتی من در هاست قبلی هم مجددا از از قسمت ابزار ها > برون ریزی ، رسانه ها به صورت جدا برون ریزی کردم  و در هاست جدید درون ریزی کردم و تیک دانلود و درون‌ریزی فایل‌های پیوست را هم زدم  ولی برای همه فایل ها اررور میداد که انپورت فلان تصویر با مشکل مواجه شد و برای همه تصاویر پشت سر هم این ارور را میداد. اگر تصاویر را از روی هاست فعلی بخواند که وجود دارد پس مشکل از چیست؟ 
       
      لطفا راهنمایی کنید چطور رسانه ها را اینپورت کنم؟ یا بهتره بگویم چطور تصاویر را در هاست جدید نمایش دهم . 
      لزم است بگویم فقط از این روش میخواهم عمل کنم و از روش اینپورت دمو و .. نمیخوام چون وررژش وردپرسم را بالا بردم و ورژن php  را هم از 5.6 به روی 7.2 تنظیم کردم و فقط میخواهم مطالب هاست قبلی روی هاست جدید بیاد نه وردپرس قدیمی.
    • توسط unipaper
      سلام و عرض ادب
      من یه سوال خیلی مهمی داشتم لطفا دوستانی که در این مورد اطلاعات کافی دارند با ذکر  دلیل کمک کننن 
      حتما افزونه گراویتی فرمز را می شناسید ما این افزونه را در سایت نصب کردیم تا کاربران بتون فایل ارسال نمایید و درخواست بدهند الان مشکل ما اینه که هاستمون داره پر میشه 
      و از طرفی هم نمیخواهیم تا حد امکان فایل حذف کنیم 
      آیا ادرس دهی فایلی که کاربران از طرق گراویتی فرمز آپلود میکنن رو گوگل میبینه ما فایل های زیادی داریم که در سایت ثبت شده 
      ایا اگر بخواهیم از فایل ها یک اپ بگیریم و از روی هاست حذف کنیم آیا در روند سئو تاثیر منفی داره یا خیر  
    • توسط unipaper
      سلام و عرض ادب
      من یه سوال خیلی مهمی داشتم لطفا دوستانی که در این مورد اطلاعات کافی دارند با ذکر  دلیل کمک کننن 
      حتما افزونه گراویتی فرمز را می شناسید ما این افزونه را در سایت نصب کردیم تا کاربران بتون فایل ارسال نمایید و درخواست بدهند الان مشکل ما اینه که هاستمون داره پر میشه 
      و از طرفی هم نمیخواهیم تا حد امکان فایل حذف کنیم 
      آیا ادرس دهی فایلی که کاربران از طرق گراویتی فرمز آپلود میکنن رو گوگل میبینه ما فایل های زیادی داریم که در سایت ثبت شده 
      ایا اگر بخواهیم از فایل ها یک اپ بگیریم و از روی هاست حذف کنیم آیا در روند سئو تاثیر منفی داره یا خیر