avaaa 0 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 با سلام 7 تا خطا در قسمت سایت مپ گوگل وبمستر من اومده میشه راهنمایی کنید چیکار کنم. همچنین توی قسمت CrawlErrors -----> URLErrors هم حدود 200 تا Not found اومده.اگه میشه کمکم کنید. لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 سلام و درود @avaaa وارنینگ High Response Time که معمولا مربوط به سرعت پاسخگویی سرور میشه. منظورش اینه که توی اون 7 مورد سرور دیر پاسخ بات گوگل رو داده. لینک به ارسال
avaaa 0 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 یعنی مشکلی نداره نمیخواد کاری انجام بدم و به سئوی سایتم آسیب نمیزنه؟ لینک به ارسال
avaaa 0 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 با خطاهای 404 URLErrors چیکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 22 ساعت قبل، avaaa گفته است : با خطاهای 404 URLErrors چیکار کنم؟؟ ظاهرا سایت شما وردپرس نیست. درسته؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در ۱ ساعت قبل، avaaa گفته است : چرا وردپرسه خوب الان به یه سری فایل aspx که مربوط به ASP.NET میشه گیر داده میگه اینا وجود نداره در صورتی که هیچقوت نمیتونه توی سایت وردپرسی وجود داشته باشه چون وردپرس همون طور که میدونید بر پایه PHP هست. دامنه فعلی قبلا روش سایت دیگه ای بوده؟ لینک به ارسال
avaaa 0 ارسال شده در مرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 بله درست میفرمایید. روی این دامنه قبلا سایت دیگه بوده اما اون هم وردپرس بوده لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 5 دقیقه قبل، avaaa گفته است : بله درست میفرمایید. روی این دامنه قبلا سایت دیگه بوده اما اون هم وردپرس بوده حالا در هر صورت به شکل پرسش و پاسخ نمیشه کاری انجام داد باید بررسی بشه تک تک ارورهای 404 تا ببینیم هر کدوم رو باید چکار کرد. لینک به ارسال
hesamkj 104 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در در 8/7/2018 at 11:55، avaaa گفته است : با خطاهای 404 URLErrors چیکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. سلام وقت تون بخیر. 1. Show روی 500 تنظیم کنید و بعد همه لینکهای 404 رو انتخاب کنید و mark as fixed بزنید. 2. بعد از چند روز، برگردید به همین قسمت و ببینید چندتا از لینکهای 404 هنوز هستند و رفع نشدن و روی هر لینک کلیک کنید پنجره ای باز میشه که تب linked from داره. این تب به شما میگه به این صفحه 404 ، از چه صفحاتی لینک داده شده. اینکه این صفحات هنوز 404 باشند به این دلیل هست که از جایی دارن لینک میگیرن. بعد از اینکه فهمیدید از چه صفحاتی لینک میگیرن، لینک رو از اون صفحات پاک کنید و باز دوباره mark as fixed بزنید. 1 لینک به ارسال
miraziz 26 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در در 8/8/2018 at 11:26، mehran-b گفته است : حالا در هر صورت به شکل پرسش و پاسخ نمیشه کاری انجام داد باید بررسی بشه تک تک ارورهای 404 تا ببینیم هر کدوم رو باید چکار کرد. منم تقریبا آدرس چند دسته را تغییر دادم و الان تو گوگا وب مستر برام 133 عدد خطای 404 می آره. باید کاری بکنم یا خودش درست خواهد شد؟ چون الان دو هفتهای هم هست که نرخ پرش سایتم از 2 درصد رفته به 54درصد. واقعا کلافه شدم که چرا این اتفاق افتاد لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 17 دقیقه قبل، miraziz گفته است : منم تقریبا آدرس چند دسته را تغییر دادم و الان تو گوگا وب مستر برام 133 عدد خطای 404 می آره. باید کاری بکنم یا خودش درست خواهد شد؟ چون الان دو هفتهای هم هست که نرخ پرش سایتم از 2 درصد رفته به 54درصد. واقعا کلافه شدم که چرا این اتفاق افتاد باید ارورها بررسی بشه تا علتشون مشخص بشه. لینک به ارسال
miraziz 26 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : باید ارورها بررسی بشه تا علتشون مشخص بشه. بررسی کردم. همشون مربوط به اون قضیه تغییر آدرس برخی دسته ها بود. یعنی نامک برخی دسته ها فارسی بود که من به کارکتر انگلیسی تغییر دادم. همهی خطاها هم دقیقا مربوط به اون آدرسها بود لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در هم اکنون، miraziz گفته است : بررسی کردم. همشون مربوط به اون قضیه تغییر آدرس برخی دسته ها بود. یعنی نامک برخی دسته ها فارسی بود که من به کارکتر انگلیسی تغییر دادم. همهی خطاها هم دقیقا مربوط به اون آدرسها بود آدرس فارسی روی انگلیسی ریدایرکت نشده؟ باید ریدایرکت میشده. 1 لینک به ارسال
miraziz 26 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : آدرس فارسی روی انگلیسی ریدایرکت نشده؟ باید ریدایرکت میشده. نه ریدایرکت نکردم. باید ریدایرک کنم؟ چون آخه چندین آدرس هستند لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در هم اکنون، miraziz گفته است : نه ریدایرکت نکردم. باید ریدایرک کنم؟ چون آخه چندین آدرس هستند بله باید ریدایرکت میشده هر چند تا که بوده باید ریدایرکت میشده. چند وقته تغییر دادید؟ 1 لینک به ارسال
miraziz 26 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در هم اکنون، mehran-b گفته است : بله باید ریدایرکت میشده هر چند تا که بوده باید ریدایرکت میشده. چند وقته تغییر دادید؟ تقریبا ده روزی میشه لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 18 دقیقه قبل، miraziz گفته است : تقریبا ده روزی میشه باید ریدایرکت کنید. 1 لینک به ارسال
miraziz 26 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 12 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : باید ریدایرکت کنید. به نظرتون ریدایرکت را با افزونه انجام بدم بهتره یا روشهای دیگه؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 9 دقیقه قبل، miraziz گفته است : به نظرتون ریدایرکت را با افزونه انجام بدم بهتره یا روشهای دیگه؟ چون تعداد انگار زیاده افزونه بهتره. 1 لینک به ارسال
miraziz 26 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در 12 ساعت قبل، mehran-b گفته است : چون تعداد انگار زیاده افزونه بهتره. آقا مهران من اون خطاها را mark as fixed زده بودم. فکر کردم دوباره می تونم بهشون دسترسی داشته باشم. ولی الان دیگه در وب مستر تولز نیستند که بفهمم کدوم آدرسها را باید ریدایرکت می کردم. امکان داره که بعد چند روز گوگل اون خطاها را نشون بده و درخواست رفع ارور را داشته باشه؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 97 در هم اکنون، miraziz گفته است : امکان داره که بعد چند روز گوگل اون خطاها را نشون بده و درخواست رفع ارور را داشته باشه؟ بله ممکنه. گوگل حافظه قوی ای داره. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری