behnazi1995

افزودن کد php به وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.

سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)

یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.

و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، behnazi1995 گفته است :

سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.

سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)

یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.

و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.

وقت بخیر

فایل های css رو باید در فایل style.css و یا rtl.css قرار بدین

کد های نوشته شده رو باید در قسمت header.php بزارین 

فونت هارو هم باید داخل پوشه ی font قرار بدین

اگرم به مشکل خوردین دقیق تر بپرسین راهنماییتون کنم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/3/2018 at 19:27، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

فایل های css رو باید در فایل style.css و یا rtl.css قرار بدین

کد های نوشته شده رو باید در قسمت header.php بزارین 

فونت هارو هم باید داخل پوشه ی font قرار بدین

اگرم به مشکل خوردین دقیق تر بپرسین راهنماییتون کنم

موفق باشید

کل کدهای نوشته شده همونطور که عرض کردم شامل 10 الی 20 فایل با پسوند php هستش . اینها رو کدوم قسمت قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، behnazi1995 گفته است :

کل کدهای نوشته شده همونطور که عرض کردم شامل 10 الی 20 فایل با پسوند php هستش . اینها رو کدوم قسمت قرار بدم؟

وقت بخیر

برخی مواقع راهنمایی ما نیاز به یه علم پیشین وردپرسی داره اگه متوجه عرایض بنده نشدین بفرمایید کامل تر توضیح بدم

ولی اگه متوجه شدین کدهایی ک نوشتین رو داخل فایل header.php قرار بدین

سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب ظاهرا اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.

الان این فایل header.php همونطور که می فرمایید خودش فایل هستش. من فایلهای خودم را چطوری به این فایل معرفی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

 کدی که اضافه کردید  می تونید تو فایل فانکشن قرار بدید اجرا میشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/7/2018 at 10:05، behnazi1995 گفته است :

خوب ظاهرا اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.

الان این فایل header.php همونطور که می فرمایید خودش فایل هستش. من فایلهای خودم را چطوری به این فایل معرفی کنم؟

به نظر من بهتره که فایلی که کد php توش نوشتید رو با همه ی توابع و استایل ها و ... به شرطی که همه این تگ ها در جای خودش قرار بگیره در یک برگه با پسوند پی اچ پی ذخیره کنید و اون برگه رو به عنوان template به یک صفحه جدا که میخواین در اون صفحه کدتون اجرا بشه اعمال کنید. این برای مبتدی ها بهترین روشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب ببینید مساله اینه که من "یک" عدد فایل ندارم، شاید بیست تا فایل با پسوند php و تعدادی هم فولدر دارم.

الان ببینید این مشکل رو میتونید حل کنید:

من یک فولدر در کنار فولدر های قالبم درست کردم و همه ی فایل ها و فولدرهای خودم رو داخلش آپلود کردم.در قسمت دیتابیس هم دیتابیس و جدولامو ایمپورت کردم و یوزر ساختم.

حالا وقتی داخل کد اسم و رسم دیتابیس رو میزنم و پیش میرم متصل نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @behnazi1995

 

نمیشه هر فایلی رو بیاید به وردپرس اضافه کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل من حل شد .

برای دوستانی که بعدا این پست رو می بینند مراحلی که طی کردم رو می نویسم که اگر مشکل مشابه داشتند استفاده کنند:

1-ابتدا من یک فایل به اسم دلخواه در کنار سایر فایل های قالبم (که کاری بهشون ندارم) ایجاد کردم، کل فایل ها و فولدر های پروژه ی خودم رو داخلش آپلود کردم.

2-حالا باید اتصالات دیتابیس رو ایجاد کنم، برای همین به home سی پنل رفتم و در قسمت mysql databases با پیشوند مناسب دیتابیس خودم رو ساختم، یوزر و پسورد انتخاب کردم و با انجام سایر تنظیمات از مسیر قبلی به قسمت phpmyadmin رفتم و جدول های خودمو ایمپورت کردم.

3-در آخر هم داخل کدهای php خودم هرجا که باید یوزر و پسورد یا هر اطلاعات دیگه ای راجع به دیتابیس رو تغییر میدادم ؛ تغییر دادم و سایت رو دوباره لود کردم و همه چی به خوبی اجرا شد.

مشکل خیلی ساده تر از چیزی بود که فکر میکردم 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armin19901369
       با سلام و احترام
      یک وبسایت بر مبنای وردپرس دارم. پروژه در رابطه با ارتقا افزونه های وردپرسی هست و شامل دو قسمت زیر هست:
      ۱-در وبسایت از سیستم امتیازدهی با افزونه mycred رو دارم. هوک های پیش فرض افزونه شامل گراویتی فرم هست و بر مبنای پر کردن هر فرم به کاربر امتیاز میده.
      بعد از پر کردن فرم ها با استفاده از افزونه گراویتی فلو روندهایی برای فرم ها انجام میشه. می خوام یه هوک توی mycred تعریف بشه که در صورتی که یک روند برای فرم انجام شد به کاربر امتیاز بده. یعنی یه هوک برای گراویتی فلو تو mycred تعریف بشه.
      ۲-. افزونه mycred برای referal هایی که منجر به ثبت نام کاربر بشه به کاربر ارجاع دهنده امتیاز میده. این در صورتی کار می کنه که از ثبت نام پیش فرض وردپرس استفاده بشه.ثبت نام در حال حاضر از طریق افزونه digits و با استفاده از شماره موبایل انجام میشه
      می خوام با ثبت نام کاربر از طریق digits هم امتیاز ارجاع داده بشه.
      ممنون میشم هزینه و زمان رو برای انجام هر قسمت پروژه بفرمایید.
    • توسط Reka
       

        برای نوشتن یک متن در فایل از تابع fwrite() در زبان PHP استفاده میشود.

      این تابع دو مقدار ورودی دریافت میکند، مقدار ورودی اول یک شی از نوع File handler (هندلر) بوده و مقدار دوم رشته ای (String) که میخواهیم درون فایل نوشته شود را مشخص میکند.
       
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, $txt); نوشتن درون فایل با تابع fwrite

      میتوانیم تابع fwrite() را روی یک فایل باز شده چندین بار صدا بزنیم و در ادامه اطلاعات نوشته شده قبلی، اطلاعات دیگری بنویسیم. برای مثال قطعه کد زیر یک متن را در دو خط پشت سر هم درون فایل مینویسد.
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); در پایان کار با فایل، می بایست فایل باز شده را ببندیم و مشخص کنیم که دیگر با این فایل کاری نداریم. در صورتی که عملیات بستن فایل انجام نشود، تغییرات انجام شده روی فایل اعمال نخواهد شد.

      برای بستن فایل باز شده از تابع fclose() استفاده میکنیم که به عنوان تنها ورودی، متغیر مربوط به File Handler را ورودی میگیرد.
      fclose($file); اکنون فایل options.ini ما محتوایی مشابه زیر خواهد داشت.
      This is a test text! This is a test text!  
    • توسط Reka
      معرفی توابع مهم و کاربردی زیر مجموعه تابع ( ) date :

      در لیست زیر برخی از توابع مهم و کاربردی مرتبط با تابع date را معرفی کرده ایم . این توابع امکانات مهم و سودمندی برای کار با زمان در اختیار ما قرار می دهند.

      1 - checkdate ( ) : این تابع ، تاریخ داده شده به آن را طبق تقویم میلادی بررسی کرده و صحت آن را اعلام می کند .

      2 - date_default_timezone_get ( ) : این تابع زمان محلی ( timezone ) سرور را نمایش می دهد .

      3 - date_default_timezone_set ( ) : این تابع زمان محلی ( timezone ) سرور را بر طبق مقدار داده شده ، تنظیم می کند .

      4 - getdate ( ) : این تابع زمان و تاریخ دقیق جاری سرور را در یک آرایه به کاربر نمایش می دهد .

      پی اچ پی در مورد تبدیل یک رشته به یک تاریخ، کاملا هوشمندانه عمل می کند، بنابراین شما می توانید مقادیر مختلفی مانند زیر را نیز به تابع strtotime بدهید:  
      <?php $d=strtotime("tomorrow"); echo date("Y-m-d h:i:sa", $d) . "<br>"; $d=strtotime("next Saturday"); echo date("Y-m-d h:i:sa", $d) . "<br>"; $d=strtotime("+3 Months"); echo date("Y-m-d h:i:sa", $d) . "<br>"; ?> خروجی:
      2018-07-24 12:00:00am 2018-07-28 12:00:00am 2018-10-23 06:25:33am  
       
    • توسط noorian
      سلام دوستان
      من درحال طراحی یک افزونه هستم ، و افزونه با فایل استایل با پسوند css سازگار نیست (style.css) پس مجبور شدم فایل استایل رو با پسوند php ایجاد کرده و در فایل اصلی افزونه فراخوانی کنم (include style.php)
       
      اما وقتی افزونه رو نصب میکنم ارور زیر رو میده :
      این افزونه 2405 حرف از خروجی غیرمنتظره در طول فعال‌سازی تولید کرد. اگر پیام اخطار “headers already sent” ، مشکلات مربوط به خوراک‌های پیوند یا مسائل دیگر را دریافت کردید، این افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.
      چطوری این مشکل رو رفع کنم؟