Imansrttu 1 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 سلام روزتون بخیر من یه قالب با ورد پرس طراحی کردم به طور کامل و بعد لب تابم رو خاموش کردم اما بعدش که دوباره ومپ رو ران اندازی کردم سایت بالا نمیاد و یه صفحه سفید نشون میده. ممنون میشم راهنماییم کنید لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در 1 ساعت قبل، Imansrttu گفته است : سلام روزتون بخیر من یه قالب با ورد پرس طراحی کردم به طور کامل و بعد لب تابم رو خاموش کردم اما بعدش که دوباره ومپ رو ران اندازی کردم سایت بالا نمیاد و یه صفحه سفید نشون میده. ممنون میشم راهنماییم کنید با عرض سلام و خسته نباشید حالت Debug رو از فایل wp_config فعال کنید ببینید چ خطایی نشون داده میشه. موفق و پیروز باشید. 1 لینک به ارسال
Imansrttu 1 ارسال شده در بهمن 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در 27 دقیقه قبل، هادی خانزاده گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید حالت Debug رو از فایل wp_config فعال کنید ببینید چ خطایی نشون داده میشه. موفق و پیروز باشید. از کدوم قسمت این کار رو انجام بدم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین لینک به ارسال
djmostafa 61 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 این اموزش را مطالعه کنید : http://sepahanserver.com/fix-wordpress-white-screen-of-death.html/ لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در 8 ساعت قبل، Imansrttu گفته است : از کدوم قسمت این کار رو انجام بدم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین توی فایل wp-config.php این کد رو پیدا کنید و اگه مقدار false داره به true تغییر بدید و بعد صفحه رو رفرش کنید تا خطای سایت براتون مشخص بشه. فعال شدن حالت دیباگ: define( 'WP_DEBUG', true ); غیرفعال بودن دیباگ: define( 'WP_DEBUG', false ); لینک به ارسال
Imansrttu 1 ارسال شده در اسفند 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 در 12 ساعت قبل، m4xs051 گفته است : توی فایل wp-config.php این کد رو پیدا کنید و اگه مقدار false داره به true تغییر بدید و بعد صفحه رو رفرش کنید تا خطای سایت براتون مشخص بشه. فعال شدن حالت دیباگ: define( 'WP_DEBUG', true ); غیرفعال بودن دیباگ: define( 'WP_DEBUG', false ); ممنونماز راهنماییتون 1 لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در اسفند 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 96 در 2 ساعت قبل، Imansrttu گفته است : ممنونماز راهنماییتون خواهش میکنم. موفق باشید... لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری