Ali Brm

تغییرات روی style.css اعمال نمیشود

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

تغییراتی که روی فایل style.css انجام میدم اعمال نمیشود. فایل style.cssای که در فولدر روت قالبم قرار داره رو هر کلاسی که اضافه میکنم و بعد ذخیره میکنم توی سایتم نمی‌بینم.

اتفاق جالب اینه که یک بار این فایل رو کامل خالی کردم و ذخیره کردمش، کش مروگر رو هم پاک کردم، از کلیدهای ctrl + f5 هم استفاده کردم ولی هیچ تغییری توی سایت ندیدم.

دلیلش چیه؟ پس چه جوری میشه استایل ها رو به مطالب و سایت اضافه کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه های کش یک بار کش سایت رو از خود پنل پاک کنید .

ممکن هم هست تغییراتی که میخواید , نیاز باشه تو فایل RTL.css صورت بگیره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، Ali Brm گفته است :

سلام دوستان

تغییراتی که روی فایل style.css انجام میدم اعمال نمیشود. فایل style.cssای که در فولدر روت قالبم قرار داره رو هر کلاسی که اضافه میکنم و بعد ذخیره میکنم توی سایتم نمی‌بینم.

اتفاق جالب اینه که یک بار این فایل رو کامل خالی کردم و ذخیره کردمش، کش مروگر رو هم پاک کردم، از کلیدهای ctrl + f5 هم استفاده کردم ولی هیچ تغییری توی سایت ندیدم.

دلیلش چیه؟ پس چه جوری میشه استایل ها رو به مطالب و سایت اضافه کرد؟

وقت بخیر

اگه بعد از پاک کردن کش دوباره مشکلتون حل نشد از دستور !important در آخر کد ها استفاده کنید تا کد نوشته شده ی شما در اولیت باشه مثله مثال زیر

a{
color:red !important;
}

اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 7 دقیقه قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

اگه بعد از پاک کردن کش دوباره مشکلتون حل نشد از دستور !important در آخر کد ها استفاده کنید تا کد نوشته شده ی شما در اولیت باشه مثله مثال زیر


a{
color:red !important;
}

اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم 

موفق باشید

حل نشد!

یه موردی عجیب هست. style.css و rtl.css رو کلا پاک کردم. xampp رو ریست کردم. کش مرورگر رو هم با پلاگین پاک کردم. ولی سایت بدون مشکل بالا میاد.(با همون دیزاین و طراحی قبلی)

ویرایش شده در توسط Ali Brm
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، Ali Brm گفته است :

حل نشد!

یه موردی عجیب هست. style.css و rtl.css رو کلا پاک کردم. xampp رو ریست کردم. کش مرورگر رو هم با پلاگین پاک کردم. ولی سایت بدون مشکل بالا میاد.(با همون دیزاین و طراحی قبلی)

وقت بخیر 

حتما کش سیو کردین با یه مرورگر دیگه تست کنید نتیجرو اطلاع رسانی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

 

در 15 دقیقه قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر 

حتما کش سیو کردین با یه مرورگر دیگه تست کنید نتیجرو اطلاع رسانی کنید

تنظیم کردم که کش سیو نشه.

1.png.2409f515079c8021fefbb359f6b66b16.png

 

 

 

 

 

 

 

 

با مرورگر دیگه هم تست کردم حل نشد.کش مروگرر فعلی رو هم کامل کامل پاک کردم.

فایل‌های .css قالب رو براتون میزارم شاید کمک کنه. (در حال حاضر style.css وrtl.css رو پاک کردم ولی سایت با شرایط قبل بالا میاد)

2.png.0345310909924cc52349ed7133eeecc2.png

3.png.6a8313e194b54e4a95c3b08dae0567d9.png

 

ویرایش شده در توسط Ali Brm
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Ali Brm گفته است :

 

تنظیم کردم که کش سیو نشه.

1.png.2409f515079c8021fefbb359f6b66b16.png

 

 

 

 

 

 

 

 

با مرورگر دیگه هم تست کردم حل نشد.کش مروگرر فعلی رو هم کامل کامل پاک کردم.

فایل‌های .css قالب رو براتون میزارم شاید کمک کنه. (در حال حاضر style.css وrtl.css رو پاک کردم ولی سایت با شرایط قبل بالا میاد)

2.png.0345310909924cc52349ed7133eeecc2.png

3.png.6a8313e194b54e4a95c3b08dae0567d9.png

 

وقت بخیر

امکان نداره فایل های استایل پاک بشه و استایل سایت از بین نره!!

لطفا داخل فایل header.php چک کنین ببینین فایل Css از کجا میخونه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 دقیقه قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

امکان نداره فایل های استایل پاک بشه و استایل سایت از بین نره!!

لطفا داخل فایل header.php چک کنین ببینین فایل Css از کجا میخونه؟

متاسفانه من زیاد به کدهای PHP تسلط ندارم. لطفا راهنمایی بفرمایید. این فایل header.php‌ بنده است:

<?php
/**
 * header.php
 *
 * The template for displaying the header.
 *
 * @author    BetterStudio
 * @package   Publisher
 * @version   5.0.0
 */
// Prints all codes before <body> tag.
// Location: "views/general/header/_common.php"
publisher_get_view( 'header', '_common', 'general' );
publisher_get_view( 'header', 'off-canvas', 'general' );
/**
 * Fires before ".main-wrap" start
 *
 * @since 1.9.0
 */
do_action( 'publisher/main-wrap/before' );
// Activates duplicate posts removal temporarily for not counting posts inside mega menu
publisher_set_global( 'disable-duplicate-posts', TRUE );
publisher_set_blocks_title_tag( 'p', TRUE );
//
// Header locked inside page layout
//
{
	$_check = array(
		'boxed'      => '',
		'full-width' => '',
		'stretched'  => '',
	);

	if ( isset( $_check[ publisher_get_header_layout() ] ) ) {
		?>
		<div class="main-wrap content-main-wrap">
		<?php
	}
}
/**
 * Fires in start of ".main-wrap" start
 *
 * @since 1.9.0
 */
do_action( 'publisher/main-wrap/start' );

if ( publisher_get_header_style() !== 'disable' ) {
	// Prints header code base the style was selected in panel.
	// Location: "views/general/header/header-*.php"
	publisher_get_view( 'header', 'header-' . publisher_get_header_style() );
}
// Deactivates duplicate posts removal temporarily
publisher_unset_global( 'disable-duplicate-posts' );
publisher_unset_blocks_title_tag( TRUE );
//
// Header outside page layout
//
{
	$_check = array(
		'out-full-width' => '',
		'out-stretched'  => '',
	);

	if ( isset( $_check[ publisher_get_header_layout() ] ) ) {
		?>
		<div class="main-wrap content-main-wrap">
		<?php
	}
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 9/27/2018 at 13:45، Ali Brm گفته است :

متاسفانه من زیاد به کدهای PHP تسلط ندارم. لطفا راهنمایی بفرمایید. این فایل header.php‌ بنده است:


<?php
/**
 * header.php
 *
 * The template for displaying the header.
 *
 * @author    BetterStudio
 * @package   Publisher
 * @version   5.0.0
 */
// Prints all codes before <body> tag.
// Location: "views/general/header/_common.php"
publisher_get_view( 'header', '_common', 'general' );
publisher_get_view( 'header', 'off-canvas', 'general' );
/**
 * Fires before ".main-wrap" start
 *
 * @since 1.9.0
 */
do_action( 'publisher/main-wrap/before' );
// Activates duplicate posts removal temporarily for not counting posts inside mega menu
publisher_set_global( 'disable-duplicate-posts', TRUE );
publisher_set_blocks_title_tag( 'p', TRUE );
//
// Header locked inside page layout
//
{
	$_check = array(
		'boxed'      => '',
		'full-width' => '',
		'stretched'  => '',
	);

	if ( isset( $_check[ publisher_get_header_layout() ] ) ) {
		?>
		<div class="main-wrap content-main-wrap">
		<?php
	}
}
/**
 * Fires in start of ".main-wrap" start
 *
 * @since 1.9.0
 */
do_action( 'publisher/main-wrap/start' );

if ( publisher_get_header_style() !== 'disable' ) {
	// Prints header code base the style was selected in panel.
	// Location: "views/general/header/header-*.php"
	publisher_get_view( 'header', 'header-' . publisher_get_header_style() );
}
// Deactivates duplicate posts removal temporarily
publisher_unset_global( 'disable-duplicate-posts' );
publisher_unset_blocks_title_tag( TRUE );
//
// Header outside page layout
//
{
	$_check = array(
		'out-full-width' => '',
		'out-stretched'  => '',
	);

	if ( isset( $_check[ publisher_get_header_layout() ] ) ) {
		?>
		<div class="main-wrap content-main-wrap">
		<?php
	}
}

 

این قسمت چیزی از فراخوانی استایل نیست .

احتمال داره استایل از style.min.css و یا rtl.min.css بخونه ی بک اپ بگیرید  و این دو فایل پاک کنید ببنید سایت درست بالا میاد ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armin19901369
       با سلام و احترام
      یک وبسایت بر مبنای وردپرس دارم. پروژه در رابطه با ارتقا افزونه های وردپرسی هست و شامل دو قسمت زیر هست:
      ۱-در وبسایت از سیستم امتیازدهی با افزونه mycred رو دارم. هوک های پیش فرض افزونه شامل گراویتی فرم هست و بر مبنای پر کردن هر فرم به کاربر امتیاز میده.
      بعد از پر کردن فرم ها با استفاده از افزونه گراویتی فلو روندهایی برای فرم ها انجام میشه. می خوام یه هوک توی mycred تعریف بشه که در صورتی که یک روند برای فرم انجام شد به کاربر امتیاز بده. یعنی یه هوک برای گراویتی فلو تو mycred تعریف بشه.
      ۲-. افزونه mycred برای referal هایی که منجر به ثبت نام کاربر بشه به کاربر ارجاع دهنده امتیاز میده. این در صورتی کار می کنه که از ثبت نام پیش فرض وردپرس استفاده بشه.ثبت نام در حال حاضر از طریق افزونه digits و با استفاده از شماره موبایل انجام میشه
      می خوام با ثبت نام کاربر از طریق digits هم امتیاز ارجاع داده بشه.
      ممنون میشم هزینه و زمان رو برای انجام هر قسمت پروژه بفرمایید.
    • توسط noorian
      سلام دوستان
      من درحال طراحی یک افزونه هستم ، و افزونه با فایل استایل با پسوند css سازگار نیست (style.css) پس مجبور شدم فایل استایل رو با پسوند php ایجاد کرده و در فایل اصلی افزونه فراخوانی کنم (include style.php)
       
      اما وقتی افزونه رو نصب میکنم ارور زیر رو میده :
      این افزونه 2405 حرف از خروجی غیرمنتظره در طول فعال‌سازی تولید کرد. اگر پیام اخطار “headers already sent” ، مشکلات مربوط به خوراک‌های پیوند یا مسائل دیگر را دریافت کردید، این افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.
      چطوری این مشکل رو رفع کنم؟

    • توسط haniyeh_ai
      سلام .
      من در بخش تنظیمات افزونه نمیتونم کاری کنم که وقتی کلمه a یا حرف انگلیشی دیگه ای میزنه یا عدد وارد میکنه بزنه یافت نشد؟
      کسی میدونه مشکل از کجاست؟
      آدرس سایتی که دارم از این افزونه استفاده میکنم.
      http://rashtfood.mehdikiani.com/
    • توسط amir5250
      با عرض سلام
      دوستان من قالب kahuna رو از مخزن وردپرس دانلود کردم و استایل هاش رو توی سیستمم تغییر دادم و با استفاده از localhost تغییرات رو چک میکردم و مشکلی نداشتن، اما حالا که قالب رو روی وردپرس نصب کردم قالب مثل روز اولش شده و استایل هایی که بهش دادم رو نمی خونه. من استایل جدیدی هم بهش اضافه نکردم فقط همون استایل های قبلی رو ویرایش کردم،آخه مگه غیر از style.css و rtl.css راه دیگه ای برای استایل دهی هست؟ جالب اینجاست با اینکه اسکرین شات رو هم عوض میکنم ولی اسکرین شات اولیه خودش رو نمایش میده...کسی میدونه باید چیکار کنم؟
      در ضمن از ویرایشگر وردپرس هم که استفاده میکنم همه تغیراتی که به استایل ها دادم هستشون 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط a.sa
      با عرض سلام و خسته نباشید 
      دنبال کدی میگردم که خرید کاربران رو بر اساس استان محل زندگیشون محدود کنه (قبلا کاربر ثبت نام کرده)
      و این محدودیت لازم نیست پیچیده بشه
      فرض کنید ما محصولی داریم که میخوایم فقط به استان تهران بفروشیم و به اون محصول ویژگی تهران رو میدیم و میخوایم اگر کاربر مثلا از اصفهان بود وقتی وارد صفحه محصول مربوطه به تهران شد، بجای بخش اضافه کردن به سبد خرید پیامی مثل: "این محصول برای استان شما محدود شده است" مواجه بشه
      کدی که من میخوام کدیه که محصولات رو به دو ویژگی تهران و سایر استان ها تقسیم میکنه یعنی یسری محصولات فقط برای تهران به فروش میرسن و یسری سایر استان ها پس کد ما کلا با دو ویژگی تهران و سایر استان ها کار داره
      پس کدی که میخوایم کدی هست که کاربران رو بر اساس ویژگی محصولات(کلا دو ویژگی تهران، سایر استان ها) و استانی که موقع ثبت نام انتخاب کرده، در خرید محصولات محدود کنه 
      اگر میتونید بنده رو راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم 
      اگر کسی از دوستان میتونه این کار رو انجام بده هزینش رو لطفا بگه