ialireza 841 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 (ویرایش شده) همیشه وقتی میخواهیم یک زبان برنامه نویسی رو شروع به یادگیریش کنیم ، مهمترین دغدغه ، منابع یادگیری اون زبان هستش ، برای زبان هایی مثل C , C++ منابع آموزشی فارسی زبان فراوان هستش ، تا دلت بخواد سایت هایی هستن که آموزش میدن یا html خیلی منابع زیادی داره ، اما زبان هایی مثل js , python , ruby , … منابع فارسی زبانشون شاید ۱/۱۰ زبان های بالا باشه.این موقع ما باید یا زبان خیلی قوی داشته باشیم یا از کتاب های فارسی استفاده کنیم ( که استفاده از کتاب برای اینکار پیشنهاد نمیشه )چند وقت پیش که به دنبال یادگیری زبان پایتون بودم ، به یک سایتی برخوردم که منو شگفت زده کرد ، من سایت کد آکادمی (CodeAcademy) را پیدا کردم ، این سایت توسط چندین هکر ایجاد شده و آنها معتقد هستند که راحت ترین و بهترین روش یادگیری را دارا میباشد.در کد آکادمی شما میتوانید مهارت های زیر را فراگیری کنید :جاوا اسکریپتجی کوئریپایتونروبیپایه های طراحی وب ( html , css , … )کار با API هاایجاد یک وب اپلیکیشن کامل در قالب بک پروژهو صد ها دوره آموزشی دیگر …شیوه ی یادگیری در کدآکادمی به این صورت هستش که شما در هر قسمت نکته ای رو یاد میگیرید و باید برنامه ی کاری رو که بهتون میگه رو بنویسید و نتیجه بگیرید تا بتوانید به مرحله ی بعد بروید.حتی اگر شما نتوانستید برنامه موردنظر خودرا بنویسید ، میتونید از قسمت راهنما (hint) استفاده کنیداگر قصد یادگیری برنامه نویسی را دارید ، بهترین روش ، یادگیری در هنگام کار است ، هر چقدر هم که کتاب ها و مقاله های آموزشی رو حفظ باشید ، تا دست به کد نشوید ، هیچ وقت نمیتوانید کار خوبی رو ارایه کند. یکی از دوستانم یک شعاری رو داره که میگه : درگیری = یادگیریبا توجه به همین نکته یکی از بهترین منابع و سایت ها برای یادگیری ، کد آکادمی میباشد.از طریق آدرس codeacademy.com میتوانید همین حالا یادگیری برنامه نویسی خودرا شروع کنید !این معرفی رو توی وبلاگ خودم منتشر کرده بودم ، گفتم اینجا هم منتشر کنم شاید به درد دوستان بخوره ویرایش شده دی 91 توسط ialireza 4 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری