unid_user 63 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 (ویرایش شده) سلام و دورود دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟ ممنون کد جاوا اسکریپت: $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); }); site_4.zip ویرایش شده مرداد 97 توسط unid_user لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 سلام و درود @unid_user توی کنسول مرورگر خطایی نشون نمیده؟ لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : سلام و درود @unid_user توی کنسول مرورگر خطایی نشون نمیده؟ نه. فایل رو پیوست کردم اگه نیاز هست بررسی میکنید لطفا؟ لینک به ارسال
miladalizadeh 257 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 20 دقیقه قبل، unid_user گفته است : سلام و دورود دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟ ممنون کد جاوا اسکریپت: $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); }); site_4.zip وقت بخیر کد جاواتونو در تگ head صدا کردین؟ لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 توی codepen تست میکنم درسته!؟ بنظرتون علتش چی میتونه باشه که توی سیستم خودم نمیاد؟ لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در هم اکنون، miladalizadeh گفته است : وقت بخیر کد جاواتونو در تگ head صدا کردین؟ نه بخشی رو توی فایل جدا و بخش هم پیش از تگ بسته body لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 7 دقیقه قبل، unid_user گفته است : نه. فایل رو پیوست کردم اگه نیاز هست بررسی میکنید لطفا؟ شما از ورژن Slim جی کوئری استفاده کردید که بخش AJAX و افکت ها رو نداره. از ورژن اصلی استفاده کنید. موفق باشید لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در هم اکنون، mehran-b گفته است : شما از ورژن Slim جی کوئری استفاده کردید که بخش AJAX و افکت ها رو نداره. از ورژن اصلی استفاده کنید. موفق باشید از خود سایت جی کوئری گرفتم همین بود. لینک درستش رو میشه ارسال کنید؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در هم اکنون، unid_user گفته است : از خود سایت جی کوئری گرفتم همین بود. لینک درستش رو میشه ارسال کنید؟ https://code.jquery.com/jquery-3.3.1.min.js 1 لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 (ویرایش شده) <script> var l1=$("#d"); var l2=$("#a"); var l3=$("#f"); var l4=$("#t"); var layer=$("#main"); layer.mousemove(function(e) { var valuex=(e.pageX * -1 / 40); l1.css({'background-position':(valuex-200)+''+0}); l2.css({'background-position':(valuex)+''+0}); l3.css({'background-position':(valuex-200)+''+0}); l4.css({'background-position':(valuex+600)+''+0}); }); </script> حالا فقط بخش آخر مونده. کدهای جاوا اسکریپتی که پیش از تگ body گذاشتم کار نمیکنه. مربوط به mousemove هست. این کدها رو درون تگ head هم گذاشتم تغییری نکرد. ویرایش شده مرداد 97 توسط unid_user لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 9 دقیقه قبل، unid_user گفته است : حالا فقط بخش آخر مونده. کدهای جاوا اسکریپتی که پیش از تگ body گذاشتم کار نمیکنه. مربوط به mousemove هست. این کدها رو درون تگ head هم گذاشتم تغییری نکرد. نفهمیدم دقیقا باید چی بشه ولی توی این 4 تا: l1.css({'background-position':(valuex-200)+''+0}); l2.css({'background-position':(valuex)+''+0}); l3.css({'background-position':(valuex-200)+''+0}); l4.css({'background-position':(valuex+600)+''+0}); background-position واحدش وارد نشده. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در هم اکنون، mehran-b گفته است : نفهمیدم دقیقا باید چی بشه ولی توی این 4 تا: l1.css({'background-position':(valuex-200)+''+0}); l2.css({'background-position':(valuex)+''+0}); l3.css({'background-position':(valuex-200)+''+0}); l4.css({'background-position':(valuex+600)+''+0}); background-position واحدش وارد نشده. نباید واحد وارد بشه چون اینها فقط یه عدد هستند برای محاسبات. این برای این هست که وقتی موس رو حرکت میدیم position پس زمینه حرکت کنه. لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 10 دقیقه قبل، unid_user گفته است : نباید واحد وارد بشه چون اینها فقط یه عدد هستند برای محاسبات. این برای این هست که وقتی موس رو حرکت میدیم position پس زمینه حرکت کنه. وقتی عدد وارد بشه جلوی background-position بدون واحد غیر معتبر میشه. مثلا background-position: 50 150; عبارات بالا کاملا برای CSS بی معنیه چون واحد نداره. باید به شکل زیر باشه: background-position: 50px 150px; لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : وقتی عدد وارد بشه جلوی background-position بدون واحد غیر معتبر میشه. مثلا background-position: 50 150; عبارات بالا کاملا برای CSS بی معنیه چون واحد نداره. باید به شکل زیر باشه: background-position: 50px 150px; من یه کد دیگه رو امتحان کردم که کار میکنه اما میخوام دقیقا از همون کد قبلی استفاده کنم. این پروژه بر اساس یک ویدئو آموزشی هست و دقیقا همون ترتیب رو رعایت کردم. کدی که خودم نوشتم و کار میکنه: $("#d").mousemove(function(event) { $("#d").css("background-position","100px"); }); $("#d").mouseleave(function(event) { $("#d").css("background-position","-200px"); }); لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 2 دقیقه قبل، unid_user گفته است : من یه کد دیگه رو امتحان کردم که کار میکنه اما میخوام دقیقا از همون کد قبلی استفاده کنم. این پروژه بر اساس یک ویدئو آموزشی هست و دقیقا همون ترتیب رو رعایت کردم. خوب کد خودت واحد داره کار میکنه اونا واحد نداره کار نمیکنه. کدها رو اینطوری کن: l1.css({'background-position':(valuex-200)+'px '+'0px'}); l2.css({'background-position':(valuex)+'px '+'0px'}); l3.css({'background-position':(valuex-200)+'px '+'0px'}); l4.css({'background-position':(valuex+600)+'px '+'0px'}); 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری