فرهاد-سئو 905 ارسال شده در فروردین 97 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 سلام من برای نمایش دسته بندی سایت از کد زیر استفاده کردم <?php $terms = get_terms('category', array( 'hide_empty' => false, 'parent' => 0, 'number' => 4, ) ); ?> <!-- / --> <?php if ( ! empty( $terms ) && ! is_wp_error( $terms ) ){ ?> <div class="col-md-6 col-sm-6 right"> <ul id="category-items"> <?php foreach ( $terms as $term ) { $term_id = $term->term_id; $childterms = get_terms('category', array( 'hide_empty' => false, 'parent' => $term_id, ) ); ?> <li class="category-item"><i class="fa fa-chevron-down left" aria-hidden="true"></i><h3> <?php echo $term->name;?> </h3> <?php if ( ! empty( $childterms ) && ! is_wp_error( $childterms ) ){ ?> <ul class="sub-category"> <?php foreach ( $childterms as $childterm ) {?> <li class="category-child"><?php echo '<a href="' . esc_url( get_term_link( $childterm ) ) . '" alt="' . esc_attr( sprintf( __( 'View all post filed under %s', 'my_localization_domain' ), $childterm->name ) ) . '">' . $childterm->name . '</a>';?></li> <?php } ?> </ul> <?php } ?> </li> <?php } ?> </ul> </div> <?php } ?> <?php $terms1 = get_terms('category', array( 'hide_empty' => false, 'parent' => 0, 'number' => 4, 'offset' => 4, ) ); ?> <!-- / --> <?php if ( ! empty( $terms1 ) && ! is_wp_error( $terms1 ) ){ ?> <div class="col-md-6 col-sm-6 right"> <ul id="category-items"> <?php foreach ( $terms1 as $term ) { $term_id = $term->term_id; $childterms = get_terms('category', array( 'hide_empty' => false, 'parent' => $term_id, ) ); ?> <li class="category-item"><i class="fa fa-chevron-down left" aria-hidden="true"></i><h3> <?php echo $term->name;?> </h3> <?php if ( ! empty( $childterms ) && ! is_wp_error( $childterms ) ){ ?> <ul class="sub-category"> <?php foreach ( $childterms as $childterm ) {?> <li class="category-child"><?php echo '<a href="' . esc_url( get_term_link( $childterm ) ) . '" alt="' . esc_attr( sprintf( __( 'View all post filed under %s', 'my_localization_domain' ), $childterm->name ) ) . '">' . $childterm->name . '</a>';?></li> <?php } ?> </ul> <?php } ?> </li> <?php } ?> </ul> </div> <?php } ?> <?php $terms2 = get_terms('category', array( 'hide_empty' => false, 'parent' => 0, 'number' => 4, 'offset' => 8, ) ); ?> حالا نمیخوام همه دسته ها رو نشون بدم و میخوام یک یا چند موردش رو فیلتر کنم و در سایت نشون ندم هر کدی به دهنم رسید تست کردم اما نتونستم ممنون میشم یه کمکی کنید و بگید که چه کنم لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در فروردین 97 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 سلام و درود این آرایه ای که به عنوان آرگومان دادی به تابع get_terms توی آرایه دو تا کلید هست مربوط به exclude کردن یکی exclude هست که میای بهش آیدی یه دسته یا چند تا دسته رو به صورت آرایه میدی و اونا رو از لیست در میاری یکی هم exclude_tree که علاوه بر آیدی ای که دادی تمامی دسته های وابسته به اون دسته هم در میاره از لیست. $term = get_terms(array( 'taxonomy' => 'category', 'exclude' => array(1, 2, 3), 'exclude_tree' => array(10) )); موفق باشید 1 لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در فروردین 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 ببخشید ولی من برنامه نویسی ام 0 هستش راحت بهم بگو چه کدی اضافه کنم که یه دسته رو نشون ندم همین لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در فروردین 97 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 در 47 دقیقه قبل، فرهاد گفته است : ببخشید ولی من برنامه نویسی ام 0 هستش راحت بهم بگو چه کدی اضافه کنم که یه دسته رو نشون ندم همین والا چون توی این کدی که شما دادی چند تا get_terms داریم باید دید اون دسته رو که میخواید فیلتر کنید مادره یا فرزند. لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در فروردین 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 در 11 ساعت قبل، mehran-b گفته است : والا چون توی این کدی که شما دادی چند تا get_terms داریم باید دید اون دسته رو که میخواید فیلتر کنید مادره یا فرزند. دسته مادر هستش لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در فروردین 97 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 97 در 5 ساعت قبل، فرهاد گفته است : دسته مادر هستش برای مادر سه جای کد قابل ویرایشه البته شاید با ویرایش یکی از این 3 جا هم اون مادره حذف بشه ولی چون باید تست بشه توی خروجی من هر 3 جا رو میگم. $terms = get_terms('category', array( 'hide_empty' => false, 'parent' => 0, 'number' => 4, 'exclude_tree' => array(1) // یعنی مادری که آیدیش 1 ئه رو با زیر دسته هاش فیلتر کن ) ); $terms1 = get_terms('category', array( 'hide_empty' => false, 'parent' => 0, 'number' => 4, 'offset' => 4, 'exclude_tree' => array(1) // یعنی مادری که آیدیش 1 ئه رو با زیر دسته هاش فیلتر کن ) ); $terms2 = get_terms('category', array( 'hide_empty' => false, 'parent' => 0, 'number' => 4, 'offset' => 8, 'exclude_tree' => array(1) // یعنی مادری که آیدیش 1 ئه رو با زیر دسته هاش فیلتر کن ) ); 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری