رفتن به مطلب

استفاده از ووکامرس و یا فروشگاه سازها آماده؟

amirtaha98

پست های پیشنهاد شده

سلام عزیزان، قصد راه اندازی وبسایت برای کسب و کار خودم رو دارم. یه مغازه تو پاساژ دارم ولی میخوام به صورت اینترنتی هم محصولاتم رو بفروشم. به نظرتون از وردپرس استفاده کنم و یا پنل فروشنده از فروشگاه سازها بخرم؟ 

لینک به ارسال
در 51 دقیقه قبل، amirtaha98 گفته است :

سلام عزیزان، قصد راه اندازی وبسایت برای کسب و کار خودم رو دارم. یه مغازه تو پاساژ دارم ولی میخوام به صورت اینترنتی هم محصولاتم رو بفروشم. به نظرتون از وردپرس استفاده کنم و یا پنل فروشنده از فروشگاه سازها بخرم؟ 

سلام

به نظر من برای شروع بهتره از وردپرس استفاده کنی

لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، amirtaha98 گفته است :

اگر بیس و پایه و اساس سایتتون فروشگاهی هست کلا از سیستم‌های مخصوص این‌کار استفاده کنید، مثلا اوپن‌کارت و امثالش.

ولی اگر به صورت تخصصی قصد راه‌اندازی فروشگاه آنلاین ندارید و می‌خواید یه وبسایت داشته باشید و در کنارش برخی از محصولاتتون رو بفروشید همون ووکامرس کارتون رو راه میندازه و ساده‌تر هم هستش.

در کل اگر بخوام یه جمع‌بندی کنم، در صورتی که قصد راه‌اندازی یک فروشگاه جامع و کامل رو دارید از ابزارهای تخصصی این‌کار استفاده کنید، به نظرم برای موردی که شما قصد راه‌اندازیش رو دارید همون ووکامرس کفایت می‌کنه.

لینک به ارسال

اگر تخصص ندارید و نمیخواهید اذیت شوید، از فروشگاه سازها استفاده کنید

اگر تخصص دارید حتی کم و نمیخواهید خیلی هزینه ی الکی بدید از ووکامرس

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...