Poostsaz 0 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 سلام خسته نباشید سوال راجب css هم پاسخ میدید؟ خیلی ممنون... نقل قول لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 6 دقیقه قبل، Poostsaz گفته است : سلام خسته نباشید سوال راجب css هم پاسخ میدید؟ خیلی ممنون... وقت بخیر هر سوالی دارین بپرسین بنده پاسخگو هستم نقل قول لینک به ارسال
Poostsaz 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 بنده یه کد css نوشتم که صفحه مرورگر سیاه بشه اما هر کاری میکنم جواب نمیده با مرورگرایه مختلفم چک کردم اما نشده... اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم index.html style.css.txt نقل قول لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 8 دقیقه قبل، Poostsaz گفته است : بنده یه کد css نوشتم که صفحه مرورگر سیاه بشه اما هر کاری میکنم جواب نمیده با مرورگرایه مختلفم چک کردم اما نشده... اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم index.html style.css.txt درود کد html رو به <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8"> <link rel="stylesheet" href="style.css"> <title>MILAD ALIZADEH</title> </head> <body> <h6>milad</h6> <h5>milad</h5> <h4>milad</h4> <h3>milad</h3> <h2>milad</h2> <h1>milad</h1> </body> </html> این صورت بنویسید و کد css رو به صورت body{ background: #000; } این صورت بنویسید باز سوال داشتید بپرسید بنده پاسخ گو هستم موفق باشید نقل قول لینک به ارسال
Poostsaz 0 ارسال شده در شهریور 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 عزیزقربوووون دستت لطف کردی نقل قول لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در شهریور 97 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 97 در 11 دقیقه قبل، Poostsaz گفته است : عزیزقربوووون دستت لطف کردی قربان شما امری بود در خدمتم موفق باشید نقل قول لینک به ارسال
0928731111 0 ارسال شده در 22 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 22 مرداد سلام من هر چی در css بک گراند کالر میزنم که رنگ عوض بشه هیچ تغییری نمیکنه کد ها رو مطمینم درست زدم اخه نقل قول لینک به ارسال
محسن عواطفی 121 ارسال شده در 22 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 22 مرداد در ۱ ساعت قبل، 0928731111 گفته است : سلام من هر چی در css بک گراند کالر میزنم که رنگ عوض بشه هیچ تغییری نمیکنه کد ها رو مطمینم درست زدم اخه سلام، وقت بخیر لطفا کد رو بفرستید تا بررسی بشه. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .