رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید

بنده ی سایت شرکتی دارم که  الان میخام نصفی از مطالبم رو حذف کنم با این کار به رتبه ی سایتم لطمه نمیزنم؟

اگر بله راه کارش چیه ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله ضربه میخورید مخصوصا اگر اون مطالب در نتایج گوگل جایگاهی هم داشته باشه. مطالب رو کم کم و به مرور حذف کنید و از گوگل وبمستر remove کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ضمن تایید دوست عزیز         attarud

نه تا زمانی که اونا رو ریدایرکت کنین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام به نظرم آره ممکنه رتبه ی سایتتون بیاد پایین.... والا البته من تازه کار هستم باز ببپرسید...... حالا چرا می خواین حذف کنید؟؟؟ همه دنبال اینن که مطلب اضاف کنن.... اگه مطالبتون فنی باشه من حاضرم ازتون خریداری کنم... واسه سایتم که تازه راه انداختم نمیشه راحت مطلب نوشت  موضوعش یکم سخته در رابطه با ابزارهای فنی باید باشه واسه فروشگاه اینترنتی ابزارآلات... اگه کسی راهی میشناسه بتونم کارشناس تولید محتوا تو این زمینه پیدا کنم راهنمایی بفرمایین لطفاً

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 3/15/2018 at 20:39، Jamal Poosti گفته است :

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید

بنده ی سایت شرکتی دارم که  الان میخام نصفی از مطالبم رو حذف کنم با این کار به رتبه ی سایتم لطمه نمیزنم؟

اگر بله راه کارش چیه ممنون

اگر به هر دلیلی تمایل دارید بخشی از مطالب سایتتون رو حذف کنید باید حتما اون مطالب رو اولا از سایت مپتون حذف کنید . ثانیا در گوگل وب مستر از ابزار remove استفاده کنید ثالثا تا جای ممکن این صفحات رو به صفحات مشابه سایتتون ریدایرکت 301 کنین تا گوگل اعتباری از سایتتون کم نکنه .

دونستن دلیل حذف شما میتونه کمک کنه پیشنهادات بهتری به شما ارائه کنیم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام.....هر پاک کردن نوشته باید ریدایرکت شود وگرنه نمره منفی دارد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

حذف هر چیزی از سایت که ایندکس شده اصلا خوب نیست و به خطای 404 منجر میشه برای همین بهتره اصلا حذف نکنید و یا اینکه حتما از ریدایرکت استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام وقتتون بخیر
من قبلا رو یه سایت کار میکردم که به خاطر عدم تمدید، 6 ماهه که قطع شده.الان میخوام دوباره راش بندازم
دوتا مشکل بزرگ دارم
اول : تمامی صفحاتی که قبلا ایندکس شده بودند و مطالب بی کیفیت هم بودند، ارور 404 میده 
دوم : یه قالب خریداری کردم و سایت راه اندازی کردم با همون دامین، که یه سری مطالب کاملا غیر مرتبط مثل فروش صندلی و آباژور داشته که متاسفانه اونا هم ایندکس شده
با چند نفر متخصص سئو صحبت کردم و دقیقا سه تا نظر متفاوت شنیدم
نفر اول : همرو ریدایرکت 301 کنم به صفحه اصلی (منطق من : اگه این کارو کنم کاربر با کلیک روی آباژور میخواد یه مقاله یا محصول آباژور ببینه نه صفحه اصلی سایت که باعث افزایش BOUNCE RATE میشه و ارزشمندترین صفحه از دست میدم)
نفر دوم: اون صفحه های غیر مرتبط که تو قالب به صورت پیش فرض بوده رو بهremoval سرچ کنسول معرفی کنم و از سایت هم پاک کنم اینجوری گوگل کلا اون نتایج از فهرست ایندکسش خارج میکنه و نیازی به ریدایرکت نیست و اون صفحه های قبلی هم که تو هاست قبلی آپلود شده دست نزنم و بذارم 404 بمونه
(منطق من :نمیدونم با REMOVAL کردن از طریق سرچ کنسول اون مطالب حذف میشه یا نه و اگه حذف بشه تاثیری رو ارزش سایت داره یا نه و صفحه 404 گوگل ازش بدش میاد و جز اخطارهای قرمز سرچ کنسوله)
نفر سوم : نباید ریدایرکت کنم چون تقریبا تمامی صفحات بی ارزش و ارزش خیلی بد داره و کاربر انتظارش نداره و باعث میشه سایت بیشتر افت کنه با این شرایط چون دامنه همین الان هم با گذشت 6 ماه بی اعتبار شده به خاطر ارور های 404 که میداده و کلی مطالب غیر مرتبط توشه باید یه دامین با پسوند های دیگه بگیرم و اون دامنه رو فراموش کنم (منطق خودم : من برند ثبت کردم و دامنه .COM و ssl خریدم و اگه بخوام این تغییرات بدم هزینه بره واسم ولی اگه بهترین راه باشه مشکلی ندارم)

در کل میترسم با گرفتن تصمیم اشتباه وقتی که میذارم بی ارزش شه و اصلا سایت به خاطر ایرادات قبلی جایگاه نگیره
خلاصه استاد عزیز چند روزه قفل شدم و واقعا نمیدونم چی کار کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

به انجمن خوش اومدین

نظر اول رو منم موافق نیستم.

ترکیب نظر دوم و سوم مناسبتره، بی ارزشها رو حذف و 404 رو سر و سامان بدید و روی مطالب جدید کار کنین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط younram
      سلام /
      من یک افزونه میخوام که وقتی چند ویرایشگر رو تعریف کردم . هیچ کدام از ویرایگران مطالب هم دیگر رو نبینند .
      و هر کاربری که وارد CMS وردپرس بشه فقط مطالبی رو بتونه ببینه که خودش قرار داده و دیگر مطالب نمایش داده نشه .
      ممنون میشم راهنمایی لازم رو بهم بدید .
      با تشکر
    • توسط smz9999
      سلام دوستان
      توی سایتم وقتی اشاره گر موس روی هرکدوم از پست هل بره توضیحاتی اون پست نمایش داده میشه !
      ولی توی قسمت پایین تک نوشته ها که مطالب تصادفی قرار داره وقتی موس روی نوشته های تصادفی میره جای اینکه توضیحات پست مربوطه نشون داده بشه ، توضیحات همین پستی که بازه نشون داده میشه !
      چجوری باید درستش کنم ؟
      ادرس سایت : max-movie2.in 
       
    • توسط محمد حمزه
      سلام
      ببخشید اگه امکان داره بهم یه افزونه ای معرفی کینی که بتونم توسط اون از کل مطالب و کل نظرات و کل برگه ها و ... بکاپ بگیرم و به سایت جدیدم منتقل کنم.
      در ضمن اون افزونه ای که در برون ریزی هستش باهاش مشکل دارم و نمیتونم با هاش کار کنم اگه امکان داره معرفی بفرمایید
    • توسط عمارگراف
      سلام دوستان
      تسلیت ایام و طاعاتتون قبول
      دنبال یه سوالی دارم میگردم اما راه هایی که پیدا میکنم اون چیزی نیست که من میخوام. یک بار یه کد خودم نوشتم اما 2تا مشکل داره. هم کند کار میکنه هم نمیتونم به صورت چندگانه اجراش کنم.
      یه کدی میخوام که بتونم تمامی دسته ها رو به صورت مرتب (مادر دسته و زیرش دسته های زیرمجموعه) نمایش داده بشه و زیرش تمام مطالب سایت.بعدش وقتی روی یه دسته خاص کلیک میشه به صورت ای جکس بقیه پست ها محو بشن و فقط پست های همون دسته باقی بمونن و اگر روی یه دسته دیگه هم کلیک شد، نتایج اون با قبلی باهم نشون داده بشه.یعنی یه جورایی بشه دسته هایی که باید نمایش داده بشه رو تیک زد.
      این کد خودم :


      $('li.categories ul li a').addClass('ajax');
      $('a.ajax').click(function(e) {
      var href=$(this).attr('href');
      function replac() {
      $('#drawer').load(href+' #inner');
      }
      $('#drawer').html('<img id="load" src="loading2.GIF">');
      setTimeout(replac,1000);
      setTimeout(nazm,2000);
      setTimeout(imgnazm,2500);
      var bodw = $('body').width();
      var resu = (bodw/2)-30;
      $('img#load').css('right',resu+'px');
      $( "img.point" ).trigger( "click" );
      e.preventDefault();
      });
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      یا علی
    • توسط محمدرضـا
      درود خدمت کاربران محترم وردپرس پارسی .
      بنده یک قالبی دارم و میخوام به وردپرس تبدیلش کنم .
      اما مشکل بنده این هست که هر 4 تا مطلب داخل یک <tr> قرار میگیرند .
      اینم کد :


      <tr>
      <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
      <td>
      <div class="gg3">
      <div class="photomain">
      <div class="gg">
      <div class="text1">
      <!--Photo-->
      <div id="gallery2" align="center" class="photobox"><a href="link" target="_blank"><img src="wp-content/themes/default/images/pv.jpg" alt="نمایش عکس در سایز بزرگ" ></a></div>
      <!--Photo End-->
      </div>
      </div>
      </div>
      <div class="hit"></div>
      <div class="nnews"><img src="wp-content/themes/default/images/bnews.png" width="29px" height="26px" alt="دیروز" title="دیروز" /></div>
      <div class="gg2">
      <div class="text2">
      <div class="thumb_info">
      عنوان : <br />
      آلبوم : <br />
      فرستنده :
      </div>
      </div>
      </div>
      </div>
      </td>
      <?php endwhile; else: ?>
      <?php endif; ?>
      <?php wp_reset_query(); ?>
      </tr>

      میخوام کد <tr> توی این کدی که دادم حذف بشه و دستوری با while و if برام بدید که به 4 تا مطلب که رسید خودش اتوماتیک یک <tr> اضافه کنه .
      در واقع اول مطلب <tr> قرار بگیره به 4 تا مطلب که رسید </tr> بسته بشه و دوباره از اول <tr> باز بشه و به همین روال ادامه بده .
      و در واقع برای <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?> نوشته بشه .
      با تشکر .
×
×
  • اضافه کردن...