Hoomanhpc2 74 ارسال شده در اسفند 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 سلام؛ چطور میشه post meta ای برای نوشتهها تعریف کرد که تعداد بازدید از اون نوشته رو نشون بده؟ ولی به این صورت که بازدیدهای 7 روز گذشته رو تو خودش ثبت کنه؟ آموزشهای زیادی تو نت وجود داشت که اکثرا بازه زمانی رو برای تاریخ انتشار پست تعیین میکردن که هدف من این نبود. درواقعا تو کوئری یه date_query تعریف میکردن. درحالی که مشکل من نوع نوشتن کوئری نیست. هدف من اینه که یک متا برای پست تعریف بشه که وقتی از اون پست بازدید شد یک واحد به مقدارش اضافه بشه. ولی بازدیدهایی که قبل از 7 روز پیش ثبت شدن رو دیگه حساب نکنه. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در اسفند 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 سلام و درود این چیزی که مدنظر شماست با توانایی های کاستوم فیلد زیاد سازگار نیست. به نظرم راهش اینه که یه تیبل جدید بسازید توی دیتابیس وردپرس بعد هر بازدید رو توش به عنوان یه رکورد ذخیره کنید بعد هم مثلا کوئری بزنید بازدید های یه هفته پیش کلی یا صرفا مربوط به یه پست رو تعدادش رو بگیرید. موفق باشید 1 لینک به ارسال
rsa 0 ارسال شده در اسفند 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 برای این کار باید تیبل جدید تو دیتایس وردپرس بسازید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری