f.bagheri 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلاممن هنگام ورود به صفحه سایت و صفحه مدیریت با یک صفحه سفید روبرو میشم، لطفا راهنمایی کنید. نیاز ضروری به سایت دارم.ب تشکر لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام ، به انجمن خوش اومديد ..آدرس سايتتون ؟دوست من شما كد define('WP_DEBUG', true);رو به انتهاي wp-config.php اضافه كن و ذخيره كن و بعد ببين كه چه ايرادي از سايتت ميگيره ؟؟!! 4 لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 با غیرفعال کردن تک تک افزونه ها ویا پوسته جاری مشکل حل میشه.البته با ثابتی که سعید معرفی کرد هم، مشکل اصلی ظاهر میشه. 3 لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلام منم هم همین مشکل رو دارمبه انتهای فایل اضافه کردم ولی ارور نشون نداد.اسم پلاگین و تم رو عوض کردم باز هم درست نشد لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 !!! جالبه هر سه کار اصلی برای نجات رو انجام دادین جواب نداده !!!میشه آدرس آنلاین بدین 1 لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 نه درست شد مرسی فقط باید صبر میکردم لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 حالا اگه فقط صفحه داشبورد یا کنترل پنل نیومد چی ؟من یوزر و پسورد رو میزنم ولی صفحه سفید میاد ؟ لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 ببین موارد رو بررسی کردی گفتی درست شد بعد حالا مورد داری در ورود به ادمین خب باز دوباره مراحل رو چک کن لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 بعد از انجام لاگ این به صورت دستی آدرسی شبیه زیر را در آدرس بارتون چک کنید http://YOURDOMAIN/wp-admin/index.phpدر آدرس بالا بجای YOURDOMAIN آدرس سایت خود را وارد کنید واگر وردپرس را ارتقای دستی دادید بهتر است محتویات پوشه های wp-admin , wp-includes- را کاملا پاک کنید و محتویات نسخه ی جدید را جایگزین کنید 1 لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 ببین موارد رو بررسی کردی گفتی درست شد بعد حالا مورد داری در ورود به ادمین خب باز دوباره مراحل رو چک کناگه انجام نمیدادم خو پست نمی زدم یه حرفی میزنیدبعد از انجام لاگ این به صورت دستی آدرسی شبیه زیر را در آدرس بارتون چک کنیدhttp://YOURDOMAIN/wp-admin/index.phpدر آدرس بالا بجای YOURDOMAIN آدرس سایت خود را وارد کنیدواگر وردپرس را ارتقای دستی دادید بهتر است محتویات پوشه های wp-admin , wp-includes- را کاملا پاک کنید و محتویات نسخه ی جدید را جایگزین کنیدهنوز این راه رو تست نکردم ؟ مونده همین؟ لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 همه کار ها رو انجام دادم نمیاد که ، که نمیاد.............چیکار کنم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 میتونید آدرس سایتتون رو بدید؟ 1 لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 همه ی راه ها رو رفتم دیگه راهی نیست لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 آدرس سایتتون رو بدید میخوام بعضی قسمت ها رو در عمل ببینم چی نشون میده. لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 صفحه مدیریت فقط سفیده ولی صفحه اصلی درسته ؟من اون کد رو که ارور ها رو نمایش میده رو قبلا زدم نشون نداد دوباره کپی کردم و زدم نشون داد شاید ایراد از خودم بوده حالا ایراد های زیر رو میگه ؟------------------------------------------------------------------------------------------------------------Notice: Undefined index: action in /home/mefham/public_html/wp-content/plugins/wordpress-thread-comment/wp-thread-comment.php on line 372Notice: Undefined index: memory_limit in /home/mefham/public_html/wp-content/plugins/wordpress-thread-comment/wp-thread-comment.php on line 391Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/mefham/public_html/wp-includes/functions.php on line 2628Notice: register_sidebar_widget is از رده خارج شده است از نگارش2.8! بهجای آن از wp_register_sidebar_widget() استفاده کنید. in /home/mefham/public_html/wp-includes/functions.php on line 2628Notice: register_widget_control is از رده خارج شده است از نگارش2.8! بهجای آن از wp_register_widget_control() استفاده کنید. in /home/mefham/public_html/wp-includes/functions.php on line 2628Notice: load_plugin_textdomain از نگارش 2.7 از رده خارج شده و هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد. in /home/mefham/public_html/wp-includes/functions.php on line 2714Notice: Undefined index: host in /home/mefham/public_html/wp-content/plugins/cystats/includes/cystats.class.php on line 471Notice: load_plugin_textdomain از نگارش 2.7 از رده خارج شده و هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد. in /home/mefham/public_html/wp-includes/functions.php on line 2714Notice: load_plugin_textdomain از نگارش 2.7 از رده خارج شده و هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد. in /home/mefham/public_html/wp-includes/functions.php on line 2714Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/mefham/public_html/wp-content/plugins/cystats/includes/cystats.class.php on line 1231Notice: Undefined index: host in /home/mefham/public_html/wp-content/plugins/cystats/includes/cystats.class.php on line 1233Notice: Undefined index: host in /home/mefham/public_html/wp-content/plugins/cystats/includes/cystats.class.php on line 1233 لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 نمی دونم چی بگمچند بار ازتون خواستیم ادرس بدین ، اصلا محل نذاشتینتوی راهنمایی گذشته گفتن پلاپینها رو غیر عال کنید از توی هاست بازم گوش ندادینازتون پرسیدیم مراحل رو بدرستی انجام دادن و تایید کردین بله همه رو تست کردین !!! که حالا این رو میگین :من اون کد رو که ارور ها رو نمایش میده رو قبلا زدم نشون نداد دوباره کپی کردم و زدم نشون داد شاید ایراد از خودم بوده 2 لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 (ویرایش شده) 1- اگه آدرس بدم میگن تبلیغات کرده آخه یک جایی بود آدرس دادم گفتن واسه چی تبلیغات میکنی گفتم شاید اینجا هم همینطوره؟2- گفتم که افزونه ها رو غیر فعال کردم همه رو باز نشد ؟ یعنی تک تک پاک کنم؟ اسم پوشه رو عوض کردم بس نبود ؟3 - همه رو به خوبی انجام دادم فقط برای نشون دادن ارور اون کد در فایل کانفیگ به جایی اینکه بالا کد رو کپی کنم در پایین کپی کردم .......................................؟ ویرایش شده تیر 91 توسط meham لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 همه پلاگینهاتون رو به غیر از پلاگینهای نام برده شده در ارور مجدد اکتیو کنید و نامبرده ها بالا ررو غیر فعال کنیدمورد بعد اینکه قالبتون مورد داره1- اگه آدرس بدم میگن تبلیغات کرده آخه یک جایی بود آدرس دادم گفتن واسه چی تبلیغات میکنی گفتم شاید اینجا هم همینطوره؟در اینجا اینچنین نیست می تونید به امضای کاربران رجوع کنید 1 لینک به ارسال
Poriya 90 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 ببخشید اصلا هدفم اسپم نیست اما این شخص واسم خیلی جالب بود نه به حرف و راهنمایی های دوستان توجه ای میکنه نه لینکی قرار میده!!!!خب دوست عزیز وقتی نه لینک میدی نه به راهنمایی دوستان توجه میکنی توقع داری دوستان چیکار کنن برای شما!!!! علم غیب که ندارند باید ببینند مشکل روحالا شما تا صبح بگو مشکلم اینه حداقل نیمخواید ادرس عمومی بشه برای مدیران خصوصی بگید ! 2 لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 ببخشید اصلا هدفم اسپم نیست اما این شخص واسم خیلی جالب بود نه به حرف و راهنمایی های دوستان توجه ای میکنه نه لینکی قرار میده!!!!خب دوست عزیز وقتی نه لینک میدی نه به راهنمایی دوستان توجه میکنی توقع داری دوستان چیکار کنن برای شما!!!! علم غیب که ندارند باید ببینند مشکل روحالا شما تا صبح بگو مشکلم اینه حداقل نیمخواید ادرس عمومی بشه برای مدیران خصوصی بگید !اگه به پست قبلی توجه میکردی گفتم که فکر کردم ممنوع هست ؟ انگار پست های منو نمیخونید؟ لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 خب ایا پلاگینهای نامبرده شده در بالا رو غیر فعال کردین ؟الان به این صورت به ادرس ادمین دسترسی میشه داشتwww.domain.com/wp-login.php لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 همه پلاگینهاتون رو به غیر از پلاگینهای نام برده شده در ارور مجدد اکتیو کنید و نامبرده ها بالا ررو غیر فعال کنیدمورد بعد اینکه قالبتون مورد دارهدر اینجا اینچنین نیست می تونید به امضای کاربران رجوع کنیدتشکر واسه راهنمایتوناون ها رو که غیر فعال میکنم چند ارور دیگه میمونه یکی برای پوشه اینکلود و یکی برای قالب سایت( از قالب تهران پیک استفاده میکنم که از سایت دیو ایران گرفتم) هست؟نه نمیاد ارور های زیر رو میده + اون ارور های قبلیWarning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/meham/public_html/wp-includes/functions.php:2628) in /home/meham/public_html/wp-login.php on line 362Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/meham/public_html/wp-includes/functions.php:2628) in /home/meham/public_html/wp-login.php on line 374Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/meham/public_html/wp-includes/functions.php:2628) in /home/meham/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 680Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/meham/public_html/wp-includes/functions.php:2628) in /home/meham/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 681Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/meham/public_html/wp-includes/functions.php:2628) in /home/meham/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 682Warning: session_start() [function.session-start.html]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/meham/public_html/wp-includes/functions.php:2628) in /home/meham/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 403Warning: session_start() [function.session-start.html]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/meham/public_html/wp-includes/functions.php:2628) in /home/meham/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 403Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/meham/public_html/wp-includes/functions.php:2628) in /home/meham/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 881 لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 public_html/wp-content/themes/Tehranpic-Wp_www.deviran.com/functions.php on line 276قالب رو موقت عوض کنید تا سایت بالا بیاد بعد برای قالب جدید وقت بذارید لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 یعنی ایراد از قالبه ؟ چرا ؟قالب رو اسمشو عوض کردم و می خوام لوگین کنم باز ارور میده؟ لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 با wp-login.php هم نمیذاره وارد بشینوارد هاست بشین و به phpmyadmin برین از تیبل wp-options اسم قالب رو عوض کنید و یا اینکه در هاست پوشه قالب رو پاک کنید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری