asusonline 0 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 (ویرایش شده) سلام به اساتید گرامی دیدید گاهی وقتی ادم یک پوسته رو از جایی می خره یا دانلود میکنه می خواید یک تیکش کنه . وقتی یک قالب رو ما نصب میکنیم . می خوایم صفحه اول یک تیکه بشه . (نظرات و ...) برداشته بشه . مثل عکسی که به پست ضمیمه کردم. . منظورم مثل یک قالب شرکتی . چه گزینه ای رو باید از وردپرس حذف کنیم که سایت یک تیکه بشه ( که بتونیم وستش رو) هر چی دوست داشتیم بزاریم ؟ ممنون میشم . منو راهنمایی کنید . ویرایش شده خرداد 97 توسط asusonline لینک به ارسال
Mr-Tarah 158 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 چیزی رو نباید پاک کنید به کمک افزونه های صفحه ساز می تونید یک صفحه ی دلخواه و شخصی ایجاد کنید برای دانلود افزونه های صفحه ساز، در گوگل کمی سرچ کنید، پلاگین های متنوعی رو مشاهده خواهید کرد 1 لینک به ارسال
overlord 7 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در 1 ساعت قبل، asusonline گفته است : سلام به اساتید گرامی دیدید گاهی وقتی ادم یک پوسته رو از جایی می خره یا دانلود میکنه می خواید یک تیکش کنه . وقتی یک قالب رو ما نصب میکنیم . می خوایم صفحه اول یک تیکه بشه . (نظرات و ...) برداشته بشه . مثل عکسی که به پست ضمیمه کردم. . منظورم مثل یک قالب شرکتی . چه گزینه ای رو باید از وردپرس حذف کنیم که سایت یک تیکه بشه ( که بتونیم وستش رو) هر چی دوست داشتیم بزاریم ؟ ممنون میشم . منو راهنمایی کنید . سلام دوست عزیز افزونه visual composer پیشنهاد میشه 1 لینک به ارسال
asusonline 0 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 بعد جدولش رو چطوری می تونم نصب کنم . که یک جدول گرافیکی و خوشگل بشه مثل این عکس. لینک به ارسال
afshin171 314 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 افزونه visual composer با این برگه تو بساز واس اون جدول هم افزونه هستش می تونی ازش استفاده کنی تو گوگل سرچ کنی میاره لینک به ارسال
asusonline 0 ارسال شده در خرداد 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 در 2 ساعت قبل، afshin171 گفته است : افزونه visual composer با این برگه تو بساز واس اون جدول هم افزونه هستش می تونی ازش استفاده کنی تو گوگل سرچ کنی میاره من حقیقت پیدا نکردم اگر شما میدونید راهنمایی کنید . این رو با چه ابزاری رسم می کنند ؟ لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در خرداد 97 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 97 دوست عزیز تا اونجایی که میتونین کمتر افزونه استفاده کنید تا سایت سبک باشه و باگ امنیتی پیدا نکنه کافی هست کمی سی اس اس بلد باشین میتونین با همون افزونه ای که دوستان معرفی کردن صفحه مورد نظر رو بسازین و به المانها کلاس جداگانه بدین و سپس به کلاس ها استایل بدین تا به شکل موردنظر دربیادش 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری