22 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر شما

من در حال نوشتن یه افزونه هستم 

فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه

با این کد : 

include_once book_inc_dir.'frontend.php'  ;
	
if (is_admin() ) {
 	include_once vip_inc_dir.'backend.php'  ;
 	include_once vip_inc_dir.'ajax.php'  ;
 	include_once vip_inc_dir.'pages.php'  ;
 } 

 اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :

 

 


Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @f.rahimi

 

اون book_inc_dir و vip_inc_dir دقیقا چی هستن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @f.rahimi

 

اون book_inc_dir و vip_inc_dir دقیقا چی هستن؟

متغیر هایی هستن که برای دسترسی راحت تر تعریف کردم ، به این شکل

define('vip_dir',plugin_dir_path(_FILE_));
define('vip_inc_dir', trailingslashit(vip_dir.'inc'));
define('vip_url',plugin_dir_url(_FILE_));
define('vip_css_url', trailingslashit(vip_url.'css'));
define('vip_js_url', trailingslashit(vip_url.'js'));
define('vip_img_url', trailingslashit(vip_url.'img'));
 

اون متغیر هم book_inc_dir نیست ، بد تایپ کردم ، متغیر vip_inc_dir  هست 
پوشه های inc , css ,js,img هم داخل پوشه پلاگینم ایجاد شدن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

متغیر هایی هستن که برای دسترسی راحت تر تعریف کردم

ثوابت جادویی در PHP با دو آندرلاین شروع و با دو آندرلاین به پایان می رسند.

در نتیجه:

_FILE_ // Incorrect
__FILE__ // Correct

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

ثوابت جادویی در PHP با دو آندرلاین شروع و با دو آندرلاین به پایان می رسند.

در نتیجه:


_FILE_ // Incorrect
__FILE__ // Correct

 

موفق باشید

متشکرم .:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، f.rahimi گفته است :

متشکرم .:)

خواهش میکنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد ، من یه تابع رو توی پوشه اصلی افزونه فراخوانی کردم با این کد 

 if (is_admin()) {
 	add_action ('admin_menu','vip_add_menu ');
}

 

الان میخوام تو فایل backend که توی پوشه inc هست همچین تابعی رو تعریف کنم 

<?php function vip_add_menu () {
  add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
  add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
  add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page'); } ?>

ولی این ارور رو میده 

 

 

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'vip_add_menu ' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\vip\wp-includes\class-wp-hook.php on line 289

 
ویرایش شده در توسط f.rahimi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود @f.rahimi

 

خوب شما اسم تابع رو باید همون چیزی که به اکشن دادی بزنی اینجا یه چیز دیگه زدی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود @f.rahimi

 

خوب شما اسم تابع رو باید همون چیزی که به اکشن دادی بزنی اینجا یه چیز دیگه زدی.

اینجا بد تایپ کرده بودم 

اونجا همینه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

اینجا بد تایپ کرده بودم 

اونجا همینه

پیدا نمیکنه تابع vip_add_menu رو.

این تابع رو منتقل کنید به فایل اصلی پلاگین ببینید درست میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

پیدا نمیکنه تابع vip_add_menu رو.

این تابع رو منتقل کنید به فایل اصلی پلاگین ببینید درست میشه.

نه همونجا هم همین ارور رو میده

اینو هم تست کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

نه همونجا هم همین ارور رو میده

اینو هم تست کردم

پیداش نمیکنه دیگه کال بک رو.

میشه بدنه تابع رو مستقیم جای پارامتر کال بک بدید.

if(is_admin()) {
 	add_action('admin_menu', function() {
		
		add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
		add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
		add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page');
		
	});
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

پیداش نمیکنه دیگه کال بک رو.

میشه بدنه تابع رو مستقیم جای پارامتر کال بک بدید.


if(is_admin()) {
 	add_action('admin_menu', function() {
		
		add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
		add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
		add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page');
		
	});
}

 

خب اینجوری میارتش ولی من چجوری تابع رو باید فراخوانی کنم که از اون فایل بخونتش  ؟
چون کدای اون فایل خیلی زیاد میشن 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

خب اینجوری میارتش ولی من چجوری تابع رو باید فراخوانی کنم که از اون فایل بخونتش  ؟
چون کدای اون فایل خیلی زیاد میشن 

خوب برای اون مورد قطعا یه جا رو اشتباه کردید که من نمیدونم الان کجا رو شما اشتباه کردید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب برای اون مورد قطعا یه جا رو اشتباه کردید که من نمیدونم الان کجا رو شما اشتباه کردید.

if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) { 
    exit; // Exit if accessed directly
}
define('vip_dir',plugin_dir_path(__FILE__));
define('vip_inc_dir', trailingslashit(vip_dir.'inc'));
define('vip_url',plugin_dir_url(__FILE__));
define('vip_css_url', trailingslashit(vip_url.'css'));
define('vip_js_url', trailingslashit(vip_url.'js'));
define('vip_img_url', trailingslashit(vip_url.'img'));

include_once vip_inc_dir.'frontend.php';
    
if (is_admin() ) {
     include_once vip_inc_dir.'backend.php';
     include_once vip_inc_dir.'ajax.php';
     include_once vip_inc_dir.'pages.php';
     
}

این همه کدای قبل از فراخوانی تابعه
من توی پوشه افزونه جز فایل افزونه چهار تا پوشه دارم inc .img . js , css 
که فایل های php که توی کد هست توی پوشه inc هستن 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

این همه کدای قبل از فراخوانی تابعه
من توی پوشه افزونه جز فایل افزونه چهار تا پوشه دارم inc .img . js , css 
که فایل های php که توی کد هست توی پوشه inc هستن 

این بخش مشکلی نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

این بخش مشکلی نداره.

دیگه چیزی قبلش نیست جز همینا اخه 

 ولی احتمالا پوشه ها رو نتونسته بخونه 

چون اخه تابع هایی که برای زیر منو تعریف کردم هم توی پوشه frontend گذاشتم 

بالان که توی فایل اصلی تابع انجام شد 

برای تابع های زیرمنوهام همین ارور رو میده

 

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'vip_product_page' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\vip\wp-includes\class-wp-hook.php on line 289
 
 
 
 
ویرایش شده در توسط f.rahimi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

ولی احتمالا پوشه ها رو نتونسته بخونه

اگر فایل ها رو پیدا نکنه یه وارنینگ میده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

اگر فایل ها رو پیدا نکنه یه وارنینگ میده.

موافقم چون با یکم تغییر کدا الان خوند تابع های زیرمنو رو از  فایلpages 

فقط این backend رو نمیخونه احتمالا

ویرایش شده در توسط f.rahimi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

فقط این backend رو نمیخونه احتمالا

فایل backend هم include کرده پیداش نکنه داخل داشبورد وارنینگ میده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

فایل backend هم include کرده پیداش نکنه داخل داشبورد وارنینگ میده.

نمیدونم دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir33
      من بعد از فعال کردن هدر و فوتر ساخته شده با المنتور کلا رنگ بندی سایتم بهم میخوره و دیگ نمیتونم درستش کنم . سایتمو قبلا با ویژوال کامپوزر درست کردم تو بعضی از قسمت ها هم عکسایی که گذاشتم با ویژوال کامپوزر لود نمیشه.هر رنگ بندی جدیدی هم که توی قالبم تنظیم میکنم روی سایت اعمال نمیشه . اون تیکی که توی تنظیمات المنتور هست که رنگ هارو از پوسته بگیره رو هم زدم  ولی باز درست نشد.بادی سایت کلا سفید میشه و دیگ نمیشه رنگش رو عوض کردم مگر اینکه هدر و فوتر سایت رو عوض کنیم ینی بزارم روی هدر و فوتری که با قالب ساختم نه با المنتور.
      ممنون میشم اگر کسی میدونه در این مورد من رو راهنمایی کنه بدجوری به مشکل خوردم . قالب سایتم زفایر هست .
    • توسط yamonil
      سلام به همگی 
      یه شرکت از قبل crm خریده و الان میخوام سایت وردپرسی براشون راه اندازی کنم که وصل بشه به اون crm و خرید محصولات  و بقیه روالش با اون crm انجام بشه. به انبار وصل بشه و محصولات در سایت نمایش داده بشه اما روال خریدش به اون crm وصل بشه .
      ممنون می شم راهنماییم کنید
    • توسط armin19901369
       با سلام و احترام
      یک وبسایت بر مبنای وردپرس دارم. پروژه در رابطه با ارتقا افزونه های وردپرسی هست و شامل دو قسمت زیر هست:
      ۱-در وبسایت از سیستم امتیازدهی با افزونه mycred رو دارم. هوک های پیش فرض افزونه شامل گراویتی فرم هست و بر مبنای پر کردن هر فرم به کاربر امتیاز میده.
      بعد از پر کردن فرم ها با استفاده از افزونه گراویتی فلو روندهایی برای فرم ها انجام میشه. می خوام یه هوک توی mycred تعریف بشه که در صورتی که یک روند برای فرم انجام شد به کاربر امتیاز بده. یعنی یه هوک برای گراویتی فلو تو mycred تعریف بشه.
      ۲-. افزونه mycred برای referal هایی که منجر به ثبت نام کاربر بشه به کاربر ارجاع دهنده امتیاز میده. این در صورتی کار می کنه که از ثبت نام پیش فرض وردپرس استفاده بشه.ثبت نام در حال حاضر از طریق افزونه digits و با استفاده از شماره موبایل انجام میشه
      می خوام با ثبت نام کاربر از طریق digits هم امتیاز ارجاع داده بشه.
      ممنون میشم هزینه و زمان رو برای انجام هر قسمت پروژه بفرمایید.