SadraHkm 20 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 (ویرایش شده) سلام دوستان من یه کوئری نوشتم و میخوام ارسالش کنم به دیتابیس. اما یه پارامتر میگیره که من میخوام اون پارمتر امن بشه برای همین از prepare استفاده کردم به این صورت $sql = 'select * from customers where age > ?'; $resualt = $mysqli ->query($sql); $state = $mysqli->prepare($sql); $state->bind_param('i',$age); $state->execute(); $age = $_GET['age']; //Here echo $resualt->field_count . "<br>"; echo $resualt->num_rows . "<br>"; $customers = $resualt->fetch_all(); arrayNormal($customers); اما در قسمت اخر کد نمیدونم باید چطور نتایج این کوئری رو نمایش بدم؟ از همونجایی که کامنت گذاشتم ویرایش شده شهریور 97 توسط SadraHkm 1 لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 کد شما تقریبا به صورت زیر میشه $sql = 'select * from customers where age > ?'; $resualt = $mysqli ->query($sql); $state = $mysqli->prepare($sql); $age = $_GET['age']; $state->bind_param('i',$age); $state->execute(); /* fetch associative array */ while ($row = $result->fetch_assoc()) { echo $row["id"]." ".$row["name"]." ".$row["age"]."<br />"; } /* free result set */ $result->free(); /* close connection */ $mysqli->close(); 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری