behzaded 0 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 با سلام دوستان من یه مشکل خیلی بزرگی که دارم و خیلی بدردم میخوره اینه که مطالب سایتم رو نمی تونم بر اساس ماه فیلتر کنم به فرض مثال وقتی روی یکی از ماه ها کلیک میکنم و روی صافی میزنم به یک ارور میخورم که قبل و بعد رو براتون پیوست کردم و وقتی افزونه بسته وردپرس پارسی را غیر فعال می کنم عملیات فیلتر کردن به درستی اتفاق می افته ولی چون بر اساس میلادی هستش بدردم نمیخوره لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 4 ساعت قبل، behzaded گفته است : با سلام دوستان من یه مشکل خیلی بزرگی که دارم و خیلی بدردم میخوره اینه که مطالب سایتم رو نمی تونم بر اساس ماه فیلتر کنم به فرض مثال وقتی روی یکی از ماه ها کلیک میکنم و روی صافی میزنم به یک ارور میخورم که قبل و بعد رو براتون پیوست کردم و وقتی افزونه بسته وردپرس پارسی را غیر فعال می کنم عملیات فیلتر کردن به درستی اتفاق می افته ولی چون بر اساس میلادی هستش بدردم نمیخوره درود افزونه ی وردپرس فارسی رو غیر فعال کنید و برای شمسی کردن سایت از افزونه ی Parsi Date استفاده کنید سپس مجداا تست کنید نتیجه رو اطلاع رسانی کنید اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید لینک به ارسال
behzaded 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 دوست عزیز ممنون بابت پاسختون ولی من از همین افزونه استفاده می کنم لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در ۱ ساعت قبل، behzaded گفته است : دوست عزیز ممنون بابت پاسختون ولی من از همین افزونه استفاده می کنم از افزونه ی wp-parsidate استفاده کنید و مجددا نتیجه رو اطلاع رسانی کنید لینک به ارسال
behzaded 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 افزونه قبلیو غیر فعال کردم افزونه wp-parsidate نصب کردم ولی ماه هارو برام معنی نکرده فقط توی پست ها برای بازدیدکنندگان معنی کرده لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 سلام نسخه جدید افزونه در راه هست کمی صبر کنید با انتشار نسخه جدید این مشکلتون حل میشه 2 لینک به ارسال
behzaded 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 پس فقط مشکل من نیست دوست عزیز کدوم افزونه قراره آپدیت بشه بستهی وردپرس پارسی یا WP-Farsi؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 بستهی وردپرس پارسی قرار هست آپدیت بشه. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری