17 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام خدمت دوستان

موضوعات این سایت را با چه کد و یا افزونه ای می توان درست کرد

kamyab98.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا بیشتر توضیح بدهید ، منظورتون شکل و شمایل هست یا کلا نمایش موضوعات

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

منظورتون از موضوعات همین منوی سمت راست در سایدبار هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به افزونه نیست!

شما با تابع wp_list_categories هم میتونید این کار رو انجام بدین و کافیه فقط بهش css بدین.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مصطفی عزیز میشه این تابع را کامل بنویسی که تمامی موضوعات و زیر مجموعه های آن را نمایش بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

<?php wp_list_categories(); ?>

منبع :

codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_list_categories

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از آقا مرتضی

در اول موضوعات کلمه "دسته ها" اضافه شده چگونه می توان برداشت

آیا میشه موضوعاتی که مطلب ندارند را هم نشون داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو تست کنید:

<?php wp_list_categories('title_li=&hide_empty=0' ); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع، زیر دسته ها را در یک خط قرار می دهد

چطوری میشه زیر دسته ها را هم در یک خط جدا نشون داد (مشکل css است و یا چیز دیگه ای؟)

و آیا میشه دسته های مادر را جا بجا کرد مثلا بالا و یا پائین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این دیگه به استایل نویسی قالب شما مربوط میشه

یا می تونید از navigation menu استفاده کنی و برای قرار دادن دسته بندی ها از فهرست دلخواه بهره ببری

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه در مورد استایل قرار دادن هر زیر مجموعه در یک خط راهنمائی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع، زیر دسته ها را در یک خط قرار می دهد

چطوری میشه زیر دسته ها را هم در یک خط جدا نشون داد (مشکل css است و یا چیز دیگه ای؟)

و آیا میشه دسته های مادر را جا بجا کرد مثلا بالا و یا پائین

مشکل از ‌css هست

برای جابه‌جا کردن هم از css باید کمک گرفت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع، زیر دسته ها را در یک خط قرار می دهد

چطوری میشه زیر دسته ها را هم در یک خط جدا نشون داد (مشکل css است و یا چیز دیگه ای؟)

و آیا میشه دسته های مادر را جا بجا کرد مثلا بالا و یا پائین

قبلا هم این مورد رو توضیح داده بودم (یک تاپیک دیگه)

باید به استایل منو همچین کدی رو اضافه کنید:

ul li ul li{
margin-right: 10px;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مصطفی عزیز میشه این تابع را کامل بنویسی که تمامی موضوعات و زیر مجموعه های آن را نمایش بده

عذرخواهی میکنم بابت تاخیر

مثال:

html

<ul class="cat"><?php wp_list_categories(array('hide_empty' => 0, 'title_li' => '')); ?></ul>

css

.cat {
float: right;
margin: 0 30px;
/* مقادير شما */
}
.cat li{
/* مقادير شما */
}
.cat li ul{
/* مقادير شما */
}
.cat li u li{
/* مقادير شما */
}

و آیا میشه دسته های مادر را جا بجا کرد مثلا بالا و یا پائین

میتونید از my-category-order استفاده کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو تست کنید:

<?php wp_list_categories('title_li=&hide_empty=0' ); ?>

سلام

چون این تاپیک در مورد مشکل من هم هست دیگه تاپیک جدید نزدم

آقا مرتضی این وبسایت من هست http://www.elobby.ir/ و می خواستم بدونم این کد برای نمایش دادن همه موضوعات هست، در صورتی که مطلبی هم توشون نباشه؟

و اینکه چطوری باید ازش استفاده کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چون این تاپیک در مورد مشکل من هم هست دیگه تاپیک جدید نزدم

آقا مرتضی این وبسایت من هست http://www.elobby.ir/ و می خواستم بدونم این کد برای نمایش دادن همه موضوعات هست، در صورتی که مطلبی هم توشون نباشه؟

و اینکه چطوری باید ازش استفاده کرد؟

کد دسته‌هایی رو نمایش میده که دارای پست باشند

در پوسته قرار دهید تا نمایش داده شود

نمونه سایدبار

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره