رفتن به مطلب

چند سوال پيرامون vps

پست های پیشنهاد شده

مدتيه تصميم گرفتم يه سرور مجازي بخرم اما نيازمند يه سري اطلاعات هستم !

من سرور رو براي راه اندازي سايت روش يا به عنوان سرور دانلود نميخام فقط ميخام كه يه سري كار هاي شخصي مثل آپلود فايل ، تغيير اسم فايل و ... انجام بدم .

1- چنين سروري به چه مشخصاتي نياز داره ؟ (رم و cpu ) => ويندوز 2003

2- توي خريد بايد به چه چيزي توجه كنم كه كلاهبرداري نشه ؟

3- منظور از كانفيگ اوليه دقيقا چه كار هاييه ؟

4- مهم ترين چيز اينكه سرعت اينترنت واسه اينكار بايد در چه حدي باشه :دي

يعني با سرعت 15 KB/S ميشه ؟؟؟

ویرایش شده توسط arman100000
لینک به ارسال

برای کارهای شخصی (دانلود / اپلود / فشرده سازی و . . ) که نیاز به نرم افزارهای خاص و سنگینی نداره فکر کنم 512 کارتون رو راه بندازه . مسلماً برای این کارها سرور ویندوز لازم دارید تا بتونید ریموت کنید . نیازی هم به کانفیگ خاصی نیست . ممکنه به همراه ویندوز براتون آنتی ویروس هم نصب کنند و یک نسخه ccproxy هم براتون نصب شه که بستگی به انصاف مدیر سرور داره که نصب کنه یا نه .

اگر هم نیاز به دسترسی اف تی پی دارید هم میتونید از نرم افزارهای مرتبط استفاده کنید .

با اینترنت 128 مخابرات هم بنده وصل میشم و ریموت میکنم و مشکلی از این بابت ندارم . فقط باید رزلوشن و کیفیت رنگ رو هم روی مینیمم قرار بدید . (هنگامی که ریموت میخواید بکنید میتونید تو تنظیمات این مورد رو انتخاب کنید )

• امتیاز 4
لینک به ارسال

با 256 مگ رم نميشه ؟ چون ميخام هزينه هام پايين بياد و از طرفي كار سنگيني هم نميخام انجام بدم !

لینک به ارسال

به نظر من با 128 مگ رم هم میتونی انجام بدی... چون کلا چیز خواصی نمیخواین شما انجام بدین..

• امتیاز 1
لینک به ارسال

اخه من اين سوال رو از دو نفر ديگه هم پرسيدم ميگن 512 كمتر كار رو برات سخت ميكنه و از حرفا ... !

حالا ويندوز بدون نرم افزار چند مگ رو پر ميكنه

لینک به ارسال

اگر پنل میخواید نصب کنید بنظر من 1 گیگ رم بگیرید.

نه عزيز نميخام روش پنل نصب كنم فقط دانلود و آپلود يه سري فايل و تغيير اسم و اكستركت كردن ! همين !

كلا ميخام بدونم با رم 256 ميشه اين كار ها رو كرد يا دردسر داره ؟

لینک به ارسال

برای این کارها 256 مناسبه ، اذیت میشید با 128 - برای اینکه کلاهبرداری نشه سعی کنید از شرکت های معتبر خرید کنید - من از ایران هاست vds دارم ، سرویس اش عالیه - این کارا cpu بالایی نمیخواد pentuim و حتی celereon هم کفایت میکنه ،

فقط دقت کنید چون میخواید کار دانلود-آپلود انجام بدید ، ترافیک و پهنای باند بالایی داشته باشه سرویستون

• امتیاز 2
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...