رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

درود بر شما

من در حال نوشتن یه افزونه هستم 

فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه

با این کد : 

include_once book_inc_dir.'frontend.php'  ;
	
if (is_admin() ) {
 	include_once vip_inc_dir.'backend.php'  ;
 	include_once vip_inc_dir.'ajax.php'  ;
 	include_once vip_inc_dir.'pages.php'  ;
 } 

 اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :

 

 


Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 15 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @f.rahimi

 

اون book_inc_dir و vip_inc_dir دقیقا چی هستن؟

متغیر هایی هستن که برای دسترسی راحت تر تعریف کردم ، به این شکل

define('vip_dir',plugin_dir_path(_FILE_));
define('vip_inc_dir', trailingslashit(vip_dir.'inc'));
define('vip_url',plugin_dir_url(_FILE_));
define('vip_css_url', trailingslashit(vip_url.'css'));
define('vip_js_url', trailingslashit(vip_url.'js'));
define('vip_img_url', trailingslashit(vip_url.'img'));
 

اون متغیر هم book_inc_dir نیست ، بد تایپ کردم ، متغیر vip_inc_dir  هست 
پوشه های inc , css ,js,img هم داخل پوشه پلاگینم ایجاد شدن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

متغیر هایی هستن که برای دسترسی راحت تر تعریف کردم

ثوابت جادویی در PHP با دو آندرلاین شروع و با دو آندرلاین به پایان می رسند.

در نتیجه:

_FILE_ // Incorrect
__FILE__ // Correct

 

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

ثوابت جادویی در PHP با دو آندرلاین شروع و با دو آندرلاین به پایان می رسند.

در نتیجه:


_FILE_ // Incorrect
__FILE__ // Correct

 

موفق باشید

متشکرم .:)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام مجدد ، من یه تابع رو توی پوشه اصلی افزونه فراخوانی کردم با این کد 

 if (is_admin()) {
 	add_action ('admin_menu','vip_add_menu ');
}

 

الان میخوام تو فایل backend که توی پوشه inc هست همچین تابعی رو تعریف کنم 

<?php function vip_add_menu () {
  add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
  add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
  add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page'); } ?>

ولی این ارور رو میده 

 

 

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'vip_add_menu ' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\vip\wp-includes\class-wp-hook.php on line 289

 
ویرایش شده توسط f.rahimi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود @f.rahimi

 

خوب شما اسم تابع رو باید همون چیزی که به اکشن دادی بزنی اینجا یه چیز دیگه زدی.

اینجا بد تایپ کرده بودم 

اونجا همینه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

اینجا بد تایپ کرده بودم 

اونجا همینه

پیدا نمیکنه تابع vip_add_menu رو.

این تابع رو منتقل کنید به فایل اصلی پلاگین ببینید درست میشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

پیدا نمیکنه تابع vip_add_menu رو.

این تابع رو منتقل کنید به فایل اصلی پلاگین ببینید درست میشه.

نه همونجا هم همین ارور رو میده

اینو هم تست کردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

نه همونجا هم همین ارور رو میده

اینو هم تست کردم

پیداش نمیکنه دیگه کال بک رو.

میشه بدنه تابع رو مستقیم جای پارامتر کال بک بدید.

if(is_admin()) {
 	add_action('admin_menu', function() {
		
		add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
		add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
		add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page');
		
	});
}

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

پیداش نمیکنه دیگه کال بک رو.

میشه بدنه تابع رو مستقیم جای پارامتر کال بک بدید.


if(is_admin()) {
 	add_action('admin_menu', function() {
		
		add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
		add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
		add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page');
		
	});
}

 

خب اینجوری میارتش ولی من چجوری تابع رو باید فراخوانی کنم که از اون فایل بخونتش  ؟
چون کدای اون فایل خیلی زیاد میشن 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

خب اینجوری میارتش ولی من چجوری تابع رو باید فراخوانی کنم که از اون فایل بخونتش  ؟
چون کدای اون فایل خیلی زیاد میشن 

خوب برای اون مورد قطعا یه جا رو اشتباه کردید که من نمیدونم الان کجا رو شما اشتباه کردید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب برای اون مورد قطعا یه جا رو اشتباه کردید که من نمیدونم الان کجا رو شما اشتباه کردید.

if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) { 
    exit; // Exit if accessed directly
}
define('vip_dir',plugin_dir_path(__FILE__));
define('vip_inc_dir', trailingslashit(vip_dir.'inc'));
define('vip_url',plugin_dir_url(__FILE__));
define('vip_css_url', trailingslashit(vip_url.'css'));
define('vip_js_url', trailingslashit(vip_url.'js'));
define('vip_img_url', trailingslashit(vip_url.'img'));

include_once vip_inc_dir.'frontend.php';
    
if (is_admin() ) {
     include_once vip_inc_dir.'backend.php';
     include_once vip_inc_dir.'ajax.php';
     include_once vip_inc_dir.'pages.php';
     
}

این همه کدای قبل از فراخوانی تابعه
من توی پوشه افزونه جز فایل افزونه چهار تا پوشه دارم inc .img . js , css 
که فایل های php که توی کد هست توی پوشه inc هستن 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

این همه کدای قبل از فراخوانی تابعه
من توی پوشه افزونه جز فایل افزونه چهار تا پوشه دارم inc .img . js , css 
که فایل های php که توی کد هست توی پوشه inc هستن 

این بخش مشکلی نداره.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

این بخش مشکلی نداره.

دیگه چیزی قبلش نیست جز همینا اخه 

 ولی احتمالا پوشه ها رو نتونسته بخونه 

چون اخه تابع هایی که برای زیر منو تعریف کردم هم توی پوشه frontend گذاشتم 

بالان که توی فایل اصلی تابع انجام شد 

برای تابع های زیرمنوهام همین ارور رو میده

 

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'vip_product_page' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\vip\wp-includes\class-wp-hook.php on line 289
 
 
 
 
ویرایش شده توسط f.rahimi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

ولی احتمالا پوشه ها رو نتونسته بخونه

اگر فایل ها رو پیدا نکنه یه وارنینگ میده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

اگر فایل ها رو پیدا نکنه یه وارنینگ میده.

موافقم چون با یکم تغییر کدا الان خوند تابع های زیرمنو رو از  فایلpages 

فقط این backend رو نمیخونه احتمالا

ویرایش شده توسط f.rahimi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

فقط این backend رو نمیخونه احتمالا

فایل backend هم include کرده پیداش نکنه داخل داشبورد وارنینگ میده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط sakineh
      سلام
      من می خوام تو سایت وقتی کسی ثبت نام کرد به انتخاب خودش وارد یک دسته بشه یا یک دسته جدید درست کنه و ظرفیت هر دسته هم متفاوت باشه افزونه هست که این کارو انجام بده
    • توسط amzzm75
      با سلام
      یکی از مشتریای من میخواد کل محصولات وب سایت دیجیکالا رو داخل سایت خودش کپی کنه (در واقع میخواد با سیستم همکاری در فروش دیجیکالا کار کنه)
      من داخل سایتش به یه مشکل خوردم
      یه افزونه دارم که محصولات کپی میکنه اولش هاست داشت و فضای هاستش پر شد گفتم بره سرور مجازی بگیره و ولی الان پردازشگر سرور مجازی توان نداره کپی کنه و با مشکل روبرو شده از طرفی نمیخواد اول کار خیلی هزینه کنه
      البته افزونه یه تنظیم داره که اگه عکس محصولات از خود دیجیکالا لود بشه دیگه راحت کپی میشه و مشکل پیش نمیاد
      ولی فکر میکنم به لحاظ سئو ضعف حساب میشه (برای همینم گفتم سرور بگیره که عکسا هم روی سایت خودش باشه)
      من بهش پیشنهاد دادم از سرور مجازی بیاد بیرون و با همون هاست اولیه و هاست دانلود کار کنه به طوریکه هاست دانلود بشه ساب دومین دامنه اصلی که برای سئو هم مشکلی ایجاد نشه ولی فکر نکنم شدنی باشه و فکر کنم هاست دانلود به یه دامنه جدا باید وصل بشه (من با هاست دانلود کار نکردم)
      میخواستم بدونم پیشنهاد شما چیه
      باتشکر
    • توسط armin1387
      سلام
      من وردپرسم رو روی هاست گیفگا ریختم. ولی وقتی می خوام وارد پوشه وردپرس بشم همچین خطای میده. 
      آدرس سایت : http://arnam.gigfa.com/wordpress/
      عکس خطا : 
       
    • توسط miladmoqaddam823
      دوستان سلام. 
      چطوری میتونم به انتهای صفحات کتگوری و برچسب ها، متن و توضیحات اضافه کنم؟
      به خیلی از فروشنده های قالب های وردپرس پیام دادم، هیچ کدوم این قابلیت رو ندارن
      حالا الان میخوام با وودمارت کار کنم، اما نتونستم راه حلی پیدا کنم برای این موضوع.
      بعضی قالب ها این امکان رو دارن، اما بالای صفحه نمایش میده، در حالیکه من میخوام انتهای صفحه و زیر محصولات باشه این توضیحات.
    • توسط vahidmontazeri
      دوستان سلام وقتتون بخیر.
      قصد دارم یه سایت وردپرسی بصورت VIP راه اندازی کنم بصورت فروشگاهی.
      به این صورته که کاربرا بعد از خرید اشتراک میتونن لینک دانلود رو مشاهده کنند. لینک دانلود فقط باید به کاربرای وی ای پی که لاگین شدن نمایش داده بشه.
      مسئله مهمتر اینه که اگر لینک دانلود بصورت یکتا بود و کاربرا خواستن لینک دانلود رو به دیگران بدن یا پخش کنن، کاربرای دیگه اجازه دانلود فایل رو نداشته باشن. خیلی دنبال همچین پلاگینی گشتم نبود. یعنی فقط محتوا رو مخفی میکرد اما چیزی برای محدود کردن لینک دانلود پیدا نکردم.
      از دوستانی که راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
×
×
  • اضافه کردن...