karimi 40 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 سلام کسی میدونه چطور میشه واحدهای پول ایران رو به افزونه لرن پرس اضافه کرد؟ با احترام کریمی لینک به ارسال
karimi 40 ارسال شده در بهمن 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 سلام دوستان مشکل رو حل کردم، فایلش رو میزارم اینجا اگر کسی لازم داشت آپلودش کنه بعد از اون تو این افزونه هم واحد ریال و تومان وجود داره. این فایل رو که میزارم تو آدرس زیر آپلود کنید: wp-content/plugins/learnpress/inc فایل رو جایگزین کنید و تمام. lp-core-functions.php 3 لینک به ارسال
sina026 0 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 سلام من این فایل رو اپلود میکنم جی فایل قابلی ارور ۵۰۰ میگیریم از سمت سرور ورژن لرن پرس هم بالای ۳ هستش و و ردپرس هم آپدیت هستش چه کاره دیگه ای باید انجام بدم مرسی ... لینک به ارسال
karimi 40 ارسال شده در اسفند 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 (ویرایش شده) در در 3/4/2019 at 09:21، sina026 گفته است : سلام من این فایل رو اپلود میکنم جی فایل قابلی ارور ۵۰۰ میگیریم از سمت سرور ورژن لرن پرس هم بالای ۳ هستش و و ردپرس هم آپدیت هستش چه کاره دیگه ای باید انجام بدم مرسی ... لرن پرس رو به آخرین ورژن آپدیت کرده و این فایل رو آپلود کنید. lp-core-functions.php ویرایش شده اسفند 97 توسط karimi 2 لینک به ارسال
karimi 40 ارسال شده در اسفند 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 در در 3/6/2019 at 14:57، karimi گفته است : لرن پرس رو به آخرین ورژن آپدیت کرده و این فایل رو آپلود کنید. lp-core-functions.php در فایل بالا یک بخش فراموش شده بود و با اینکه در بخش تنظیمات مقادیر تومان و ریال دیده می شد ولی در سایت نمایش داده نمی شد که در فایل زیر این مشکل برطرف شده است. این فایل را جایگزین فایل پیشین کنید. lp-core-functions.php 4 لینک به ارسال
karimi 40 ارسال شده در آبان 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 98 (ویرایش شده) افزودن واحد تومان و ریال به افزونه لرن پرس ورژن 3.2.6.5 فایل پیوست رو در آدرس زیر کپی و جایگزین کنید: wp-content/plugins/learnpress/inc lp-core-functions.php ویرایش شده آبان 98 توسط karimi 4 لینک به ارسال
panda 2 ارسال شده در اسفند 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 (ویرایش شده) برای تبدیل ریال به تومان هم کافیه کد های زیر رو به فایل functions.php قالبتون اضافه کنید /**------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * change iranin currency and symbol in learnpress */ function mweb_override_iranin_currency( $currencies ) { $currencies['IRR'] = __( 'Iranian toman', 'learnpress' ); return $currencies; } add_filter( 'learn-press/currencies', 'mweb_override_iranin_currency' ); function mweb_override_iranin_currency_symbol( $symbols ) { $symbols['IRR'] = 'تومان'; return $symbols; } add_filter( 'learn-press/currency-symbols', 'mweb_override_iranin_currency_symbol' ); ویرایش شده اسفند 98 توسط panda 2 لینک به ارسال
جعفر 2 ارسال شده در تیر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 99 سلام، وقت بخیر چطور به افزونه wp-events-manager واحد تومان اضافه کنیم؟ 1 لینک به ارسال
karimi 40 ارسال شده در مرداد 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 99 در در ۱۳۹۹/۴/۱۴ در 03:32، جعفر گفته است : سلام، وقت بخیر چطور به افزونه wp-events-manager واحد تومان اضافه کنیم؟ درود بر شما فایل زیر را در آدرس wp-events-manager/inc آپلود و جایگزین فایل موجود کنید. wpems-core-functions.php 1 1 لینک به ارسال
samnia 0 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام میخوام ریال به لرن پرس اضافه بشه تومان نه لینک به ارسال
faramarzk21 0 ارسال شده در بهمن 99 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 با سلام و تشکر از پست عالیه شما. امکانش هست محبت بفرمایین چطور دو صفر دسیمال لرن پرس را هم می توان حذف کرد؟ لینک به ارسال
karimi 40 ارسال شده در بهمن 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 در 14 ساعت قبل، faramarzk21 گفته است : با سلام و تشکر از پست عالیه شما. امکانش هست محبت بفرمایین چطور دو صفر دسیمال لرن پرس را هم می توان حذف کرد؟ درود بر شما تنظیمات لرن پرس بخش عمومی، در انتهای برگه تعداد اعشار را صفر قرار دهید. 1 لینک به ارسال
ehsan488 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 سلام من این فایل رو اون جایی که گفتین اپلود کردم ولی کلا وردپرسم پرید اصلا بالا نمیاد این ارور هم میده Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function learn_press_is_ajax() in /home/twuywxwc/public_html/wp-content/plugins/learnpress/inc/class-lp-request-handler.php:31 Stack trace: #0 /home/twuywxwc/public_html/wp-content/plugins/learnpress/inc/class-lp-request-handler.php(535): LP_Request::init() #1 /home/twuywxwc/public_html/wp-content/plugins/learnpress/learnpress.php(341): require_once('/home/twuywxwc/...') #2 /home/twuywxwc/public_html/wp-content/plugins/learnpress/learnpress.php(202): LearnPress->include_files_global() #3 /home/twuywxwc/public_html/wp-content/plugins/learnpress/learnpress.php(152): LearnPress->includes() #4 /home/twuywxwc/public_html/wp-content/plugins/learnpress/learnpress.php(859): LearnPress->__construct() #5 /home/twuywxwc/public_html/wp-content/plugins/learnpress/learnpress.php(901): LearnPress::instance() #6 /home/twuywxwc/public_html/wp-settings.php(447): include_once('/home/twuywxwc/...') #7 /home/twuywxwc/public_html/wp-config.php(105): require_once('/home/twuywxwc/...') #8 /home/twuywxwc/public_html/wp-load.php(50): require_once('/home/twuywxwc/...') #9 /home/twuywxwc/public_html/wp-login.php(12): require('/home/twuywxwc/...') #10 {main} thrown in /home/twuywxwc/public_html/wp-content/plugins/learnpress/inc/class-lp-request-handler.php on line 31 لینک به ارسال
ehsan488 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۱ در 12:05، karimi گفته است : درود بر شما تنظیمات لرن پرس بخش عمومی، در انتهای برگه تعداد اعشار را صفر قرار دهید. در در ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ در 00:37، karimi گفته است : سلام دوستان مشکل رو حل کردم، فایلش رو میزارم اینجا اگر کسی لازم داشت آپلودش کنه بعد از اون تو این افزونه هم واحد ریال و تومان وجود داره. این فایل رو که میزارم تو آدرس زیر آپلود کنید: wp-content/plugins/learnpress/inc فایل رو جایگزین کنید و تمام. lp-core-functions.php 76.46 kB · 157 دریافت اگه میشه سریع تر جواب بدین لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری